fbpx Outlet
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Koronavírus közlemény a szállítási feltételekről – FRISSÍTÉS

Koronavírus közlemény a szállítási feltételekről

Frissítés: az alacsonyabb szállítási költséghatárokat és a személyes átvétel szünetelését meghosszabbítottuk április 9-ig.


Fontos hírünk: alacsonyabb szállítási költségek március 22-ig!

A koronavírus-járvány harmadik hulláma alatt is teljes erőnkkel azon vagyunk, hogy missziónk szerint szolgáljuk minden hozzánk forduló egészségét és jóllétét. Az egészséges életmód támogatása ha lehet, most mindennél fontosabb és érezzük a felelősségünket ebben. Hétfőtől érvényes járványügyi intézkedésekkel kapcsolatban a legfontosabb Netaminos tudnivalók:

  • Március 8–22. között az ingyenes kiszállítás 8999 Ft-os értékhatárát 5999 Ft-ra csökkentjük. A GLS Futárszolgálat érintésmentes kiszállítást is biztosít, a FOXPOST automatákat folyamatosan fertőtlenítik. Minden szállítási módunk biztonságos, és természetesen mi magunk is a legszigorúbb higiéniai szabályok betartása mellett dolgozunk.
  • A személyes átvételi lehetőség központunkban március 22-ig szünetel. Bízunk benne, hogy szállítási díjaink módosításával továbbra is meg tudunk felelni azok igényeinek is, akik eddig ezt az átvételi módot részesítették előnyben.
  • A cél az, hogy ezekben a kritikus időkben is mindenkihez eljussanak a számára szükséges étrend-kiegészítők, de a lehető legbiztonságosabb módon.
  • Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy zökkenőmentes legyen ez a két hét, de sajnos elképzelhető, hogy a szokottnál kicsit lassabban, 2-6 munkanapon belül kapod meg csomagod. Megértésed kérjük és köszönjük előzetesen is!

Számunkra az egészséged az első! Az ügyfélszolgálat, a rendelések feldolgozása és a csomagfeladás továbbra is működik. Telefonon, e-mailben és facebookon is elérhetőek vagyunk. Kérdéseitekkel vagy rendeléssel kapcsolatban továbbra is rendelkezésetekre állunk.

Koronavírussal kapcsolatos cikkeink tárháza is folyamatosan bővül.

Tartsuk be a szabályokat, legyünk tudatosak, és vigyázzunk saját magunk és szeretteink egészségére is!

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Ezt már láttad?

×
Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.