fbpx
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Stresszevés STOP – Fogyókúrás csomag1 havi adag

Stresszevés STOP - Fogyókúrás csomag
 • Te is eszel, ha feszült vagy?
 • Gyakran rád tör a farkasétvágy?
 • Szeretnél véget vetni az idegesség okozta súlygyarapodásnak?
 • Speciális fogyókúrás csomagunk hatékonyan támogat ebben!
raktáron
Normál ár: 12470 Ft
Állandó csomagkedvezménnyel: 11225 Ft
A te megtakarításod:-1245 Ft (10%)
Kosárba teszem

Sokat stresszelsz és hajlamos vagy mértéktelen evésbe fojtani az idegeskedést?
Létezik MEGOLDÁS a stressz miatt kialakult testsúlyproblémákra!

Időről időre mindenki megéli a stresszt. Ilyenkor egyeseknél kialakulhat átmeneti étvágytalanság, míg sokaknál a feszültség éppen ellenkezőjét váltja ki: az étvágy növekedését. Az evés ilyenkor csak pótcselekvés, ami eltereli a figyelmet a megoldandó problémáról.

Ez átmenetileg enyhítheti az idegességet, de hosszú távon nagyon súlyos következményei vannak. Egyrészt nem szünteti meg a stresszt kiváltó helyzetet, másrészt az indokolatlanul nagy kalóriabevitel hízáshoz, illetve fogyókúrás kudarchoz vezet.

Ha bent ragadtál a stressz – evés – hízás – stressz ördögi körében, ne csüggedj, mi segítünk! A megfelelő étrend- és életmódbeli változtatások mellé használd Stresszevés STOP csomagunkat, amely tudományosan bizonyított hatóanyagokkal támogatja:

 • a stressz és a feszültség csökkentését,
 • a vércukorszint egyensúlyát,
 • az éhség és étvágy szabályozását,
 • a természetes zsírégető folyamatokat.

A csomag az alábbi termékeket tartalmazza:

Netamin Alfa-liponsav (ALA) kapszula 200 mgNetamin Alfa-liponsav (ALA) kapszula 200 mg

Az alfa-liponsav (ALA) minden emberi sejtben jelen van, részt vesz a glükózanyagcserében és energiatermelésben is.1 A stresszhormonok növelik a vércukorszintet és csökkentik a sejtek inzulinérzékenységét, ez fokozza az étvágyat, kalóriabevitelt és zsírraktározást. Az ALA tudományos kutatások alapján segíthet az egészséges vércukorszint fenntartásában, az inzulinérzékenység javításában, az étvágy és éhségérzet csökkentésében.1-3 Egy 2017-es összefoglaló tanulmány szerint a diétázók több testzsírtól, illetve testsúlytól szabadulhatnak meg, ha étrendjüket kiegészítik alfa-liponsavval is.4

Netamin Útifű maghéj + almapektin tabletta - SZUPER kiszerelésNetamin Útifű maghéj +almapektin tabletta – SZUPER kiszerelés

Az útifű maghéj és az almapektin egyaránt vízben oldódó növényi rostok, amelyek a bélben géllé válnak, lassítják az emésztést, így hosszabb ideig tartó teltségérzetet biztosítanak és segítenek az étvágy, éhségérzet csökkentésében.5-8 A teltségérzet kialakulása csökkenti a túlevés veszélyét, ami hosszú távon a súlycsökkentést is jótékonyan befolyásolja.9 Emellett a vízoldékony rostok megkötik a bevitt zsír egy részét és nem engedik felszívódni, illetve a szénhidrátok felszívódásának lassításával a vércukorszintre is jótékony hatással vannak.10,11 Egy 2011-es kutatás szerint minden extra 10 g vízoldékony rost 3,7%-kal csökkenti a zsigeri zsírt!12

Netamin L-theanine kapszulaNetamin L-theanine kapszula

Az L-theanine egy egyedülálló aminosav, ami kizárólag a tea (Camellia sinensis) leveleiben fordul elő. Tudományos kutatások szerint nyugtató hatással lehet az idegrendszerre: egy 2019-es szisztematikus áttekintő tanulmány 9 korábbi lektorált klinikai vizsgálat alapján megállapította, hogy napi 200-400 mg L-theanine fogyasztása segíti a stressz és szorongás csökkentését a stresszes körülményeknek kitett embereknél.13 Az L-theanine emellett az alvásminőség javításához és az alvásproblémák csökkentéséhez is hozzájárulhat.14,15 Állatkísérletekben az L-theanine gátolta a hízást és zsírfelhalmozódást, csökkentette a cukrok és zsírok felszívódását.16-18

A megújult Stresszevés STOP – Fogyókúrás csomagba háromféle terméket (összesen 4 hatóanyagot) válogattak össze a szakértőink. Ezek összértéke 12 470 Ft, de csomagban -10% kedvezménnyel, mindössze 11 225 Ft-ért szerezheted be őket!

Mi okozza a stresszevést?

Biológiai okok: a hormonok játéka

A krónikus, azaz állandó stressz hatására egy kortizol nevű hormon termelődik a szervezetben, ami lassítja az anyagcserét, fokozza az étvágyat, illetve motiválttá tesz – például az evésre is. Ha a stressz nem múlik, a kortizol szint folyamatosan magas marad, és a falási rohamok is állandósulnak.

Pszichológiai okok: sok minden fejben dől el

Sokak számára a finom (és hizlaló) ételek örömet és megnyugvást jelentenek. Ebben szerepet játszhatnak gyerekkorban kialakult szokások is: ha a szülők édességgel vigasztaltak, akkor felnőttként is hajlamosak vagyunk érzelmi problémáinkat evéssel enyhíteni. Stresszevést okozhat az is, ha valakit nyomaszt az érzelmeivel való szembenézés, hiszen sokkal egyszerűbb bedobni egy szelet sütit, és így ideiglenesen „megoldani” a helyzetet.

Mi a megoldás a stresszevésre?

Bizonyos statisztikák szerint a túlsúlyosok háromnegyede küzd a stresszevéssel.19 Rendkívül káros jelenségről beszélünk tehát, de szerencsére tudatossággal, természetes módon felül lehet kerekedni rajta.

Az egyik legjobb megoldás természetesen az, ha a stresszt kiváltó tényezőt teljes mértékben kiiktatjuk. Sajnos ez nem minden esetben lehetséges, sőt, bizonyos fokú stressz a 21. századi hétköznapokban gyakorlatilag elkerülhetetlen. Ezért érdemes az alábbi tippeket kipróbálni:

1. Kösd le az agyad sporttal!
A rendszeres mozgás egyfelől segíti az anyagcsere pörgetését, a zsírégetést, másfelől kutatások is igazolják, hogy kiváló stresszoldó.20 A sportnak köszönhetően az akaratod is megerősödik, könnyebben állsz ellen a falásrohamoknak. Javasoljuk, hogy célként a napi 30 perc mozgást tűzd ki magad elé.

2. Tudd mit, mikor és miért eszel!
A tudatos étkezés annyit tesz, hogy odafigyelsz arra, mit eszel, hogyan eszel, és mit érzel evés közben. Egy 2017-es áttekintő tanulmány 68 korábbi kutatás eredményeit elemezve arra a következtetésre jutott, hogy a tudatos étkezés (mindful eating) nagyon hatékony fegyver a stresszevés és érzelemevés ellen.21
EZT PRÓBÁLD KI: Amikor a stressz miatt enni akarnál, kérdezd meg magadtól, hogy valóban éhes vagy-e. Ha a késztetést továbbra is érzed, várj 10 percet, mielőtt ételhez nyúlnál, és ez idő alatt foglald el magad mással. Fokozatosan növeld ezt az időt 15, majd 20 percre, és így tovább. Ennek a stratégiának hála megszűnhet a stressz–evés reflex, és új stresszcsökkentő stratégiát is találhatsz.

3. Keress új hobbit, merülj el benne!
Találj olyan új elfoglaltságot, ami képes elvonni gondolataidat a mindennapi problémákról és teendőkről. Tanulmányok szerint egy élvezetes hobbi mentális és fizikai egészségünknek is rendkívül hasznos. Bármit is választasz, a lényeg, hogy örömet lelj benne!

+1. Használd a Netamin Stresszevés STOP fogyókúrás csomagot!
A Netamin Stresszevés STOP fogyókúrás csomagba három különböző terméket válogattunk össze, melyek segítenek abban, hogy megfékezd a stresszevést és támogatják fogyókúrás törekvéseidet. Ez a 3 termék kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, melyek a zsírégetést, az étvágyszabályozást, és a stresszoldást segítik.

3 termék együtt 12470 Ft helyett csak 11225 Ft! A MEGTAKARÍTÁSOD: -1245 FT!

Ne engedd, hogy a stressz irányítsa az étkezési szokásaidat és kihasson a testsúlyodra! Kezdj neki a változtatásnak már MA!


Hivatkozások:
1 Salehi B, Berkay Yılmaz Y, Antika G, et al. Insights on the Use of α-Lipoic Acid for Therapeutic Purposes. Biomolecules. 2019;9(8):356.
2 Akbari M, Ostadmohammadi V, Lankarani KB, et al. The effects of alpha-lipoic acid supplementation on glucose control and lipid profiles among patients with metabolic diseases: A systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials. Metabolism. 2018;87:56-69.
3 Mohammadi V, Khorvash F, Feizi A, et al. The effect of alpha-lipoic acid supplementation on anthropometric indices and food intake in patients who experienced stroke: A randomized, double-blind, placebo-controlled clinical trial. J Res Med Sci. 2017;22:98.
4 Kucukgoncu S, Zhou E, Lucas KB, et al. Alpha-lipoic acid (ALA) as a supplementation for weight loss: results from a meta-analysis of randomized controlled trials. Obes Rev. 2017;18(5):594-601.
5 Hervik AK, Svihus B. The Role of Fiber in Energy Balance. J Nutr Metab. 2019;2019:4983657.
6 Wanders AJ, van den Borne JJ, de Graaf C, et al. Effects of dietary fibre on subjective appetite, energy intake and body weight: a systematic review of randomized controlled trials. Obes Rev. 2011;12(9):724-739.
7 Salleh SN, Fairus AAH, Zahary MN, et al. Unravelling the Effects of Soluble Dietary Fibre Supplementation on Energy Intake and Perceived Satiety in Healthy Adults: Evidence from Systematic Review and Meta-Analysis of Randomised-Controlled Trials. Foods. 2019;8(1):15.
8 Slavin J, Green H. Dietary fibre and satiety. Nutr. Bull. 2007;32:32-42.
9 Lyon MR, Kacinik V. Is There a Place for Dietary Fiber Supplements in Weight Management?. Curr Obes Rep. 2012;1(2):59-67.
10 Lattimer JM, Haub MD. Effects of dietary fiber and its components on metabolic health. Nutrients. 2010;2(12):1266-1289.
11 Chawla R, Patil GR. Soluble dietary fiber. Comp Rev Food Sci F. 2010;9:178–196.
12 Hairston KG, Vitolins MZ, Norris JM, et al. Lifestyle factors and 5-year abdominal fat accumulation in a minority cohort: the IRAS Family Study. Obesity (Silver Spring). 2012;20(2):421-427.
13 Williams JL, Everett JM, D’Cunha NM, et al. The Effects of Green Tea Amino Acid L-Theanine Consumption on the Ability to Manage Stress and Anxiety Levels: a Systematic Review. Plant Foods Hum Nutr. 2020;75(1):12-23.
14 Sarris J, Byrne GJ, Cribb L, et al. L-theanine in the adjunctive treatment of generalized anxiety disorder: A double-blind, randomised, placebo-controlled trial. J Psychiatr Res. 2019;110:31-37.
15 Hidese S, Ogawa S, Ota M, et al. Effects of L-Theanine Administration on Stress-Related Symptoms and Cognitive Functions in Healthy Adults: A Randomized Controlled Trial. Nutrients. 2019;11(10):2362.
16 Zheng G, Sayama K, Okubo T, et al. Anti-obesity effects of three major components of green tea, catechins, caffeine and theanine, in mice. In Vivo. 2004;18(1):55-62.
17 Lee LS, Choi JH, Sung MJ, et al. Green tea changes serum and liver metabolomic profiles in mice with high-fat diet-induced obesity. Mol Nutr Food Res. 2015;59(4):784-794.
18 Yan Q, Tong H, Tang S, et al. L-Theanine Administration Modulates the Absorption of Dietary Nutrients and Expression of Transporters and Receptors in the Intestinal Mucosa of Rats. Biomed Res Int. 2017;2017:9747256.
19 www.webmd.com/diet/obesity/features/getting-over-overeating
20 Hamer M, Stamatakis E, Steptoe A. Dose-response relationship between physical activity and mental health: the Scottish Health Survey. Br J Sports Med. 2009;43(14):1111-1114.
21 Warren JM, Smith N, Ashwell M. A structured literature review on the role of mindfulness, mindful eating and intuitive eating in changing eating behaviours: effectiveness and associated potential mechanisms. Nutr Res Rev. 2017;30(2):272-283.

Hozzászólások

Szedés

Napszak: Mit vegyél be a Stresszevés STOP fogyókúrás csomagból?
Reggeli előtt: 1 db Netamin L-theanine kapszula, 1 db Netamin Útifű maghéj + almapektin tabletta, bő folyadékkal (legalább 2,5 dl vízzel)
Ebéd előtt: 1 db Netamin L-theanine kapszula, 1 db Netamin Útifű maghéj + almapektin tabletta, bő folyadékkal (legalább 2,5 dl vízzel)
Délutáni órákban: 1 db Netamin Alfa-liponsav kapszula, bő folyadékkal
Vacsora előtt: 1 db Netamin Útifű maghéj + almapektin tabletta, bő folyadékkal (legalább 2,5 dl vízzel)

Hatóanyag táblázat

Netamin Alfa-liponsav (ALA) kapszula 200 mg

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (1 kapszula)
Alfa-liponsav 200 mg

Netamin Útifű maghéj + almapektin tabletta – SZUPER kiszerelés

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (egy tabletta) NRV%
D3-vitamin 10 mcg 200%
Útifű maghéj 125 mg -
Almapektin 60 mg -

Netamin L-theanine kapszula

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (1 kapszula) A napi adag tartalmaz (2 kapszula)
L-theanine 250 mg 500 mg

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Kinek ajánljuk?

Férfiaknak ajánlott

A férfi egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a férfiak szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

Fogyást támogató

Fogyókúrás étrend kiegészítésére, a zsírégető, emésztést serkentő folyamatok támogatására.

Nőknek ajánlott

A női egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a nők szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

30 napos visszafizetési garancia

A bontatlan termék árát 30 napon belül visszafizetjük!*

Részletek:

*A pénzvisszafizetés bontatlan termékekre vonatkozik. A pénzvisszafizetési igény a számlázási naptól számított 30 napon belül érvényesíthető, KIVÉVE könyvek esetén, ahol 14 napon belül jelezd kérlek ilyen irányú igényedet.

A rendeléstől számított 30 napon belül postacímünkre juttasd vissza az alábbiakat:

– A terméket eredeti csomagolásban (több darab rendelése esetén minden terméket).
– A termékkel kapott eredeti számlát.
– Egy rövid levelet, amelyben megindoklod a visszaküldést. Mi nem fogunk mérlegelni, ez a könyvelésünkhöz elengedhetetlen.
– Kérjük, hogy a csomagot ne utánvétes csomagként add fel, mert ezt nem áll módunkban átvenni, hiszen a csomag tartalma ismeretlen előttünk a felbontásig!

Székhelyünk és postacímünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.

A beérkezéstől számított 30 napon belül, a vásárlás módjával megegyező módon fizetjük vissza a termék vételárát:
– Utánvétellel történő rendelés esetén postai úton (ún. rózsaszín csekkel) történik a visszafizetés.
– A weboldalunkon keresztül történő bankkártyás fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Előreutalással történő fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Ha személyesen vásároltál tőlünk, akkor kérjük, hogy fáradj be irodánkba, előzetesen értesítve ügyfélszolgálatunkat ezen a telefonszámon: +36 70 601 9999

A visszaküldés költségét nem tudjuk átvállalni. Megértésed köszönjük!

Fontos! Csak akkor tudjuk visszafizetni a termék árát, ha a fenti pontok mindegyikének eleget tettél!

Megjegyzés: Kizárólag a közvetlenül a netamin.hu oldalról rendelt termék(ek)re vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia. Más viszonteladóinkat nem kötelezhetjük erre, ezért a náluk vásárolt termékekre az adott viszonteladó egyéni szabályzata vonatkozik.

Vevői vélemények a(z) “Stresszevés STOP – Fogyókúrás csomag” termékről

Oszd meg véleményed, tapasztalataid termékünkről és mi kupont küldünk cserébe!
A vélemény írásához be kell jelentkezni. Szabályzatunkat a véleményírásról ide kattintva éred el.
  5298

  Akik ezt a terméket vásárolták, még ezek közül is tettek a kosarukba!

  Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.