Ha még 8999 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS futárszolgálatos KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Banános édesburgonya krémleves

A szürke, téli idő ellen ha nincs lehetőséged napos tájra menekülni, akkor hozd el magadnak a nyarat édes ízek és narancsos színek képében! 🙂 A banán és édesburgonya íncsiklandó párosítása mellé került egy kis friss zöld szín is, méghozzá a C-vitaminban gazdag kivi, amire ilyenkor különösen nagy szükségünk van. Egészségetekre! 🙂

Krémleves is készíthető édesburgonyából és banánbólHozzávalók:

1 db édesburgonya (kb. 50 dkg)
1 nagy banán v két kisebb
1 kis fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
fél hüvelykujjnyi reszelt gyömbér
1 evőkanál citromlé
1 fél mokkáskanál kurkuma

kókuszolaj
Tetejére: 1 db kivi, pár szem kesudió

Elkészítés:

Az édesburgonyát négy darabba elvágtam, sütőpapírra tettem és 200 fokon puhára sütöttem kb. fél óra alatt. Ezután kikanalaztam a húsát, a vöröshagymát, fokhagymát, gyömbért felaprítottam, kevés kókuszolajon egy edényben megfuttattam őket, majd hozzáadtam az édeskrumplit, fűszereztem és felengedtem annyi vízzel, hogy egy ujjnyira ellepje a zöldségeket. Felforraltam, hagytam 10 percig rotyogni, hogy az ízek összeérjenek, majd simára turmixoltam az egészet, a banánnal együtt.

Tálaláskor megszórtam a kividarabokkal, és a kesuval, amit előtte pár perc alatt egy száraz serpenyőben illatosra pirítottam.

Forrás: Pálmafa Project blog, Zsuzsi blogja

Hozzászólások

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.