fbpx Outlet
×
Ha még 990 Ft értékben vásárolsz, akkor a KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Zellerpástétom recept

zellerpastetomÍzletes, krémes, egészséges pástétom, hideg téli, vagy meleg nyári estékre. Hozzávalók:

  • 2 közepes zellergumó
  • 3-4 ek. olívaolaj
  • 1 tk. mustármag
  • 1 fej lilahagyma
  • 2 ek. kókuszzsír
  • ½ csokor petrezselyem
  • 1 ek. sörélesztőpehely
  • himalaya só, ételízesítő – igény szerint

Elkészítés: A két közepes méretű zellert meghámozzuk és kockákra vágjuk. Olívaolajjal kikent tepsiben 150 fokon, 20 perc alatt megsütjük. Közben forgatjuk, nehogy leégjen. Amíg sül a zeller, vízen megpároljuk az apróra vágott lilahagymát. A zellert – miután kihűlt – egy magas falú tálba tesszük, ízesítjük mustármaggal és sóval Botmixerrel alaposan összeturmixoljuk. Ezután adjuk hozzá a megpárolt hagymát, a kókuszolajat, az apróra vágott petrezselyemzöldet, és a sörélesztőpelyhet. Ha szükséges, egyénileg továbbfűszerezhetjük. Forrás: Dankóné R. Magdolna blogja

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kapcsolódó cikkek

Ezt már láttad?

×
Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.