fbpx
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

A 10 legfontosabb tipp, amivel véglegesen lefogyhatsz – 1. rész

dietaSzinte mindenki, aki fogyókúrába és életmódváltásba kezd, találkozik útja során buktatókkal. A legjobb ilyenkor azokhoz fordulni tanácsért, akik elérték céljaikat és eredményeiket meg is tudták tartani hosszabb távon. Az alábbi tippeket olyan tapasztalt fogyókúrázóktól gyűjtöttük be, akiknek már sikerült legalább 20 kilót lefogyni és több mint 1 éve képesek tartani súlyukat.

1. A fogyás fejben dől el!

Klisének hangzó szöveg, de ettől még nagyon is sok az igazságtartalma. A szemléleted átfogó megváltoztatása nélkülözhetetlen a folyamatos, fenntartható fogyáshoz. Az eredmények megtartásához és az egészséges élethez teljes életmódváltásra van szükség, ami nem ideig-óráig tartó megoldás, hanem életed hátralevő részére szól.

2. A hangsúly a mértékletességen van, és nem az önsanyargatáson!

Töröld ki a „diéta” szót a szótáradból. Ne koplalj, hanem étkezz tudatosan. Tarts mértéket, és ne félj attól, hogy időnként kedvenc ételeiddel jutalmazd magad, még akkor sem, ha az valamilyen édesség. Ne tekints ezekre a döntésekre bűnként, egy egészséges étrendnek igen is része lehet például a csokoládé, és pszichológiai szempontból is rendkívül hasznos segítséget nyújthat a holtpontokon történő túljutáshoz.

3. Írj bevásárlólistát!

Ne engedd, hogy az áruházak hozzák meg a döntéseket helyetted – ne menj céltalanul, konkrét tervek nélkül vásárolni! A különböző áruházláncok és üzletközpontok arra rendezkedtek be, hogy minden sarkon felesleges költésekre és rossz döntésekre vegyenek rá. Impulzusvásárlás helyett írd össze előre otthon egy listára, hogy mit kell venned, és ne térj el a haditervtől!

4. Nem kell naponta órákat edzened, hogy lefogyj!

Ha nagyon szoros a napirended, és csak kevés időd van testmozgásra, akkor sem kell megijedned vagy feladnod! Végezz több, rövid ideig tartó edzést a nap folyamán, vagy próbáld ki a magas intenzitású intervallum edzést, amivel akár 20 perc alatt rengeteg kalóriát tudsz elégetni!

5. Fontos az önmagaddal szembeni őszinteség!

Az életmódváltás nem történik meg egyik napról a másikra, állandóan tartó, és nem egyszer hosszas folyamat, ezért talán mindennél fontosabb, hogy ne verd át azt, akiért tulajdonképpen az egészet csinálod: önmagadat. Légy önmagad legnagyobb kritikusa. Vezess edzés- és étkezési naplót, és kövesd az utad minden lépését, eredményeidet, sőt hibáidat is.

Tovább a következő 5 tippre >>>

 

Hozzászólások

Kérdése van?

Kíváncsi termékeinkkel kapcsolatban valamire és nem találja a választ?

Írja le nekünk, hogy miről olvasna szívesen és mi utánajárunk Önnek!

Itt írja meg üzenetét

Kapcsolódó cikkek

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.