Missziónk: Mi, a Netamin csapata azért dolgozunk minden erőnkből, hogy aki csak nyitott rá, annak segítsünk egy egészségesebb és boldogabb életet élni.
Táplálék-kiegészítők válogatott alapanyagokból, gondosan csomagolva, a környezet megóvásával

Netamin környezetvédelmi hitvallás

1
Hisszük, hogy a környezet védelme erkölcsi kötelesség. Teszünk azért, hogy az utánunk következő generációk is örömmel élvezhessék a természet ajándékait.
2
Missziónk minél több ember egészségének és boldogságának szolgálata. Ez a legfontosabb célunk, de közben a lehető legjobban óvjuk a környezetet.
3
Elfogadjuk hogy nem vagyunk tökéletesek, ebben a tökéletlen világban élünk, ahol sajnos lehetetlen nullára csökkenteni a környezet-terhelést. De hiszünk a folyamatos fejlődésben és tanulásban.

A fenti hitvallás értelmében az alábbi környezetvédelmi rendszert alkalmazzuk:

Netamin Környezetvédelmi Rendszer

Műanyagok
Minden csomagolóanyagunk 100%-ban újrafelhasználható. Emellett 5 éven belül teljesen „műanyagmentessé” válunk - de csak akkor, ha ez a termékeink minőségét nem veszélyezteti! Ennek során csak újrafelhasznált műanyagból készült csomagolóanyagot használunk akkor, ha ennek használata a termékeink minőségének megőrzése miatt indokolt.

2020-tól már csak részben vagy teljesen újrafelhasznált műanyag tégelyeket használunk gyártáshoz. A kifutó raktárkészletről még kaphatóak lesznek a hagyományos, 100%-ban újrafelhasználható csomagolások, erről részletes tájékoztatást teszünk közzé weboldalunkon minden terméknél.
Visszagyűjtés
Használt műanyagok újrahasznosítására szerződéses megállapodást kötöttünk. A műanyag vitaminos tégelyeket visszagyűjtjük, amennyiben személyesen elhozod nekünk budapesti központunkba (ahol vásárolhatsz is, vagy átveheted rendelésed). Ezeket újrahasznosításra átadjuk szerződéses partnerünknek. Mindemellett bátorítjuk a Netamin közösség tagjait, hogy maguk is szelektíven gyűjtsék a műanyagokat.
A visszagyűjtés folyamatát a jövőben tovább optimalizáljuk, jelenleg is aktívan dolgozunk ezen.
Környezetbarát anyagok
Termékeink futárral való kiszállítása során igyekszünk környezetbarát, újra felhasználható, újrafelhasznált anyagból készült, vagy lebomló anyagokat használni (újrahasznosított papír, újrafelhasznált doboz, és teljes mértékig lebomló, természetes anyagokból készült kukoricakeményítő térkitöltő).
Működés
Irodánkban szelektíven gyűjtjük a hulladékot, újrafelhasznált papírt használunk. Műanyag flakonos italok fogyasztása helyett vízszűrőt telepítettünk az irodánkba és azt használjuk a víz tisztítására, amit saját palackjainkból iszunk.
Biztonság
A termékek csomagolása során továbbra is elsődleges ügyfeleink egészsége, ezért csak olyan megoldásokat fogunk átültetni a gyakorlatba, ami bizonyítottan biztonságos és valóban környezetbarát.
Fejlődés
Környezetvédelmi rendszerünket folyamatosan fejlesztjük. Ahogy az egészséges életmód terén mindig is tettük, a környezetvédelem terén is kutatjuk az új lehetőségeket, tanulunk a hibáinkból és fejlődünk.
Karbonsemlegesség
Működésünket még 2020-ban 100%-ban karbonsemlegessé tesszük. Ennek megvalósítása már zajlik, a részletekről külön tájékoztatást fogunk adni.

Új híreink „Zöld Netamin” témában

Kérdésed van? Írj nekünk!

hello@netamin.hu