fbpx Outlet
×
Ha még 8999 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS futárszolgálatos KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Padlizsán négymagvas bundában

A rántott ételek csodáját bizonyítja, hogy a karfiol, gomba és a padlizsán is hirtelen fogyasztható, sőt kifejezetten finom csemege lesz mindazoknak, akik egyébként rá sem néznének ezekre a zöldségekre – így például a gyerekeknek is! Az ízélményt lehet tovább fokozni úgy, hogy közben még egészségesebb is lesz a főztünk! Sokszor kipróbált példa erre a négymagvas bundában sült padlizsán.

Hozzávalók:padlizsán
2-3 padlizsán
Liszt
Fokhagyma
Kurkuma

Búzacsíra
Víz
Tökmag
Szezámmag
Lenmag
Napraforgómag

 

Készítsük el először a panír-keveréket, amely egy sűrű-palacsintatészta liszt, víz, fokhagyma, kurkuma, búzacsíra és só felhasználásával.
A padlizsán-szeleteket áztassuk vízbe kicsit, hogy ragadjon rá a liszt. A vizes áztatás után lisztbe forgatjuk, majd jön a panír-keverékbe mártás. Ezután az összetört tökmag, szezámmag, lenmag és napraforgómag keverékbe forgatjuk, majd egy enyhén olajozott tepsiben 200 fokra előmelegített sütőben kisütjük – egyszer mindenképp forgassuk meg sütés közben, hogy egyenletesen süljön!
Finom, ropogós, személyes javaslatom a krumplipüré és paradicsomsaláta mellé.

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kapcsolódó cikkek

Ezt már láttad?

×
Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.