Ha még 8999 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS futárszolgálatos KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Mákos-vörösáfonyás tésztával töltött alma

makos tesztaval toltott almaNagyon egyszerű, olcsó, gyors és finom nassolni való. Így egy őszi délutánon jól esik egy kis egészséges, nem túl édes desszert.

 

Hozzávalók:

  • 8 db közepes alma
  • 25 dkg metélt tészta
  • 20 dkg mák
  • 10 dkg Xilit
  • 10 dkg vörösáfonya
  • 2-3 ek. kókuszzsír
  • Almánként 1-2 ek. szójajoghurt

Elkészítés:

Az almák tetejét levágjuk, majd kivájjuk a magházukat, úgy, hogy egyben maradjanak az almák.
Miközben a tésztát kifőzzük, a mákot megdaráljuk, és a xilittel összekeverjük.
Hozzákeverjük a kifőtt tésztát a mákos-xilites darához, beleszórjuk a vörös áfonyát, és a kivájt almabelekből hasznosítható részeket.
Megtöltjük az almákat, mindegyik tetejére kanalazunk a szójajoghurtból, majd kókuszolajjal kikent tepsibe téve 180 fokon 25-30 perc alatt kisütjük.

Forrás: Dankóné R. Magdolna bolgja

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kapcsolódó cikkek

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.