fbpx Outlet
×
Ha még 8999 Ft értékben vásárolsz, akkor a KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

7 furcsa fogyókúrás tipp

Mindent kipróbáltál már, de a fogyás mégsem akar sikerülni? Ha a szokásos módszerek csődöt mondanak, lehet, hogy itt ideje a szokatlanokat is kipróbálni. Beleástuk magunkat jó mélyen a kutatásokba és összegyűjtöttünk 7 furcsának hangzó, ám tudományosan alátámasztott fogyókúrás tanácsot.

1  Szagolj borsmentát!

A chicagói Smell & Taste Treatment and Research Foundation kutatása alapján a borsmenta szagolgatásával enyhíthető az éhségérzet.

 2 Egyél tükör előtt!

A Közép-floridai Egyetem (UCF) kutatása szerint, ha evés közben egy tükör van előttünk, akkor akár harmadával kevesebb ételt eszünk meg.

3 Aludj sötét szobában!

Egy londoni kutatóintézet tanulmánya szerint a világos szobában alvó emberek testtömeg-indexe, derék-csípő aránya és derék körmérete is nagyobb.

4 Vedd magad körbe kékkel!

Cseréld le a függönyt, vegyél új asztalterítőt, fesd át a falakat! A kék szín ugyanis tompítja az étvágyat és növeli a koncentrációt.

5 Fizess készpénzzel!

A Cornell Egyetem és a Binghamton Egyetem kutatói által végzett felmérés rámutatott, hogy amikor bankkártyával fizetünk, hajlamosabbak vagyunk túlköltekezni és több egészségtelen ételt vásárolni.

6 Egyél kisebb tányérról!

A Cornell Egyetem kutatói megvizsgálták, hogy a tányér, illetve a szedőkanál mérete milyen hatással van döntéseinkre. A nagyobb tányér 31%-kal, míg a nagyobb tányér és szedőkanál együtt 57%-kal növelte a megevett étel mennyiségét!

7 Igyál hideg vizet!

A hideg víz felgyorsítja az anyagcserét, étkezés előtt fogyasztva pedig csökkenti az étvágyat. A víz és a fogyás kapcsolatáról korábban már részletesen is írtunk.

Felhasznált irodalom

http://www.yourweightlossaid.com/wp-content/uploads/2014/01/Weird.jpg
https://www.realbuzz.com/articles/7-strange-tricks-that-will-help-you-to-lose-weight/
http://www.allure.com/beauty-trends/health/2012/15-weird-weight-loss-tricks#slide=1

Hozzászólások

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kapcsolódó cikkek

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.