fbpx Outlet
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Mell önvizsgálat otthon – VIDEÓ

A mellrák a magyar női lakosság leggyakrabban előforduló daganatos betegsége, 5-6000 emlőrákot diagnosztizálnak évente hazánkban. Ezért is fontos nem csak októberben, a “Mellrák elleni küzdelem hónapjában”, de egész évben odafigyelnünk magunkra.

Nem győzzük hangsúlyozni, mennyire fontosak az egészséges életmód mellett a rendszeres szűrővizsgálatok, ha minél kevesebb esélyt szeretnénk hagyni életünkben a betegségeknek. Pláne, ha ennyire komoly dologról van szó, mint a mellrák (vagy bármilyen rákos megbetegedés). Rosszindulatú daganatok esetén kulcsfontosságú az időtényező a sikeres kezelésben: minél előbb észreveszik és elkezdik kezelni, annál jobbak a gyors és sikeres felépülés esélyei.

A mellben kialakuló kóros elváltozások sok esetben könnyen észrevehetők mindenféle bonyolult orvosi eljárás nélkül is, tapintásos (ön)vizsgálattal. Minden 20 év feletti nőnek érdemes havonta egyszer rászánni azt a pár percet, ami alatt a mell önvizsgálatát el tudja végezni. Ez a videó pontos útmutatást ad hozzá!

Tovább a videókra!

Hozzászólások

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kapcsolódó cikkek

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.