fbpx
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Tuti Fogyás Program Könyv

Tuti Fogyás Program könyv
 • 42 napos életmód- átalakító fogyókúrás rendszer
 • valóban működő, kipróbált, tudományosan megalapozott módszer
 • magyar szerzőtől, kimondottan a hazai viszonyokra kifejlesztve
 • egészséges és tartós fogyás, végleges megoldás a túlsúlyra
 • pontos, részletes útmutatás
raktáron
Normál ár: 2490 Ft
Kedvezményes ár: 1990 Ft
A te megtakarításod:-500 Ft (20%)
Kosárba teszem

A Tuti Fogyás Program egy 42 napos életmód-átalakító fogyókúrás rendszer, amely kimondottan a hazai viszonyokra lett kifejlesztve. A netamin csapata eddig több mint ötvenezer embernek segített leszámolni a túlsúllyal. A tanácsadók által irányított Tuti Fogyás Programokban résztvevők 94%-a elégedett volt a programmal; az akár 15 kg-os fogyás mellett 86%-uknak javult az önbecsülése, 93%-uknak pedig a közérzete is.

A Tuti Fogyás Program könyv-változata rávilágít azokra a törvényszerűségekre  és életmódtanácsokra, melyek a tartós és egészséges fogyáshoz szükségesek. Az olvasó a komplex program 42 napja alatt olyan életmódbeli változtatásokat tud az életében megvalósítani, melyekkel egy életre leszámolhat a túlsúllyal. A program minden napjára egy-egy motivációs levelet is talál a könyvben, amelyek külön segítenek abban, hogy valóban élete leglátványosabb átalakulásán menjen át.

Miért akciós?
A könyv kiadása óta eltelt évek bizonyos változásokat hoztak magukkal: sajnos találni fogsz olyan online hivatkozásokat, esetleg termékeket a könyvben, amelyek azóta már nem elérhetőek, könyvünk új kiadásán ezért jelenleg is dolgozunk. Ez azonban az alapinformációk értékéből (vagyis a konkrét életmód-átalakító fogyókúrás rendszeréből) semmit sem vesz el, azok továbbra is érvényesek és a tartós fogyásodat szolgálják.

Hozzászólások

Kinek ajánljuk?

Fogyást támogató

Fogyókúrás étrend kiegészítésére, a zsírégető, emésztést serkentő folyamatok támogatására.

Vevői vélemények a(z) “Tuti Fogyás Program Könyv” termékről

Oszd meg véleményed, tapasztalataid termékünkről és mi kupont küldünk cserébe!
A vélemény írásához be kell jelentkezni. Szabályzatunkat a véleményírásról ide kattintva éred el.
  2535
  Lifehack: Egészséges életmód trükkök - előadás videók

  Lifehack: Egészséges életmód trükkök – előadás videók

  Benkovics Péter a netamin.hu vezető életmód tanácsadója 2019. szeptember 22-én tartott előadást az V. Újbudai EgészségPART rendezvényen Lifehack: Egészséges életmód trükkök címmel. Ha életmódot szeretnél váltani, lefogyni vagy csak egészségesebben élni, de nehezedre esik a váltás, mindenképp nézd meg a videókat!

  Miért elavult “fogyókúrázni”, mit jelent az életmódváltás?

  Megvan az oka annak, hogy a diéták 95%-a kudarcba fullad, és az emberek nagy többsége 1-5 éven belül visszaszedi magára a leadott súlyt. Ez pedig elsősorban az, hogy a hagyományos értelemben vett fogyókúra koncepciója ósdi, elavult, ráadásul (jogosan) negatív képzetek élnek róla a fejekben. Ezért a legjobb megoldás, ha a „fogyókúra” szót egy az egyben […]

  Akik ezt a terméket vásárolták, még ezek közül is tettek a kosarukba!

  Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.