fbpx Outlet
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Koronavírus közlemény

Koronavírus közlemény

Missziónk: “Mi, a Netamin csapata azért dolgozunk minden erőnkből, hogy aki csak nyitott rá, annak segítsünk egy egészségesebb és boldogabb életet élni.”

A Netamin nyilatkozata 7 pontban a koronavírussal kapcsolatban

  1. Ezekben a kritikus időkben minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a missziónk szerint szolgáljuk minden hozzánk forduló egészségét.
  2. A Netamin csapat egészséges, gyakorlatban éli az egészséges életmódot és fogyasztja a Netamin termékeket.
  3.  Működésünk során komoly higiéniai szabályokat vezettünk be az eddigiek mellett. Termékeink eddig is GMP előírásoknak megfelelő gyártóhelyen készültek (GMP – Good Manufacturing Practice, gyógyszergyártás-szintű minőségbiztosítási követelmény), biztonságosak, a munkavégzésünk helyét is folyamatosan fertőtlenítjük. Azon kollégáink esetén, ahol ez lehetséges volt, otthoni munkavégzést vezettünk be, a többieknél lecsökkentettük a szociális interakciót, amennyire csak lehet. Szerződött futár-partnereink is eljuttatták hozzánk körültekintő biztonsági intézkedéseiket.
  4. A higiénia, egészségvédelem, immunerősítés témakörben hosszú évek óta számtalan szakmai cikket írunk folyamatosan a netamin.hu-ra, melyek most is elérhetőek.
  5. Termékellátás egyelőre zavartalan, mindent megteszünk, hogy így is maradjon. Ha termékhiány lép fel egyes termékekből, azt a netamin.hu-n jelezzük és amennyiben lehetséges, ajánlunk helyettesítő terméket.
  6. Szívügyünknek tartjuk, hogy a koronavírussal szembeni küzdelem arcvonalában dolgozó egészségügyi személyzetet, orvosokat, nővéreket támogassuk, ezért amíg van immunitást támogató termékünk, abból ingyenesen felajánlunk ezeknek a kórházaknak.
  7. Az utolsó percig ki fogunk tartani abban, hogy a hozzánk fordulók egészségét, immunitását támogassuk. Tisztában vagyunk vele, hogy munkánkon emberi életek múlhatnak, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a feladatunkat a lehető legjobban ellássuk. Az emberi élet megóvása a legfontosabb, minden egyéb másodlagos.

Hozzászólások

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kapcsolódó cikkek

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.