Ha még 5000 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS futárszolgálatos KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Pritaminpaprikás spenótsaláta

spenotA spenót szezonja márciustól egészen decemberig tart, így szinte mindig található a piacon friss spenótlevél. Magas kálium, magnézium, kálcium és foszfor tartalma miatt nagyon egészséges, csúnya, de finom alapanyag.

Hozzávalók:

  • 15 dkg friss spenótlevél
  • 1 kaliforniai paprika
  • 4 ek. szójajoghurt (vagy sima joghurt)
  • 1/2 citrom leve
  • 1 csokor metélőhagyma
  • 2 ek. 100% extra szűz olívaolaj
  • só – ízlés szerint
  • kb. 1/2 dl víz

Elkészítés:

A spenótleveleket alaposan megmossuk és egy tálba halmozzuk.
A kaliforniai paprikát is megmossuk, és apró kockákra vágjuk.
Az öntetet (joghurt, citrom, só, olaj) összekeverjük.
Tálalás előtt a zöldségekre öntjük.

 

Forrás: Dankóné R. Magdolna blogja

Hozzászólások

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kapcsolódó cikkek

Ezt már láttad?

×