fbpx Outlet
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

ÚJ NETAMIN ADOMÁNY ifjúsági táborra – köszönjük Neked hogy adhatunk!

Azzal, hogy nálunk vásárolod vitaminjaidat, és csúcsminőségű termékeinkkel támogatod az egészségedet, lehetőségünk van támogatni nemes célokat – és amint hírleveleinkből olvashatod, ezt igyekszünk minél többet gyakorolni.

Tök jó, hogy a termékeinktől egészségesebb és boldogabb életet tudsz élni, tök jó hogy egyre népesebb a Netamin közösség és ezáltal egyre több szuper terméket, egészséges életmóddal kapcsolatos tudásanyagot és tartalmat tudunk Neked fejleszteni, de én a továbbadásban hiszek, abban, hogy a siker amit elérünk mint cég az nem arra van, hogy bárki kisajátítsa, hanem ez egy lehetőség, amivel más emberek életére lehetünk pozitív hatással.

Hogy miért támogattunk egy ifjúsági tábort? Mi köze ennek az egészséges életmódhoz?

Nagyon is sok!

Ha olvastad legutóbbi, személyes hangvételű levelemet gyermekem születéséről, akkor tudhatod hogy az életemben új szakasz kezdődött és egyre többet foglalkoztat: milyen világban fog felnőni a gyermekem? Az egészséges élet nem csak fizikai egészségből áll, a boldogság igazából sokkal inkább döntéseinkből, gondolkodásunkból fakad, “fejben dől el”.

Nem feladatom pálcát törni a most tizenéves generáció felett, nem is lehet a fiatalságról mint homogén tömegről beszélni, de nyitott szemmel járok a világban. És látok aggasztó dolgokat. Az egyik első ami aggaszt, az a valódi emberi közösségek hiánya. Látható ez a legszorosabb emberi közösségek válságában (család) és a tágabb közösségek válságában is (tömegben magányosodó emberek, köztük fiatalok). Egyre ritkábban látni értelmes közösségi életet élő fiatalokat, ellenben csoportokban magányos (telefonját nyomkodó), vagy csapatokban részegedő/drogozó fiatalokat annál többet. Ezzel a legfőbb gond pedig nem az, hogy a fiatalok azt csinálnak amit csak akarnak, hanem az, hogy ők még nem tudják, de ezekkel az élet-stratégiákkal a boldogságra való esély nagyon-nagyon kicsi. Én magam is éltem egyetemi éveim alatt a világ sodrásában a nagy tömegek olcsó szórakozásában és biztosíthatlak: a boldogság nem ettől köszöntött az életembe, hanem amikor értelemmel kezdtem keresni a boldogságot. És ahogy ez mindig is volt mióta világ a világ: ez nem ott terem ahol a többség keresi. Ahogy a bölcs mondás tartja: csak a döglött halak úsznak az árral.

Ezért is támogattuk nagy örömmel ezt az ifjúsági tábort, ahol valódi közösségi életet élhettek a részt vevő fiatalok. Kirándulások, sport, beszélgetések és sok-sok nevetés. Kell ennél jobb?

ifjusagi_tabor_jotekonysag_netamin
Katt a képre, hogy jobban lásd a felszabadult, vidám ifjúságot! 🙂

Köszönjük Neked, hogy adhattunk!

Üdv:

Péter

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kapcsolódó cikkek

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.