fbpx Outlet
×
Ha még 8999 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS futárszolgálatos KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Fehér fűz – az éhségnél is nagyobb úr

 

White Willow Salix alba bark background patternVálság ide vagy oda, a nyugati társadalmakban folyamatosan növekvő probléma a túlsúly. Egyre több ember cipel magán egyre több felesleges zsírt, ami nem csupán számos betegség rizikófaktorát növeli, de a helyes önértékelést, az egészséges énképet is rombolhatja. Az ilyen esetekben szükséges életmódbeli változtatások mellett érdemes ebben az esetben is a természet bölcsességéhez is nyúlni – a gyógynövényekhez.

A Fehér fűz (salix alba) Ázsiában és Európában honos faféle, évszázadok óta használják gyógynövényként. Akár 25 méter magasra is megnőhet, lehántott kérgét hasznosítják. Az első fájdalom- és gyulladáscsökkentő gyógyszer, az aszpirin hatóanyagához hasonló szalicilt tartalmaz, ezért használja a népi gyógyászat láz- és fájdalomcsillapításra.

Ami talán váratlan ezzel a növénnyel kapcsolatban, hogy kisebb mennyiségben gyakorlatilag minden csúcstechnológiájú zsírégető termék elmaradhatatlan összetevője. A fehér fűz ugyanis megemeli az anyagcsere sebességét, tehát a szervezetet több kalória elégetésére serkenti. Megfelelő diétával ezeket a plusz kalóriákat a szervezetünk a zsírpárnák rovására használja fel. Ezen gyógynövény fő hatása azonban nem önmagában rejlik, hanem abban, hogy roppant hatékony szinergikum, azaz más zsírégető gyógynövények hatását fokozza a szinergia hatását erősítve.

Az egyes gyógynövény-összetevők eredményessége ugyanis már önmagában is nagy segítséget jelenthet a fogyásban, a fehér fűz azonban a szinergia hatásával ezeket felerősíti. A szinergia hatásmechanizmusa abból áll, hogy amennyiben van két különböző összetevőnk, amelyek mindegyike 1 egységnyi pozitív hatást gyakorol egy bizonyos folyamatra szervezetben, és a két öszetevő egymással szinergikus viszonyra képes, akkor amennyiben a két összetevőt a megfelelő mennyiségi arányban alkalmazzuk, azok együttes hatása nem a várt 2 egységnyi lesz – melyre a kétszer 1 egység összeadásából következtetnénk – hanem magasabb. A szinergia törvényének kiaknázásához azonban nagyon fontos tudnunk, hogy komoly kutatás-fejlesztés tárgyát kell, hogy képezze a megfelelő, egymással szinergikus reakcióba lépő összetevők megtalálása, azok a szinergia hatásának minél hatékonyabb kiaknázását lehetővé tevő mennyiségi, anyagszerkezeti, elegyítési arányainak megtalálása. Ezért találhatjuk ezt az összetevőt csak a valóban hatékony, komoly fejlesztéseket maga mögött tudó zsírégető termékekben, nem pedig az egyszeri vevőkre hajtó, de végül csak a pénztárcánkat fogyasztó “csodaszerekben”. A profi fejlesztők ugyanis tudják, hogy egy készítmény eredményességét nem csupán az összetevők, hanem leginkább az összetevők közötti lehetséges szinergia kiaknázásának hatékonysága jelenti.

A fehér fűz tehát gyorsítja a zsírégetést, erősíti a többi fogyasztó gyógynövény hatását, és emellett még egy nagyon hasznos hatása van, ami fájdalomcsillapító hatásával függ össze: növeli az éhséggel szembeni tűrőképességet. Sok fogyókúra azon “vérzik el”, hogy a fogyni vágyó nem tudja betartani minden értelmes súlycsökkentő program alapját: a vacsora elhagyását és az egy napon belül evett étel mennyiségének csökkentését. A farkaséhség sokszor minden értelmes meggyőződésünket felülírja. Ennek az ösztönnek az erejét nem szabad alábecsülni, a Biblia is azt írja, hogy Jézust az ördög először az étvágyánál fogva kísértette meg a pusztában. De amint ez a bibliai történet is bemutatja: lehet uralkodni egy nemes cél elérése érdekében minden megpróbáltatáson.

Amennyiben túlsúlyosak vagyunk, nem érdemes hát tovább várnunk, hanem szánjuk rá magunkat egy jól felépített fogyókúrás programra és akkor a siker sem maradhat el! Az alapvető életmódbeli változtatások mellett – mint az étkezések változtatása és a sport – használjunk biztonságos forrásból származó, gyógynövényeket tartalmazó zsírégető készítményt, hogy az eredmény minél hatékonyabb legyen!

Hozzászólások

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kapcsolódó cikkek

Ezt már láttad?

×
Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.