fbpx
×
Ha még 8999 Ft értékben vásárolsz, akkor a KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

A múltat elengedni – ki az erős és ki a gyenge?

gondolatok_elengedes_mult_tanacsKi az erős és ki a gyenge vajon?

Sokszor hallottam erős vagyok, mert megtartottam magam mellett egy személyt, tárgyat, a múltam. Ha az eszemre hallgattam volna rég el kellett volna engednem őket, de a szívem mást diktált. De vajon hosszútávon megéri-e birtokolni erővel valamit, amivel már csak a sebzett, fájó érzelmeim csillapítása a célom?

Ki az erős és ki a gyenge?

Nem az az erős ember aki meri elengedni azt a személyt, azt a tárgyat, azt az emléket, aki, vagy ami a jelenben már nem szolgálja az élete előbbre menetelét? Minden percben egymillió sejtünk hal meg, de ugyanennyi is születik meg bennünk. Mindig ott áll előttünk az újrakezdés lehetősége, rajtunk múlik élünk-e ezzel vagy visszaláncoljuk magunkat a múltba, mert az érzelmeink ezer lánccal odakötnek minket.

Ha egy futó szeretné megnyerni a versenyt, vajon sikerülne neki ha állandóan hátranézne? Költői volt a kérdésem!

A gyengét a sebzett érzelmei irányítják és tartják fogva, nincs bátorsága a jövőben és az újrakezdésben gondolkozni, az erős pedig a józan belátására az eszére hallgat, és tud elengedni a saját boldogsága érdekében. Mert az a személy, az a tárgy, az a múlt már nem az övé a jelenében. Az erős többek között attól lett erőssé, hogy az egyik legfontosabb pszichológiai képességgel rendelkezik, ez pedig nem más:mindig képes reménnyel és türelemmel tekinteni a mára és a holnapra. De ez a döntés rajtunk múlik, más ezt nem tudja megtenni helyettünk!

Ki az erős és ki a gyenge?

Hozzászólások

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kapcsolódó cikkek

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.