fbpx Outlet
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Vegan Collagen Booster csomag2 havi adag

Vegán Kollagén Booster csomag
 • Támogasd és védd a szervezeted természetes kollagéntermelését!
 • 100% VEGÁN termékcsomag, zéró állati összetevő
 • A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr, erek, fogak, porcok és csontok normál állapotának fenntartásához
 • A cink hozzájárul a haj, bőr, köröm és csontok normál állapotának fenntartásához
 • A szőlőmag kollagén- és sejtvédő antioxidánsok gazdag forrása
raktáron
Normál ár: 9016 Ft
Állandó csomagkedvezménnyel: 8115 Ft
A te megtakarításod:-901 Ft (10%)
Kosárba teszem

Egészséges kollagéntermelés: nemcsak bőrödnek, egész testednek fontos!

A kollagén egy speciális fehérje, ami tested csaknem minden szervében és szövetében jelen van. Az összes fehérje 25-35%-át alkotja, ezzel mind közül a leggyakoribb. Elnevezése a görög „kolla” szóból ered, ami ragasztót jelent, hiszen a kollagén szó szerint összetartja a testedet.

Bőrödben, hajadban, körmeidben, csontjaidban, fogaidban, izmaidban, ízületeidben is nagyon sok kollagén található, ezeknek nélkülözhetetlen építőeleme. Szerkezeti alapot biztosít, egymáshoz „tapasztja” a sejteket, erőt és rugalmasságot kölcsönöz minden kötőszövetnek a testedben.

Legtöbbször a kollagént a szép bőrrel kötik össze – és tényleg fontos a bőr számára –, de valójában sokkal több okból is szükséged van rá. Még a szív- és érrendszer egészségéhez is elengedhetetlen, hiszen az érfalakat rugalmassá és ellenállóvá teszi!

A kollagénserkentés 100% VEGÁN módon is támogatható!

A kollagénserkentés 100% VEGÁN módon is támogatható!Az UV-sugárzásnak való kitettség, az alváshiány, a stressz, és a környezetszennyező hatások mind rombolják a kollagént. Ráadásul 25 éves korod után a szervezetedben már több kollagén bomlik le, mint amennyi termelődik, emiatt évente 1-1,5%-kal csökken a kollagénszinted.1

A kollagén növényekben nem termelődik, külső pótlása kizárólag állati eredetű készítményekkel lehetséges (pl. marha, sertés, hal – csontok, inak, porcok, bőr stb.). De miért fogyasztanád ezeket, ha a saját szervezeted is képes kollagén előállítására?

A Vegán Kollagén Booster csomag a természetes kollagéntermelés támogatásában, a meglévő kollagén védelmében, megőrzésében nyújt számodra hatékony segítséget – méghozzá bármilyen állati eredetű összetevő nélkül, vagyis 100% vegán módon!

Csomagban mindig olcsóbb! A Vegan Collagén Booster csomagban található 3 termék külön-külön megvásárolva 9016 Ft lenne, de ebben a csomagban -10% kedvezménnyel csak 8115 Ft!

Milyen hatóanyagok találhatóak a Vegán Kollagén Booster csomagban?

C-vitamin

Netamin C-vitamin 1000 mg tablettaKi ne ismerné a C-vitamint? Ez a közel 100 éve felfedezett vitamin az egészséges, hosszú élethez elengedhetetlen, ám még kiegyensúlyozott táplálkozással is csak a C-vitamin-szükségletünk egy részét tudjuk fedezni. És mivel vízben oldódik, a szervezetünk nem raktározza el, így napi szinten pótolnunk kell. A csomagban található termék napi 1000 mg C-vitamint biztosít, ami hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr, az erek, a porcok, a csontozat, a fogazat és a fogíny normál állapotának fenntartásához.

Szerves cink

A cink egy létfontosságú nyomelem, amit szervezetünk nem képes előállítani, sőt, megfelelően tárolni sem, ezért mindenképpen gondoskodnunk kell rendszeres pótlásáról. A C-vitamin mellett a cink is egyik alapvető összetevője a kollagéntermelésnek. A cink hozzájárul a haj, bőr, köröm és a csontozat normál állapotának fenntartásához, és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez is. Antioxidáns tulajdonsága segít védekezni a kollagénromboló, sejtkárosító hatások ellen.

A csomagban található termék szerves kötésű, jól felszívódó cinket tartalmaz, amely nem okoz gyomorbántalmakat sem, ellentétben a szervetlen formákkal, amelyeknél ez előfordulhat.

Szőlőmag

Netamin Szőlőmag 550 mg kapszulaA szőlőmag rendkívül gazdag, koncentrált forrása a jótékony hatású polifenoloknak, melyek nagy része proantocianidin. A proantocianidinek a ma ismert legerősebb természetes antioxidánsok közé tartoznak, fontos szerepük van a bőr védelmében, a kollagént lebontó szabad gyökök elleni harcban.2-5 A proantocianidinek egyúttal a C-vitamin hatását is fokozzák, valamint kutatások szerint serkenthetik a kollagén termelését és segíthetnek erősebbé tenni a meglévő kollagénrostokat.2,6-11

A csomagban található Netamin Szőlőmag kapszula 100% bio magyar szőlőmagport tartalmaz, növényi kapszulában – napi adagja 1100 mg szőlőmagot biztosít számodra.


Felhasznált irodalom

1 Reilly DM, Lozano J. Skin collagen through the lifestages: importance for skin health and beauty. Plast Aesthet Res 2021;8:2.
2 Rauf A, Imran M, Abu-Izneid T, et al. Proanthocyanidins: A comprehensive review. Biomed Pharmacother. 2019;116:108999.
3 Monboisse JC, Borel JP. Oxidative damage to collagen. EXS. 1992;62:323-327.
4 Binic I, Lazarevic V, Ljubenovic M, et al. Skin ageing: natural weapons and strategies. Evid Based Complement Alternat Med. 2013;2013:827248.
5 Henrotin Y, Deberg M, Mathy-Hartert M, Deby-Dupont G. Biochemical biomarkers of oxidative collagen damage. Adv Clin Chem. 2009;49:31-55.
6 Stipcevic T, Piljac J, Vanden Berghe D. Effect of different flavonoids on collagen synthesis in human fibroblasts. Plant Foods Hum Nutr. 2006;61(1):29-34.
7 Green B, Yao X, Ganguly A, et al. Grape seed proanthocyanidins increase collagen biodegradation resistance in the dentin/adhesive interface when included in an adhesive. J Dent. 2010;38(11):908-915.
8 Merecz-Sadowska A, Sitarek P, Kucharska E, et al. Antioxidant Properties of Plant-Derived Phenolic Compounds and Their Effect on Skin Fibroblast Cells. Antioxidants (Basel). 2021;10(5):726.
9 Cho ML, Heo YJ, Park MK, et al. Grape seed proanthocyanidin extract (GSPE) attenuates collagen-induced arthritis. Immunol Lett. 2009;124(2):102-110.
10 Weseler AR, Bast A. Masquelier's grape seed extract: from basic flavonoid research to a well-characterized food supplement with health benefits. Nutr J. 2017;16(1):5.
11 West BJ, Deng S, Palu AK. Vitamin C, Grape Seed Extract and Citrus Bioflavonoids Protect the Skin against Photoaging: A Review. J Biosc Med. 2020;8(12):116-134.

Hozzászólások

Szedés

Időszak: Mit vegyél be a Vegán Kollagén Booster csomagból?
Reggeli közben: 1 db Netamin Szőlőmag kapszula, 1 db Netamin Szerves Cink tabletta bő vízzel lenyelve
Ebéd előtt: 1 db Netamin C-vitamin 1000 mg tabletta
Vacsora közben: 1 db Netamin Szőlőmag kapszula

Hatóanyag táblázat

Netamin C-vitamin 1000 mg tabletta

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (1 tabletta) NRV%
C-vitamin 1000 mg 1250 %

Netamin Szőlőmag 550 mg kapszula

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (2 kapszula) NRV%
Szőlőmag 1100 mg -

Netamin Szerves CINK tabletta 20 mg

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(1 tabletta)
NRV%*
Cink (szerves kötésben - cink-citrát-dihidrát) 20 mg 200%

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Kinek ajánljuk?

Férfiaknak ajánlott

A férfi egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a férfiak szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

Nőknek ajánlott

A női egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a nők szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

Vegán

Nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt ezért vegetáriánusok, vegánok is fogyaszthatják.

Sportolóknak

A termék sportolók részére kifejezetten ajánlott.

30 napos visszafizetési garancia

A bontatlan termék árát 30 napon belül visszafizetjük!*

Részletek:

*A pénzvisszafizetés bontatlan termékekre vonatkozik. A pénzvisszafizetési igény a számlázási naptól számított 30 napon belül érvényesíthető, KIVÉVE könyvek esetén, ahol 14 napon belül jelezd kérlek ilyen irányú igényedet.

A rendeléstől számított 30 napon belül postacímünkre juttasd vissza az alábbiakat:

– A terméket eredeti csomagolásban (több darab rendelése esetén minden terméket).
– A termékkel kapott eredeti számlát.
– Egy rövid levelet, amelyben megindoklod a visszaküldést. Mi nem fogunk mérlegelni, ez a könyvelésünkhöz elengedhetetlen.
– Kérjük, hogy a csomagot ne utánvétes csomagként add fel, mert ezt nem áll módunkban átvenni, hiszen a csomag tartalma ismeretlen előttünk a felbontásig!

Székhelyünk és postacímünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.

A beérkezéstől számított 30 napon belül, a vásárlás módjával megegyező módon fizetjük vissza a termék vételárát:
– Utánvétellel történő rendelés esetén postai úton (ún. rózsaszín csekkel) történik a visszafizetés.
– A weboldalunkon keresztül történő bankkártyás fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Előreutalással történő fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Ha személyesen vásároltál tőlünk, akkor kérjük, hogy fáradj be irodánkba, előzetesen értesítve ügyfélszolgálatunkat ezen a telefonszámon: +36 70 601 9999

A visszaküldés költségét nem tudjuk átvállalni. Megértésed köszönjük!

Fontos! Csak akkor tudjuk visszafizetni a termék árát, ha a fenti pontok mindegyikének eleget tettél!

Megjegyzés: Kizárólag a közvetlenül a netamin.hu oldalról rendelt termék(ek)re vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia. Más viszonteladóinkat nem kötelezhetjük erre, ezért a náluk vásárolt termékekre az adott viszonteladó egyéni szabályzata vonatkozik.

Vevői vélemények a(z) “Vegan Collagen Booster csomag” termékről

Oszd meg véleményed, tapasztalataid termékünkről és mi kupont küldünk cserébe!
A vélemény írásához be kell jelentkezni. Szabályzatunkat a véleményírásról ide kattintva éred el.
  5299
  A szőlőmag-kivonat élettani előnyei

  A szőlőmag-kivonat élettani előnyei

  A szőlőmag anyagai általánosan az emberi szervezetben képződő szabad gyökök lekötésében játszanak nagy szerepet, a káros oxidációs folyamatok ellen védik a belső szerveket, nyálkahártyákat, agyi-idegi szöveteket, nemi szerveket. Az előnyös hatásokat a magban lévő vegyületek együttes, szinergens hatásának tulajdonítják.

  Akik ezt a terméket vásárolták, még ezek közül is tettek a kosarukba!

  Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.