fbpx Outlet
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Gyakorlatok ülőmunkát végzőknek, gumiszalaggal – VIDEÓ

Ha naponta több órát ülsz az irodában, görnyedsz a számítógép előtt akár a munkában, akár otthon, ez a videó neked szól! Az egész napi üléstől nem csak a hátad fájhat, de a rossz testtartás kihat az emésztésre, sőt még a sejtek oxigénellátottságára is. Ilyen formán a tested minden porcikáját érinti tehát az ülő életmód, melyet mindenképpen kompenzálni kell, ha szeretnéd megőrizni vagy visszanyerni az egészséged.

Persze lehet, hogy azt mondod, jársz sportolni hetente akár többször is – ami nagyon jó! Ha viszont nem kifejezetten ezekre a problémás területekre dolgozol ilyenkor, nem fogja kompenzálni a hibás tartásod. A test ahhoz alkalmazkodik, amit a legtöbbet kell csinálnia. Heti 40-50 óra ülést 2-3 óra sporttal nem fogsz tudni kiegyenlíteni, ezért minden alkalmat érdemes nap közben is megragadni, hogy átmozgasd az elmacskásodott izmaidat, ízületeidet.

Videónkban Ambrusné Michelberger Ágnes gyógytornász, a netamin.hu egyik életmód-tanácsadója segítségével sajátíthatsz el olyan gyakorlatokat, amelyek segítenek az egész napos ülés okozta problémák enyhítésében és megelőzésében, valamint a helyes testtartás elérésében.

Direkt úgy lett összeállítva a gyakorlatsor, hogy akár az irodai székeden is el tudd végezni őket, csak egy gumiszalagra lesz szükséged, ami összehajtva a legkisebb retikülbe is befér.

A videóban látható gumiszalag megvásárolható >>ide kattintva<<.
Kellemes mozgást kívánunk!

Tovább a videókra!

Hozzászólások

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kapcsolódó cikkek

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.