Ha még 5000 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS futárszolgálatos KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Virág az étlapon? – Dekoráció csupán vagy ehető is? – 1. rész

Talán először furcsának találjuk, hogy egy virágba beleharaphatunk, hogy ételnek elkészíthetjük, mivel többségüket főként szépségük, kellemes illatuk miatt díszítésre használjuk. Viszont, ha a karfiolra vagy a brokkolira gondolunk, akkor nyilván már senki nem idegenkedik tőlük, pedig ezek is virágok (illetve virágzatok), már megszoktuk, hogy az étlapunkon szerepelnek és nem a vázánkban. Legyünk óvatosak, ne harapjunk […]

Mindent a krómról: kinek, miért, mire jó?

A króm a szövetekben igen kis koncentrációban fordul elő, és a kor előrehaladtával a mennyisége csökken. Segíti az aminosavak beépülését, gyorsítja a fehérjebeépülést, a fehérjéket a szükséglet helyére szállítja. A szervezet gyorsabban regenerálódik, mivel részt vesz a zsíranyagcserében, a testzsír csökkentését és az izomtömeg növelését támogatja. Olvasd el cikkünket róla!

A legnagyobb ellenség: szívinfarktus – II. rész

A szívinfarktus kialakulásának fő okai: az érelmeszesedés, a magas vérzsírszint, a magas vérnyomás, az elhízás, a mozgásszegény életvitel és a dohányzás. Az első három tényező nagy részben a táplálkozással függ össze, így a keringési megbetegedések elkerülésében az étrendnek jut a legfőbb szerep.