Ha még 8999 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS futárszolgálatos KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Édes kis semmiség: Cseresznyés piskóta pudinggal

cherrypiskotaAkár vegán módon is elkészíthető cseresznyés-diós piskóta karobbal vagy kakaóval, karamellöntettel. Ez a cseresznyés desszert végre érezteti velünk, hogy szinte nyár van, kiülhetünk a teraszra és együtt sütizhetünk a családdal.

Hozzávalók – a piskótához:
20 dkg teljes kiőrlésű liszt
5 dkg finomliszt
10 dkg nyírfacukor
6 ek. olaj
1 szódabikarbóna
2,5 dl kukoricatej
1 ek. Karobpor vagy kakaópor
1 kis üveg cseresznye
1 marék dió

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összeöntjük és alaposan kikeverjük.
Olajozott, lisztezett tepsibe öntjük, majd megszórjuk cseresznyével és apróra vágott dióval.
Közepes lángon sütjük, kb. 30-40 percig, a végén lejjebb vesszük a lángot.
Kitűnő piskóta lesz, tojás nélkül!

A karamellöntethez:
1:1 arányban karamellpudingot és vaníliapudingot főzünk növényi vagy sima tejjel, a végén teszünk hozzá 1-2 ek. szója- vagy hagyományos joghurtot.

Forrás: Dankóné R. Magdolna blogja

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kapcsolódó cikkek

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.