Ha még 5000 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS futárszolgálatos KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Csontvédő étrend: 8 étel-típus a csontjaid egészségéért

A csontritkulás megelőzése érdekében 40 éves kor felett különösen fontos figyelni az életmódra és a megfelelő tápanyag-bevitelre. Cikkünkben összegyűjtöttük a legfontosabb vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint ezeknek főbb forrásait, melyek elengedhetetlenek az egészséges csontozathoz. Olvass tovább!

A futás tényleg árt a térdeknek? A válasz meg fog lepni!

Nem hiszem, hogy létezne olyan ember, aki ne hallotta volna már valahonnan, hogy a futástól tönkremennek a csontok és az ízületek. Lehetett az egy közeli barát, családtag, hivatásos edző, vagy csak egy önjelölt edzőtermi „szakértő”, valakitől biztosan megkaptad már egyszer a tanácsot: ha fontos számodra a térdeid egészsége, kerüld a futást! Az elmúlt évtizedek kutatásai […]

Élet? Erő? Egészség? – A tejtermékek árnyoldalai

Erről a problémakörről fogyasztókat – a pánikhangulat elkerülése érdekében – nem tájékoztatják megfelelően. Miközben a háttérben gigantikus erőfeszítéseket tesznek a szervasmarhák egészségi állapotának szinten tartásáért és a fogyasztói igények kiszolgálásáért, a reklámok és a tejtermékek csomagolásain lévő feliratok a tej rendkívüli hasznosságát sugallják.