Ha még 5000 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS futárszolgálatos KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Őszi diós piskóta

Diós piskóta(vegán)A hűvös időjárás beköszöntével, feldobhatjuk a hangulatot, egy finom és tápláló süteménnyel. Mivel az idény gyümölcsöket, olajos magvakat érdemes elsődlegesen fogyasztani, az ajánlatunk:
a diós piskóta.

Hozzávalók:

40 dkg liszt (fele teljes kiőrlésű, fele finomliszt)
20 dkg nyírfacukor vagy 15 dkg barna cukor
10 dkg darált dió
1 ek. foszfátmentes sütőpor
10 ek. napraforgóolaj
*½ l tej

Elkészítés:

Előbb összekeverjük a piskóta száraz hozzávalóit, majd hozzáadjuk az olajat és a tejet is. Az egészet alaposan elkeverjük, majd 10-15 percig állni hagyjuk. Végül olajjal megkent, lisztezett tepsibe téve 170 C-fokon, 35 perc alatt kisütjük.

*: állati termék mentes étrend esetén helyettesíthető növényi tejjel

Forrás: Dankóné R. Magdolna blogja

Hozzászólások

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kapcsolódó cikkek

Ezt már láttad?

×