fbpx Outlet
×
Ha még 8999 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS futárszolgálatos KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Fűrészpálma Nőknek, a hormonokkal vívott csatákhoz!

Serious green eyed woman with red gloves fighting against white backgroundTerhesség, változó kor, menstruáció – számtalan olyan eset, amikor a női testet a hormonok uralják. Sírva fakadni egy zsebkendő reklámon, dühbe jönni egy apróság miatt, aggódni a felborult ciklus miatt…ezek azok a mini-csaták, amiket sorra veszítünk el a tomboló hormonokkal szemben.

A jelentős stressz, az élelmiszerek adalékanyagai – csak kettő a rengeteg okból, amiért az egyébként is érzékeny női hormon-egyensúly felborulhat. Egyre több kutatás irányul arra, hogyan lehet gyógynövényekkel, természetes módszerekkel támogatni a női szervezetet, hogy harmonikusan működhessen.

A fűrészpálma kivonata népszerű termék a férfiak körében. A prosztata jóindulatú megnagyobbodásának mérséklésére jó ideje sikerrel használják. A növény hatóanyagaira vonatkozó kutatások mentén azonban kiderült, kifejezetten női problémákra is javasolható!

Hogyan hat a fűrészpálma?

Az Észak-Amerikában honos gyógynövény legfőbb ereje két dologban rejlik:

– Támogatja a normális hormonszint fenntartását. Ha hormonokról van szó, nők esetében rögtön az ösztrogénre gondolunk, de tudnunk kell, hogy a női szervezetben is ugyanúgy megtalálhatóak férfi-hormonok, ún. androgének. Ezek átalakulását dihydrotestosteronná (DHT)– melyek aztán negatív tünetekkel járnak a női szervezetben – akadályozza meg a fűrészpálma.
– Tonizáló hatás, azaz erősíti és újjáépíti a szöveteket, különösen a medencei részeken.

Hogyan támogatja a női szervezetet?

Számos női probléma a női-férfi hormonok egyensúlyának felborulására vezethető vissza. Ezek közül néhány logikusan adódik a probléma jellegéből:
– fájdalmas menstruáció
– rendszertelen ciklus
– szoptatási nehézség (anyatej mennyisége)
– libidó-csökkenés
– túlzott szőrösödés

Azonban egyéb gondok hátterében is állhat, úgy mint…:
– haj elvékonyodása
– hajhullás
– aknés bőr

Bármely tünet észlelésekor javasolt orvoshoz fordulni (a tünetnek megfelelően nőgyógyász, bőrgyógyász, stb.), hiszen egy hormonvizsgálattal – ami valójában egy egyszerű vérvétel – már sok minden kideríthető. A fűrészpálma a hormonokra gyakorolt hatásánál fogva tapasztalatok és kutatások szerint is látványos és érezhető változást hozhat, ha valóban ilyen jellegű problémák állnak a tünetek hátterében. A probléma megszűnése mellett sok nő olyan egyéb pozitívumokról számolt be, mint a mell enyhe növekedése, bőr szépülése.

 

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kapcsolódó cikkek

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.