fbpx Outlet
×
Ha még 8999 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS futárszolgálatos KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Netamin NeuriX – Lecitin tartalmú komplex étrend-kiegészítő30 tabletta

Termékkép

Az elmúlt időszakban rengeteg új termék került webáruházunkba. Ahhoz, hogy újdonságokkal lephessünk meg, időnként el kell engednünk 1-1 régebbi termékünket. Ezt mindig úgy tesszük, hogy kínálatunkban megmaradjon a változatosság és mindenki megtalálja azt, amivel támogathatja egészségét igényeinek megfelelően. Mivel “agyvitamin” több is van a kínálatunkban, a Neurix tablettát a továbbiakban már nem forgalmazzuk. 

Ha nem tudsz dönteni vagy tanácsra van szükséged, kérdésed merül fel bármivel kapcsolatban, keresd ügyfélszolgálatunkat bizalommal!

elfogyott

Az elmúlt időszakban rengeteg új termék került webáruházunkba és ezt a termék-bővítést szeretnénk a jövőben is folytatni. Ahhoz, hogy újdonságokkal lephessünk meg, időnként el kell engednünk 1-1 régebbi termékünket. Ezt mindig úgy tesszük, hogy figyelünk arra, kínálatunkban megmaradjon a változatosság és mindenki megtalálja azt, amivel támogathatja egészségét igényeinek megfelelően. Mivel “agyvitamin” több is van a kínálatunkban, a Neurix tablettát a továbbiakban már nem forgalmazzuk. Böngészd át Idegrendszer, memória termékkategóriánkat és válaszd helyette a Neked legmegfelelőbbet. Ha nem tudsz dönteni vagy tanácsra van szükséged, kérdésed merül fel bármivel kapcsolatban, keresd ügyfélszolgálatunkat bizalommal!


Rövid leírás

A neuriX egy volt műszaki egyetemista vezetésével kifejlesztett, szabadalommal védett agyvitamin; magyar termék. A fejlesztés célja a legjobb természetes készítmény megalkotása volt, amely támogatja a memóriát és a koncentrációs képességet. Hatóanyagai közül a glutamin hozzájárul az idegrendszer és az agy egészséges működéséhez. A lecitin és kolin összetevők fogyasztása hozzájárulhat az agy és az idegrendszer megfelelő működésének fenntartásához. Különösen javasolt szellemi dolgozóknak és minden szakmai megmérettetéshez!

Miért érdemes szedni?

  • intenzív szellemi megterhelés (pl. határidős szellemi munkák) esetére
  • az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséért
  • tanulóknak, szellemi munkát végzőknek
  • a memória és a koncentrációs képesség megfelelő működéséért

EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal) állítások:

9_vizsgavitamin

OGYÉI szám: 10319/2012. Ez mit jelent? Azt, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél, mint étrend-kiegészítő készítmény. A Netamin termékek minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készülnek a Te egészségedért.

Hozzászólások

Szedés

Felnőtteknek napi 1 tabletta. A tablettát két étkezés között, mindig ugyanazon napszakban vegye be.

Hatóanyag táblázat

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (egy tabletta) NRV%*
Lecitin 125 mg -
Kolin 62,5 mg -
Glutamin 50 mg -
Fenilalanin 50 mg -
Sörélesztő 50 mg -
Gotu Kola 25 mg -
Csipkebogyó 5 mg -

Összetevők:

Lecitin, kolin-bitartarát, L-glutamin, L-fenilalanin, sörélesztő, gotu kola, csipkebogyó, szilárdító anyag (kálcium-szulfát), emulgeálószer (cellulóz, kroszkarmellóz-nátrium), csomósodást gátló (szilícium-dioxid, magnézium-sztearát), fényező anyag (sellak)

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Vevői vélemények a(z) “Netamin NeuriX – Lecitin tartalmú komplex étrend-kiegészítő” termékről

Oszd meg véleményed, tapasztalataid termékünkről és mi kupont küldünk cserébe!
A vélemény írásához be kell jelentkezni.
    Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.