
Zöldségek, gyümölcsök frissen tartása – tippek és praktikák
Hogyan maradjon friss a salátád alapanyaga? Hogyan kerüld el, hogy a gyümölcsök 1-2 nap alatt megromoljanak? Hogyan maradhatnak tovább jók a tejtermékek? Kattints és olvasd el most!
Hogyan maradjon friss a salátád alapanyaga? Hogyan kerüld el, hogy a gyümölcsök 1-2 nap alatt megromoljanak? Hogyan maradhatnak tovább jók a tejtermékek? Kattints és olvasd el most!
Miért lehet hasznos étrend-kiegészítőt szedni akkor is, ha valaki törekszik a lehető legegészségesebb életmódra? Ebben a videóban erre kapsz választ!
Rohamtempóban foltosodnak a banánok otthon a kánikulában? Ne dobd ki őket! Rengeteg minden készíthető túlérett banánból! Banánkenyér, amerikai palacsinta, smoothie bowl, vagy fagyishake – ötletek és receptek a cikkben!
Mi a közös az almában, szőlőben, a céklában és a sütőtökben? Mind fantasztikus tárháza a vitaminoknak, ásványi anyagoknak és antioxidánsoknak és ezen kívül az agyadra is jó hatással vannak! Cikkünkben most összegyűjtöttük az ősz slágereit, amik az elmédet is támogathatják valamilyen módon. Katt a részletekért!
Végre itt a nyár és ezzel együtt az óriási gyümölcsválaszték is megérkezett a piacokra, boltokba. Miért érdemes fogyasztanod a barackot, meggyet,cseresznyét, dinnyét és a többi kapható gyümölcsöt fogyókúra alatt is azon kívül, hogy finomak? Cikkünkben összegyűjtöttük, melyik hogy segít a fogyásban!
Miért jó paprikát fogyasztani? Szerencsére a magyar konyhának ez a közkedvelt alapanyaga nem csak az íze miatt érdemes arra, hogy jól bevásároljunk belőle a lecsó szezonban, de a tápanyagtartalmának köszönhetően is. Cikkünk a nemzeti zöldségünkről, a paprikáról!
Milyen ételeket érdemes fogyasztani és mikor, ha a napégés és a bőr öregedése ellen szeretnél tenni, de élvezni is akarod a nyári napsütést? Összegyűjtöttük, hogyan támogathatod a bőröd egészségét a naptej használatán és megfelelő öltözeten kívül – belülről! Katt a részletekért!
Miért érdemes cukkinit enni, azon kívül, hogy sokoldalúan felhasználható a konyhában és ízletes fogások készíthetők belőle? Milyen tápanyagok, vitaminok találhatók benne, kiknek ajánlott különösen a fogyasztása? Hogyan tárold és mire figyelj vásárlásnál? Részletek a cikkben – receptajánlóval!
Az eper magában is kedvelt nassolni való, desszertek, turmixok alapanyaga, finom adaléka lehet házi müzliknek, kásáknak is. De miért érdemes még epret fogyasztani? kíváncsi vagy, milyen jótékony egészségügyi hatásai vannak, és hogyan lehet szolgálatodra a fogyókúrában? Kattints a részletekért!
Hallottál már a Húsmentes Hétfő mozgalomról? Már évek óta jelen van, mégsem annyira került itthon a köztudatba. Modern, hitvallástól független böjt azoknak, akik tennének egy kicsit magukért és a környezetért, de tartanak a drasztikus változtatásoktól. Katt a részletekért!
A spenót extra egészséges étel – tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, antioxidánsokkal. Van, akinek mégsem ajánlott a fogyasztása? Ha igen miért? Mire figyelj vásárlásnál és hogyan tárold? Válaszok a cikkben + receptajánló. Katt a részletekért!
A tavasz eljövetelével a medvehagyma-szezon is beindul, többen csoportban indulnak el erdőkbe, ligetekbe szedni a friss, évelő növényt. Rengeteg jótékony hatása és kellemes íze miatt mindenkinek ki kell próbálnia, aki eddig még nem tette. Hogy miért? Most eláruljuk.