fbpx
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

ProCreation termékek a megújult a babalesz.hu oldalon!

babaleszA Netamin egyik vezérelve a folyamatos megújulás, amihez hozzá tartozik az is, hogy figyeljük az igényeket és a legújabb fejlesztéseket egyaránt. A gyerekvállalás az egyik legkomolyabb kérdés az életben, sajnos azonban az utóbbi időben egyre több ember számára kifejezett küzdelem előzi meg az örömöt. Előfordulhat, hogy nem akar megérkezni a baba, de egyre többen vannak olyanok is, akik egyszerűen szeretnék felkészíteni testüket egy egészséges pocaklakó számára. Nekik szól a babalesz.hu!

A Netamin számára az egyik különösen fontos irány a családot tervező párok támogatása. Egyre több tudományos cikk szól arról, hogy a termékenység visszaesése szoros összefüggésben van a helytelen táplálkozással, a feszes, rohanó életmóddal. Sajnos vannak orvosi beavatkozást igénylő esetek is, de számos helyzetben az életmód-váltás az, ami meghozhatja a várva várt apróságot!

A megújult babalesz.hu…:
– átláthatóbb, modernebb, hogy bármilyen eszközről nézve kényelmes legyen
– kibővült termék-és szolgáltatás palettával rendelkezik
– folyamatos fejlesztés alatt áll, jelenleg is újításokon törjük a fejünket
– nőknek és férfiaknak egyaránt kínál termékeket

Sikertermékünk, a közel 50 gyógynövény és természetes ásványi anyagból álló ProCreation termékenység támogató kapszulák női és férfi változata is, már számos párnak volt segítségére a sikeres babavállalásban.

A ProCreation mellett további prémium termékeket kínálunk, így pl. természetes progeszteron krémet,  kifejezetten férfiaknak szánt termékeket is, melyek csomagokban, kedvezményesebb áron is elérhetőek.

Termékenységi (peteérési, ovulációs) kalkulátor, szaktanácsadás, a termékeket korábban már használók véleményei, ingyenes életmód-tanácsok: termékenységtámogató termékeink mellett ezek is várják a gyermeket tervező párokat a megújult babalesz.hu oldalon!

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.