fbpx
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

A sebezhetetlennek hitt férfitest gyenge pontjai

photodune-2330643-beautiful-adult-doctor-examining-a-men-sA férfiak – főleg, amíg fiatalok és egészségesek – legyőzhetetlennek vélik testüket, pedig a statisztikák éppen ezzel ellentétes tényeket mutatnak. Az már közismert tény, hogy Magyarországon a nők átlagosan 7 évvel tovább élnek, de ezen túlmenően is számos adat bizonyítja a férfi egészség sebezhetőségét.

A szív, mint gyenge pont

A szív- és érrendszeri megbetegedések a férfi halálozások leggyakoribb okozói. Ezt pedig többnyire azoknak a rizikófaktoroknak köszönhetik, amelyeket felhalmoztak az évek során: magas vérnyomás, alkoholfogyasztás, dohányzás, kevés mozgás, helytelen táplálkozás, túlsúly. Lerakódások az érfalakon rugalmatlanná teszik és szűkítik az ereket. A 35. életévtől ajánlott a rendszeres szív- és érrendszeri vizsgálat a rizikófaktoroknak kitett férfiak számára (a már említetteken kívül idetartoznak az olyan anyagcsere-zavarok is, mint a cukorbetegség).
A megelőzéshez ajánljuk a SZÍV egészsége csomagunkat >>>

Potenciazavar

Erekciós zavar lehet a szívinfarktus vagy a stroke (gutaütés) első jele. A pénisz hajszálerek hálózatával van tele, így az érszűkület ott érezteti leghamarabb hatását. Világszerte 150 millió férfit érint az ún. erektilis diszfunkció. A szexuális élet területén is igaz azonban, hogy a rendszeres testmozgás és a tudatos táplálkozás az évek előrehaladtával kifizetődik. Továbbá törekedni kell a rizikófaktorok (dohányzás, túlzott mértékű alkoholfogyasztás) mérséklésére.
A Netamin ajánlata a Xerex férfiaknak potencia kapszula >>>

„Változó kor”

Létezik ilyen a férfiaknál is? Motiválatlanság, erőtlenség, depresszív hangulat, a szexuális vágy csökkenése – mind-mind a tesztoszteronhiányról árulkodnak. A 40. életévtől a legfontosabb nemi hormon évente 1%-kal csökken, ami így lassú, természetes folyamat, ugyanakkor egészségtelen életmóddal felgyorsítható. Különösen a túlsúly, az alkoholfogyasztás és a dohányzás ártalmasak.
Ismerd meg a Férfierő csomagunkat >>>

Haj-jaj

Érdekes a férfihajhullás és kopaszodásért meg éppenséggel a tesztoszteron jelenléte a szervezetben a felelős. A hajmirigyek ugyanis érzékenyen reagálnak a tesztoszteron egyik bomlástermékének, ezáltal a hajhagymák zsugorodnak, és egy idő után elhalnak. Megfelelő orvosi diagnózis mellett létezik gyógyszeres terápia.

Prosztata-nagyobbodás

Ugyanaz a tesztoszteron bomlástermék, ami a hajhagymákat zsugorítja, lentebb a prosztata nagyobbodását váltja ki. Mivel ez a változás fokozatosan szűkíti a húgycsövet, igencsak fájdalmas betegséggé válhat. 50 éves kortól a változás kimutatható. Gyakoribb vizelési inger, csökkenő vizeletmennyiség és csökkenő vizeletsugár azonban már előre jelezhetik a bajt. Ne kerüljük el az orvosi vizsgálatot, ami tapintással vagy ultrahanggal megállapíthatja a bajt. A terápiás megoldások a gyógynövénykivonatoktól a műtéti beavatkozásig terjednek.
Megelőzéshez vagy tünetek enyhítéséhez ajánljuk a PROSZTATA egészsége csomagunkat >>>

Rákveszély

A második leggyakoribb halálozási ok a férfiaknál valamilyen daganatos megbetegedés. Tüdőrák, prosztatarák és végbélrák. 50 éves kortól ajánlott a megelőzés. Pl. egy végbéltükrözés nem hangzik ugyan csábítóan, de életmentő lehet, ha felfedezik a polipokat még ártalmatlan formájukban.

A megelőzés önmagában nem elegendő. A férfiaknál is nagy szerepet játszik az „emberi tényező”: egy egészséges és stabil partneri kapcsolat 40 éves kortól jótékony hatású az egészségre, és jobban védi a férfiakat, mint a nőket. A férfiak társadalmi hálója ugyanis meglehetősen vékony, mivel általában munkájuk és hobbijuk alapján definiálják magukat.

Hozzászólások

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kapcsolódó cikkek

Ezt már láttad?

×
Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.