fbpx Outlet
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Netamin Vérnyomás Egészsége csomag1 havi adag

Netamin Vérnyomás Egészsége csomag
  • Kedvező árú csomag természetes hatóanyagokkal, melyek hozzájárulhatnak:
  • a keringési rendszer megfelelő működéséhez
  • a megfelelő véráramláshoz
  • az oxidatív stresszel szembeni védelemhez
  • Ez a termék sajnos készlethiány miatt nem rendelhető!
átmeneti készlethiány

Magas vérnyomás – minden harmadik felnőtt ember szenved tőle, 60 éves kor felett pedig már minden második. Ami ennél is rosszabb hír, hogy egyes felmérések szerint az érintettek 1/3-a, vagy közel fele nem is tud róla! Emiatt hívják gyakran „csendes gyilkosnak”.

A krónikus magas vérnyomás az egyik fő kockázati tényezője a szívbetegségeknek, a szívinfarktusnak, a szívelégtelenségnek, a stroke-nak, az aneurizmának és a veseelégtelenségnek. Még a mérsékelt vérnyomás-emelkedés is komoly következményekkel járhat: a vérnyomás ideális értékéhez képest minden 20/10 Hgmm növekedés megkétszerezi a szív- és érrendszeri betegségek esélyét.

Az adatok ijesztőek, de tudnod kell azt is, hogy megfelelő életmóddal a magas vérnyomás elkerülhető és kezelhető probléma!

Az optimális vérnyomás eléréséhez és fenntartásához tudatos életmódra van szükség, méghozzá átfogó szemléletre, azaz nem elég életünknek csak egyetlen területén változtatni, majd nyugodtan hátradőlni. Ugyanígy néhány pirula beszedése sem fog csodákat művelni.

A tudományos szakirodalomban teljes egyetértés van abban, hogy az életmódváltás nagyban hozzájárul a magas vérnyomás megelőzéséhez vagy karbantartásához, még gyógyszeres kezelés esetén is. 1-2-3 A hosszú távú életmódváltásnak csak egy – bár kétségkívül rendkívül fontos – szelete az étrend, és annak kiegészítése.

Az egészséges vérnyomás fenntartásának módja természetes úton

A Magyar Hypertonia Társaság szakmai irányelvei alapján normálisnak a 130/85 Hgmm alatti vérnyomás tekinthető. A 140/90 Hgmm feletti nyugalmi vérnyomás minden életkorban kóros. Az alábbiak bizonyítottan hatékony módszerek a magas vérnyomás ellen.4

1. Csökkentett sófogyasztás: maximum napi 2 gramm nátrium (5 gramm konyhasó, azaz nátrium-klorid).
2. Megfelelő káliumbevitel: a megfelelőnek tartott étrendi kálium mennyisége 3,5 gramm/nap.
3. Rendszeres testmozgás: aerob fizikai aktivitás, pl. kocogás – legalább 30 percig – heti 3–4 alkalommal.
4. Normál testsúly fenntartása: a testtömegindex (BMI) 18,5–24,9 közötti értéke a cél.
5. Dohányzás, alkoholfogyasztás abbahagyása
6. Zöldségben és gyümölcsben gazdag táplálkozás: a rostban gazdag gyümölcsök és zöldségek jelentősen csökkenthetnek a magas vérnyomáson.

Ha szeretnél bővebben olvasni a vérnyomás, illetve a szív- és érrendszer egészségének fenntartásáról,>>> ide kattintva megtalálhatod kapcsolódó cikkeinket.

Léteznek olyan gyógynövények és egyéb természetes hatóanyagok, amelyek szintén segítségedre lehetnek a normál vérnyomás, a keringési- és érrendszer egészségének fenntartásában. A Netamin VÉRNYOMÁS egészsége csomagban ezekből válogattuk össze a legfontosabbakat – azokat, melyek hatékonyságát klinikai vizsgálatok sora támasztja alá.

A csomagban található termékek hasznos kiegészítést jelentenek a táplálkozás- és életmódbeli lépésekhez, melyek segítenek a vérnyomás kiegyensúlyozásában. Add meg szervezetednek ezt a törődést, mert az egészséges és boldog életet Te is megérdemled!

Mit tartalmaz a Netamin VÉRNYOMÁS egészsége csomag?

Netamin Fokhagyma-kapszula (1 db – 30 kapszula)

A fokhagyma fő hatóanyaga az ízét és illatát meghatározó összetevő, az allicin, amely a világ egyik legelterjedtebb antioxidánsa. Emellett több mint 100 kéntartalmú vegyületet tartalmaz, melyek ugyancsak jótékony hatással bírnak. Több kutatás is bizonyítja, hogy kúraszerű használata kedvezően befolyásolja a magas vérnyomást. Egy 2008-ban megjelent elemzés 25 korábbi vizsgálat eredményét összegezte, és ezek alapján kimutatható, hogy a fokhagyma jelentősen csökkentette a szisztolés és diasztolés vérnyomást egyaránt.5

Netamin Gránátalma-kivonat kapszula 400 mg (1 db – 60 kapszula)

Netamin Gránátalma-kivonat kapszula 400 mgA gránátalma rendkívül egészséges gyümölcs, tele értékes, egyedülálló tápanyagokkal. Kutatók szerint a gránátalma természetes ACE-gátlóként működhet, hasonlóan a vérnyomás csökkentésére felírt gyógyszerekhez. 6  Egy 2013-as kutatásban a magas vérnyomásban szenvedő betegeknél a gránátalma lé fogyasztása már 2 hét alatt képes volt szignifikáns módon csökkenteni a vérnyomást.7  További vizsgálatok hasonló hatást mutattak ki, különösen a szisztolés vérnyomás csökkentésében. 8-9

Netamin Szőlőmag 550 mg kapszula (1 db – 60 kapszula)

Netamin Szőlőmag 550 mg kapszulaDr. Szent-Györgyi Albert, a híres magyar tudós fedezte fel, hogy a szőlőmag a természetben megtalálható egyik legkoncentráltabb antioxidáns-forrás: szabadgyök-semlegesítő hatása hússzor erősebb a C- és E-vitaminnál. Mivel hozzájárul az oxidatív stresszel szembeni védelemhez, ezért segíthet megelőzni a szívbetegséget és a többi olyan bajt, ami a véráramlás javításával gyógyítható.10  Klinikailag bizonyított, hogy a szőlőmag segíthet fenntartani a keringési rendszer egészséges működését és jótékony hatással van a vérnyomásra. 11

Netamin Q10 koenzim 100 mg kapszula (1 db – 30 kapszula)

A Q10 koenzim egy nélkülözhetetlen vitaminszerű anyag a testünkben, amely minden sejtünk működéséhez elengedhetetlen. Szervezetünk képes előállítani, de 30 éves kor körül a termelése jelentősen lecsökken. A Q10 koenzim különösen nagy koncentrációban van jelen olyan szervekben, melyek sok energiát igényelnek – például az agy és a szív.12  Számos klinikai tanulmány utal arra, hogy a Q10 koenzim magasvérnyomás-betegségben szenvedőknél csökkentheti a vérnyomást – a kedvező hatáshoz azonban 4-12 hét is szükséges lehet.13

FONTOS TUDNIVALÓ: Amennyiben bármilyen gyógyszert szedsz és/vagy magas vérnyomást diagnosztizáltak nálad, a csomagban található étrend-kiegészítők használata előtt mindenképpen konzultálj orvosoddal!

1 hónapra elegendő adag extra csomagkedvezménnyel!

A csomagban található termékek szedési útmutatóját a Részletek fülre, vagy ide kattintva találhatod. 1 hónapra elegendő adagot tartalmaz minden termékből, kedvezményes áron! A termékek összértéke, ha külön-külön vásárolod meg őket 9960 Ft, csomagként azonban 8790 Ft-ba kerülnek! Spórolj és válaszd a csomag-kiszerelést.


Termék szedésével kapcsolatos figyelmeztetés: terhesség vagy szoptatás esetén konzultáljon kezelőorvosával a termék szedéséről! Fokhagyma kapszulát fogyasztó véralvadásgátló gyógyszert szedőknél orvosi ellenőrzés javasolt!

*A termék hatása egyénileg eltérő lehet és nem garantált!*


Hivatkozások:

1 Hypertension: The Clinical Management of Primary Hypertension in Adults: Update of Clinical Guidelines 18 and 34. National Institute for Health and Clinical Excellence: Guidance. London; 2011.
2 Campbell NR, Burgess E, Taylor G, et al. Lifestyle changes to prevent and control hypertension: do they work? A summary of the Canadian consensus conference. CMAJ. 1999 May 4;160(9):1341-3.
3 https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/high-blood-pressure/diagnosis-treatment/drc-20373417
4 Whelton PK, He J, Appel LJ, et al.Primary prevention of hypertension: clinical and public health advisory from The National High Blood Pressure Education Program. JAMA. 2002 Oct 16;288(15):1882-8.
5 Ried K, Frank OR, Stocks NP, et al. Effect of garlic on blood pressure: a systematic review and meta-analysis. BMC Cardiovasc Disord. 2008 Jun 16;8:13.
6 Aviram M, Dornfeld L. Pomegranate juice consumption inhibits serum angiotensin converting enzyme activity and reduces systolic blood pressure. Atherosclerosis. 2001;158:195–8.
7 Asgary S, Sahebkar A, Afshani MR, et al. Clinical Evaluation of Blood Pressure Lowering, Endothelial Function Improving, Hypolipidemic and Anti-Inflammatory Effects of Pomegranate Juice in Hypertensive Subjects. Phytother Res. 2014 Feb;28(2):193-9.
8 Stowe CB. The effects of pomegranate juice consumption on blood pressure and cardiovascular health. Complement Ther Clin Pract. 2011;17:113–15.
9 Lynn A, Hamadeh H, Leung WC, et al. Effects of pomegranate juice supplementation on pulse wave velocity and blood pressure in healthy young and middle-aged men and women. Plant Foods Hum Nutr. 2012;67:309–14.
10 Feringa HH, Laskey DA, Dickson JE, Coleman CI. The effect of grape seed extract on cardiovascular risk markers: a meta-analysis of randomized controlled trials. J Am Diet Assoc. 2011 Aug;111(8):1173-81.
11 Zhang H, Liu S, Li L, et al. The impact of grape seed extract treatment on blood pressure changes: A meta-analysis of 16 randomized controlled trials. Medicine (Baltimore). 2016 Aug;95(33):e4247.
12 Rosenfeldt F, Hilton D, Pepe S, Krum H. Systematic review of effect of coenzyme Q10 in physical exercise, hypertension and heart failure. Biofactors. 2003;18(1-4):91-100.
13 Rosenfeldt FL, Haas SJ, Krum H, et al. Coenzyme Q10 in the treatment of hypertension: a meta-analysis of the clinical trials. J Hum Hypertens. 2007 Apr;21(4):297-306.

Hozzászólások

Szedés

Napszak: Mit vegyél be a Netamin Vérnyomás Egészsége csomagból?
Reggeli étkezés közben: 1 db Netamin Fokhagyma-kivonat kapszula, 1 db Netamin Q10 koenzim kapszula
Ebéd közben: 1 db Netamin Gránátalma-kivonat kapszula, 1 db Netamin Szőlőmag kapszula
Vacsora közben: 1 db Netamin Gránátalma-kivonat kapszula, 1 db Netamin Szőlőmag kapszula

Hatóanyag táblázat

Netamin Fokhagyma-kivonat kapszula:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (egy lágyzselatin kapszula) NRV%
Fokhagyma olaj
(100:1 kivonat)

Allicin-tartalom

10 mg

7,2 mg

-

Netamin Gránátalma-kivonat kapszula 400 mg:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(2 kapszula)
NRV%
Gránátalma kivonat
(Punica Granatum L.)
40% polifenol tartalommal
800 mg -

Netamin Szőlőmag kapszula 550 mg:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (2 kapszula) NRV%
Szőlőmag 1100 mg -

Netamin Q10 koenzim kapszula:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(1 kapszula)
Ubiquinol-Q10 (Kaneka Ubiquinol™ - biológiailag aktív Q10 koenzim) 100 mg

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Kinek ajánljuk?

Szívbarát

Szedése szív-és érrendszeri betegségekkel küzdőknek kifejezetten ajánlott.

30 napos visszafizetési garancia

A bontatlan termék árát 30 napon belül visszafizetjük!*

Részletek:

*A pénzvisszafizetés bontatlan termékekre vonatkozik. A pénzvisszafizetési igény a számlázási naptól számított 30 napon belül érvényesíthető, KIVÉVE könyvek esetén, ahol 14 napon belül jelezd kérlek ilyen irányú igényedet.

A rendeléstől számított 30 napon belül postacímünkre juttasd vissza az alábbiakat:

– A terméket eredeti csomagolásban (több darab rendelése esetén minden terméket).
– A termékkel kapott eredeti számlát.
– Egy rövid levelet, amelyben megindoklod a visszaküldést. Mi nem fogunk mérlegelni, ez a könyvelésünkhöz elengedhetetlen.
– Kérjük, hogy a csomagot ne utánvétes csomagként add fel, mert ezt nem áll módunkban átvenni, hiszen a csomag tartalma ismeretlen előttünk a felbontásig!

Székhelyünk és postacímünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.

A beérkezéstől számított 30 napon belül, a vásárlás módjával megegyező módon fizetjük vissza a termék vételárát:
– Utánvétellel történő rendelés esetén postai úton (ún. rózsaszín csekkel) történik a visszafizetés.
– A weboldalunkon keresztül történő bankkártyás fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Előreutalással történő fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Ha személyesen vásároltál tőlünk, akkor kérjük, hogy fáradj be irodánkba, előzetesen értesítve ügyfélszolgálatunkat ezen a telefonszámon: +36 70 601 9999

A visszaküldés költségét nem tudjuk átvállalni. Megértésed köszönjük!

Fontos! Csak akkor tudjuk visszafizetni a termék árát, ha a fenti pontok mindegyikének eleget tettél!

Megjegyzés: Kizárólag a közvetlenül a netamin.hu oldalról rendelt termék(ek)re vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia. Más viszonteladóinkat nem kötelezhetjük erre, ezért a náluk vásárolt termékekre az adott viszonteladó egyéni szabályzata vonatkozik.

Vevői vélemények a(z) “Netamin Vérnyomás Egészsége csomag” termékről

Oszd meg véleményed, tapasztalataid termékünkről és mi kupont küldünk cserébe!
A vélemény írásához be kell jelentkezni. Szabályzatunkat a véleményírásról ide kattintva éred el.
    Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.