fbpx Outlet
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Fiatalít az omega-3 – új kutatási eredmény!

african doctor one omega pillEgy klinikai vizsgálat bizonyította, hogy az omega-3 zsírsavak lassítják a sejtek öregedését. Ezen zsírsavak szedése esetén biológiai óránk lassabban ketyeg, mint nélkülük!Az egészséges sejtek optimális esetben saját maguktól pusztulnak el akkor, amikor megöregszenek. Hogy ez a sejtelhalás (apoptózis) mikor következik be, azt egy úgynevezett telomer-lánc rövidülése szabályozza: a sejt ugyanis meghatározott hosszúságú telomerrel születik, mely élete során folyamatosan rövidül. Amikor elfogy, a sejt elpusztul.

A San Francisco-i Egyetem kutatói megfigyelték, hogy az omega-3 zsírsavak lassítják ennek a telomer-láncnak a rövidülését! Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy aki megfelelő mennyiségű omega-3 zsírsavat fogyaszt, annak lassabban öregszenek a sejtjei – tehát számára „lassabban telik az idő”.

Érdemes tehát élni ezzel az élet-elixírrel, hiszen segíthet a fiatalság megőrzésében. Nem árt azonban elfelejteni azt sem, hogy a telomer-lánc rövidülését a stresszes életvitel és a helytelen táplálkozás is fokozhatja, ezért mindenképp érdemes az egészséges életmódra is nagy hangsúlyt helyezni!

Felhasznált irodalom

http://www.nutraingredients.com/Research/Omega-3-supplements-linked-to-younger-biological-age-in-older-people/?utm_source=newsletter_daily&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter%2BDaily&c=TK8Az39m%2BzwowXk3lkVVNcB3zI8XZdxx

Hozzászólások

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kapcsolódó cikkek

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.