fbpx Outlet
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

A Ginzeng az új csodaszer a fogyásban?

A ginzeng segíthet a fogyásban is

Tudományos kutatások egy több ezer éve használt gyógynövény, a ginzeng-gyökér újabb hatását bizonyították klinikai vizsgálatok során. A ginzeng mindeddig energizáló, immunerősítő hatásáról volt ismert; fokozott szellemi- fizikai- és szexuális igénybevétel esetén használják sokan ma is. A tudomány bebizonyította, hogy a fogyásban is nagyon eredményes ez a különleges gyógynövény!

 „Nincs új a nap alatt” – tartja a régi római mondás, és milyen igaz: az egyik legjobb zsírégető gyógynövényt több, mint 5000 éve használatban van. Őshazájában az élet gyökerének nevezik számos jótékony hatása miatt. Az utóbbi 30 évben csaknem ezer tanulmány erősítette meg azt a hírnevet, amely a „gyógynövények királyát”, a ginzenget övezik. Ezen pozitív hatásokat főleg a ginzengben található több mint 10 féle ginzenozid okozza, de mindemellett 9 féle vitamint valamint 3 féle fontos ásványi anyagot is tartalmaz. Érdekes tény, hogy a túlsúly nem népbetegség azokban a keleti országokban, ahol a ginzeng terem. Ebben nyilván az életmód az alapvető tényező, de a tudomány most igazolta, hogy talán fontos szerepet játszik ebben a ginzeng zsírégető hatása is.

Tudósok a Phytotherapy Research Journal nevű egészségügyi szaklapban publikáltak egy tudományos eredményt, miszerint a ginzeng Rg3 ginzenozid-tartalma befolyásolta a sejtek azon funkcióját, hogy az energiát zsírként tárolják vagy sem. Bizonyították, hogy ezen anyag jelenlétében a sejtek kevesebb zsírt tárolnak, mint nélküle. Jó hír azoknak, akiknek problémája van a diétázással, mert habár minden hatékony fogyókúra során javasolt a táplálékbevitelt csökkenteni, a ginzenget fogyasztva a szervezet kevesebb zsírt raktároz el ugyanakkora zsírbevitel mellett.

A ginzeng gyökerében található szaponinok a másik nagy titkai ennek a csodás növény zsírégető hatásának. Egy kutatócsoport megállapította, hogy ezen anyagok fogyást segítő hatása abból következik, hogy normalizálják az agyalapi mirigy neuropeptidek és a biokémiai szérumok szintjét melyek a testsúlyt befolyásolják.

Habár egy ginzengtartalmú zsírégető készítmény hatásos kiegészítőnk lehet ahhoz, hogy nyárra tuti formába kerüljünk, ne felejtsük el, hogy tartós és egészséges fogyást akkor érhetünk el, ha odafigyelünk táplálkozásunkra, sportolunk és sok vizet iszunk!

Hozzászólások

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kapcsolódó cikkek

Ezt már láttad?

×
Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.