fbpx Outlet
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Króm – csillogó eredmények a fogyásban

króm

A króm a periódusos rendszer egyik kémiai eleme, sokak számára a motorokat és autókat díszítő, csillogó fémfelületek jutnak eszükbe ezen szó hallatán. Azt már kevesebben tudják, hogy a króm, mint nyomelem, az anyagcserében is fontos szerepet tölt be, szakértők a fogyásban betöltött szerepe miatt az egyik leghatékonyabb természetes fogyasztószernek tartják.

A titokzatos krómnak az emberi szervezetben betöltött szerepe a mai napig nem tisztázott teljesen, néhány hatásmechanizmusa azonban már bizonyított. Fontos szerepe van a cukorháztartásban, hiányában megnő az 1. típusú cukorbetegség kialakulásának a veszélye. Bizonyított azonban, hogy fogyasztása az ezen betegségben szenvedőkön segít. Szövetségesünk lehet a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében: szedése javítja, hiánya növeli az esélyeket. Magyarországon három emberből kettő ilyen betegség következtében veszti el az életet, azért a króm megfelelő mennyiségű bevitelére különösen figyelni kell. A lakosság jelentős részét érintheti a krómhiány, és ennek következményei, a romló cukorháztartás, a fizikai és mentális kimerültség.

Napjainkban, a túlsúly népbetegséggé válása idejében, azonban főleg a fogyásban nyújtott remek teljesítménye miatt szedik sokan a krómot. Általános probléma, hogy hízáskor nem oda hízunk, ahova szeretnénk, és mikor fogyunk, nem onnan fogyunk ahonnan kellene. Hölgyek esetében a nőies formákat kiemelő izmok, férfiaknál a daliás muszklik gyakran sajnos gyorsabban tűnnek el az intenzív fogyasztókúrák során, mint a zsírpárnák. Nos, a króm ebben a problémában is hatékonyan segít! Egy kutatás során bizonyították, hogy szedésével a testzsír összetétele csökken, az izomzat mérete viszont nem, tehát hatása kettős: testsúlycsökkentést a zsírszövetek rovására segít elvégezni, az izomzatot pedig védi. Ezen kettős hatása miatt vált a króm az egyik legkedveltebb összetevőjévé a korszerű fogyasztószereknek. Fontos hangsúlyozni, hogy az egészséges és tartós fogyás mindig életmódbeli változtatásokon múlik, de hatékony kiegészítője lehet egy ilyen alakformálásnak egy korszerű, megbízható, komplex fogyasztószer – lehetőleg krómmal!

Hozzászólások

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kapcsolódó cikkek

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.