fbpx
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Magnéziumhiány okai és tünetei- Videó a cikkben!

A magnézium egy létfontosságú ásványi anyag, testünk minden sejtjében jelen van, nélküle a sejtek nem tudnak megfelelően működni. Mégis, a magnéziumhiány az egyik leggyakoribb tápanyaghiány a világon, ami a fejlett nyugati országok lakosságát is nagy mértékben érinti. A magnéziumhiány okai között szerepel a túlzott koffein- és alkoholfogyasztás, a stressz, és számos gyógyszer szedése is. A magyarok táplálkozási és életmódbeli szokásai is a nyugatot követik, ezért a magnéziumhiány nálunk is ugyanannyira jelentős probléma.

Felsorolni is nehéz, mi mindenre jó a magnézium, segít a normál izom-és idegműködés fenntartásában, nélkülözhetetlen az immunrendszer működésében. Emellett fontos szerepe van a szív- és érrendszer egészségében, segíti a vércukorszint szabályozását és a nemi hormonok termelését.

Hogy pontosan miért szükséges még a magnéziumpótlás, melyek a magnéziumhiány okai és tünetei, mennyi az ajánlott napi bevitel, milyen formában érdemes pótolni a magnéziumot, azt – egyéb érdekességekkel, kutatások eredményeivel fűszerezve -,  megtudhatod a videóból, melyben Benkovics Péter vezető életmódtanácsadónk beszél a magnéziumról.

Ha éppen sietsz és kevesebb idő áll rendelkezésedre, de mégis érdekel a téma, akkor se maradj le, hallgasd meg 3 perces összefoglaló videónkat!  Ebben szintén a magnézium fontosságáról tudhatsz meg információkat,  illetve arról, hogy kiket érint a magnéziumhiány, és melyik a legjobb magnéziumforma a számodra.

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kapcsolódó cikkek

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.