fbpx Outlet
×
Ha még 990 Ft értékben vásárolsz, akkor a KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Reggeli test- és agyébresztés kávé helyett

Tornázz reggel kávé helyettFelejtsd el a kávét! Ez a gyors, 5 perc alatt elvégezhető torna kellő mértékben megdobja a pulzusod és szellemileg-fizikailag egyaránt feltölt egész napra elegendő energiával. És ez nem minden! A reggeli edzés bizonyítottan a legegyszerűbb módja annak, hogy az aerob edzés zsírégető hatását akár 300%-kal fokozd. Bármely napszakban végezhetsz kardió edzést, viszont számos szakértő úgy véli, hogy a reggeli edzés több zsírt éget. Ezzel a gyakorlatsorozattal már fogmosás előtt 50 kalóriát elégethetsz!

30 másodperc fekvőtámasz

A törzs egyenes, a kezek vállszélességnél kicsit szélesebben a földön. A hüvelykujj befelé, a többi ujj előre néz, a karok egyenesek. A gyakorlat kezdetén a karokat behajlítjuk, amíg a felkar vízszintes pozícióba kerül, ez alatt a törzs egyenes marad. A gyakorlat befejezéseként a karokat kiegyenesítjük, így visszajutva a kezdő helyzetbe.

1 perc terpesz-zár szökdelés

Angol nevén Jumping Jack – az aerobic egyik alaplépése. Állj egyenesen, a karjaidat tartsd magad mellett, majd ugorj vállszélességű terpeszbe, a karjaidat pedig közben lendítsd a fejed fölé, majd ugorj vissza kiinduló helyzetbe.

1 perc lefelé néző kutyapózból deszka pózba

A lefelé néző kutyapóz az egyik leggyakoribb jógapózok közé tartozik. A deszka, vagy más néven plank, pedig a törzsizom erősítésének leghatékonyabb módja. Az alábbi videó szemlélteti ezt a gyakorlatot:

Ne ess kétségbe, ha a talpaid nem érnek le a talajra a lefelé néző kutya pózban. Ne is erre törekedj, hanem arra, hogy a gerinced minél egyenesebb legyen és a farokcsontoddal nyújtózz felfelé.

1 perc terpesz-zár szökdelés

A fentiekben leírt gyakorlat ismétlése még egyszer.

30 másodperc fekvőtámasz

A fentiekben leírt gyakorlat ismétlése még egyszer.

1 perc kitörés váltott lábbal

Állj egyenesen, egy nagy lépést lépj előre, és kinyújtott lábaddal lassan süllyedj guggolásba úgy, hogy a boka, térd és csípőszöged is derékszöget alkosson. Ügyelj arra, hogy a gyakorlat végzésekor a térd ne menjen a lábujj elé, törzsed legyen végig egyenes és függőleges helyzetben. Amint leereszkedtél ebbe a helyzetbe, használd a lábad a kiegyenesedéshez, azaz lépj vissza kiinduló állásba. Ismételd meg a másik lábbal is.

Ha szereted a kihívásokat, akkor ismételd meg ezt a gyakorlatsorozatot 4-szer és egy igazi, izzasztó 20 perces ébresztő edzésben lesz részed!

Hozzászólások

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kapcsolódó cikkek

Ezt már láttad?

×
Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.