Ha még 5000 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS futárszolgálatos KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Lasagne medvehagymával – Buon appetito!

classic lasagna bologneseEbben az ízletes lasagne receptben szakítunk a hagyományokkal és kihagyjuk a darált húst. Nem elkeseredni, valami sokkal egészségesebb és különlegesebb dologgal pótoljuk, méghozzá medvehagymával, illetve tofuval vagy túróval. Mi csak ajánlani tudjuk! 🙂

Hozzávalók (4-5 adaghoz):

  • 2 vaskos csokor medvehagyma
  • 80-90 dkg túró (vegáknak tofu)
  • tejföl (vegáknak növényi tejföl)
  • 12-13 lap lasagne tészta
  • kevés olaj

Elkészítés:

Mossuk meg az összes medvehagymát, amelynek a felét tegyük félre!
A másik felét csíkozzuk fel, és fedő alatt pároljuk meg!
Ha kész van, a túróval együtt turmixoljuk össze, csipet sóval ízesítsük!
Kiolajozzuk a jénai edényt, és sorba tesszük a tésztát, majd rá a túrós krémet, arra pedig a félretett medvehagyma leveleket. Ezt addig ismételjük amíg el nem fogynak a hozzávalók.
A tetejére tésztalapot helyezzünk, amelyet végül vastagon, tejföllel kenünk meg.
Fél órára előmelegített sütőbe tesszük, sütés közben egy villával tudjuk ellenőrizni, hogy elég puha-e már a tészta.
Nagy kockákra vágva tálaljuk, tetejére szórhatunk sajtot, de apróra vágott medvehagymával is díszíthetjük.

Hozzászólások

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kapcsolódó cikkek