fbpx
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Elindult a Petamin! Kutya-macska egészség sok szeretettel!

Igazán különleges, semmihez sem fogható az a kötelék, ami ember és állat között ki tud alakulni. Házi kedvenceink feltétel nélkül szeretnek minket, bíznak bennünk és jóban-rosszban mellettünk vannak. Mi, gazdik pedig igyekszünk a legjobbat adni nekik, hogy sokáig velünk lehessenek.

A Netamin csapata is odavan az állatokért, ismerjük ezt a gondoskodó érzést, éppen ezért kezdtünk el dolgozni kutyáknak és cicáknak szóló táplálékkiegészítőkön is. A munka réges-rég kezdődött, és egészen eddig nem is beszéltünk róla… most azonban végre beért a gyümölcse!

Óriási örömmel jelentjük be, hogy elindult a
PETAMIN.HU WEBÁRUHÁZ!

 

Petamin termékekTapasztalatainkat, szakmai tudásunkat és a tudományos eredményeket is ötvöztük: így jöttek létre a Petamin csúcsminőségű termékei, a kutya-macska egészség természetes támogatására!

A Petamin missziója, hogy természetes készítményekkel és sok szeretettel szolgáljuk a kutya-macska egészséget. Nem csupán csúcsminőségű táplálék-kiegészítőket és ingyenesen elérhető, folyamatosan bővülő életmód-tanácsokat nyújtunk a gondoskodó gazdiknak. A Petamin egy közösség mindazoknak a szívvel látó embereknek, akik látják a kutyákkal és cicákkal való kapcsolatban rejlő csodát.

 

 

A név kötelez: ígérjük, hogy a Netamintól megszokott minőség, szakértelem és szeretet a Petamin termékeiben és tartalmaiban is mindig jelen lesz!

Látogass el most a petamin.hu oldalra »

Hozzászólások

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.