fbpx Outlet
×
Ha még 8999 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS futárszolgálatos KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Egyél többet, és fogyni fogsz!

Greek saladKitört a tavasz, és általában ilyenkor szánjuk el magunkat arra, hogy a télen feljött kilókat leadjuk. A következő héten küldök Önnek néhány egyszerű, de mégis remekül fogyasztó életmód-tippet, melyek segítségével könnyebben megszabadulhat a zsírpárnáktól.

Aki esetleg olvasta a Tuti Fogyás Program című könyvemet, az is figyeljen, mert ezek a könyvben sem szereplő, praktikus tanácsok. Összeállításuk során egy cél vezérelt: a lehető legegyszerűbben megvalósítható változtatások, melyek a lehető legtöbb fogyással járnak!

Sokszor nagyon egyszerűnek hangzanak, de látványosan működnek!

Mai levelem tippje egy fura, de mégis szuperül működő tanács: ne fogd vissza magad, ne koplalj, hanem egyél többet és fogyni fogsz! Persze csak akkor, ha az alábbi szabályt betartod:

Minden nap egy nagy saláta – pluszban!

Sokan azért állnak rá nehezen a saláták fogyasztására, mert azt hiszik, hogy a saláta csak papírízű lehet, és mert azt gondolják, hogy ezért ráadásul valami finomságról le is kell mondani.

A tippem a következő: adjál hozzá a napi étkezéseidhez egy extra salátát, pluszban!

Ezzel a trükkel könnyen, lemondások nélkül beiktathatod az étrendedbe a friss zöldségeket, és jó eséllyel úgy jársz, mint szinte mindenki, aki rendszeresen salátát fogyaszt: rájössz, hogy ez bizony finom is lehet. Ráadásul nem fogsz tudni annyit enni mint eddig, mert a saláta könnyen telít, de kevés kalóriát tartalmaz! Adj magadnak egy esélyt, hogy megszeresd a salit, csináld legalább két hétig! De figyelem! Óvatosan az öntetekkel!

Hozzászólások

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kapcsolódó cikkek

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.