fbpx
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Netamin „Zsírbontó” csomag férfiaknak1 havi adag

 • Megújult csomagunk Szerves Magnézium Trió tablettával!
 • Speciális fogyókúrás összeállítás férfiak számára
 • Kifejezetten a férfi szervezetre és igényekre szabott támogatás…
 • a zsírraktározó ösztrogén csökkentéséhez
 • az izomépítő és zsírégető tesztoszteron növeléséhez
 • a hasi zsírréteg és túlsúly elleni küzdelemhez
raktáron
Normál ár: 17995 Ft
Állandó csomagkedvezménnyel: 15995 Ft
A te megtakarításod:-2000 Ft (11%)
Kosárba teszem

Az irányítás a te kezedben van – szabadulj meg tartósan a felesleges kilóktól!

4-féle termék egy csomagban, a férfi fogyás természetes támogatására, 17995 Ft helyett -11% kedvezménnyel csak 15995 Ft-ért!

A férfiak és a nők különbözőek: eltérőek a biológiai adottságaik, hormonális felépítésük, izomzatuk, csontszerkezetük, étkezési szokásaik, és így tovább. Nem is várhatjuk el, hogy fogyás tekintetében egyforma megoldások működjenek mindkét nemnél.

A Netamin szakértői pontosan ezért állítottak össze egy olyan speciális fogyókúrás csomagot, amely kifejezetten a férfiak szervezetére és igényeire lett szabva! A válogatáscsomagban tudományosan bizonyított hatóanyagok találhatóak, amelyek pozitívan befolyásolják:

 • a férfi hormonegyensúlyt (tesztoszteron-ösztrogén arányt)
 • az izomépítő anabolikus folyamatokat
 • a zsírlebontó és testsúlycsökkentő folyamatokat
 • a fizikai erőnlétet.

Így híznak a férfiak 👎

Így híznak a férfiak

A férfiak szervezetében – ideális esetben – a tesztoszteron az uralkodó nemi hormon, míg az ösztrogén csak jóval kisebb mennyiségben van jelen. Kutatások azonban kimutatták, hogy a túlsúlyos és elhízott férfiaknál az optimális tesztoszteron-ösztrogén arány felborul.1-3

A tesztoszteron egy anabolikus, tehát izomépítő hormon, az ösztrogén ezzel szemben zsírraktározó hormon. Habár az ösztrogének szükségesek a férfiak számára is, ha túl magas a szintjük, a tesztoszteronszint csökken. Ez zsír- és testsúlygyarapodást, izom- és erővesztést okoz.

A magas ösztrogénszint egyszerre oka és okozata a túlsúlynak, a testen lerakódott zsírfelesleg ugyanis metabolikusan aktív, a tesztoszteront nagy arányban alakítja át ösztrogénné.4 Az egyre több ösztrogén – kombinálva egyéb tényezőkkel, mint stressz, egészségtelen étrend, mozgáshiány – pedig csak fokozza a zsírlerakódást, különösképpen a hasi tájékon.

Ha ez nem lenne elég, a hormonegyensúly felborulása a hízás mellett fáradtságot, energiahiányt, depressziót, szexuális zavarokat és rengeteg egyéb problémát is okozhat.

A hormonális változások akár bármilyen életviteli változás nélkül is elindulhatnak, hiszen 35 éves kortól a férfiak tesztoszteronszintje évente 1-2 százalékkal csökken!

Így fogynak a férfiakÍgy fogynak a férfiak 👍

A férfi hízás hormonális hátterét figyelembe véve az igazán hatékony és tartós fogyás csak akkor érhető el, ha az anyagcsere gyorsítása, az éhség szabályozása és persze az energiabevitel csökkentése mellett az egészséges hormonszintek elérésére is figyelünk.

A tesztoszteron- és ösztrogénszintek helyreállítása nagymértékben segíti a zsírraktározás csökkentését és az izomnövelést. A testben lévő izomtömeg és zsír arányának pozitív irányban történő változása már önmagában sokat számít, hiszen 1 kg izom nyugalmi állapotban 15-20 kalóriát éget el naponta, míg 1 kg zsír mindössze 4-6 kalóriát.

Speciális csomagunkba olyan természetes hatóanyagokat válogattunk össze, amelyek egészséges étrend és rendszeres testmozgás mellett komplex módon – a hormonális szempontokat is figyelembe véve – támogatják a férfiak testsúlycsökkentését.

A csomag tartalma:

Netamin Maca Gyökér kivonat kapszula 500 mg

A maca (Lepidium meyenni) egy magas tápértékű perui gyógynövény. Perui ginzengnek is szokták nevezni, mert a ginzenghez hasonló élettani hatásokkal bír. A maca gyökér támogathatja a fizikai teljesítményt, a férfi nemi működést, segít fenntartani az optimális állóképességet és életerőt. Hatóanyagai a férfi hormonháztartásra szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatással lehetnek – hatással lehet a tesztoszteron- és ösztrogénszintre. Gazdag cinkben, amely kritikus szerepet tölt be a tesztoszteronképződésben.

HERBAL zsírégető tablettaHERBAL zsírégető tabletta

Termogenikus zsírégető formula, amely kizárólag természetes gyógynövényeket és nyomelemeket tartalmaz. A HERBAL zsírégető hatékony segítség a fogyásban: serkenti az anyagcserét, segíthet az étvágy szabályozásában és kedvező hatással lehet a zsír/izomszövet arány alakulására. Összetevői közül a keserű narancs támogatja a súlykontrollt, a zsír és a szénhidrátok anyagcseréjét és a zsírbontást; a guarana csökkentheti az éhséget; a króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

Netamin Útifű maghéj + almapektin tabletta - SZUPER kiszerelésNetamin Útifű maghéj + almapektin tabletta – SZUPER kiszerelés

A férfiak számára ajánlott napi rostbevitel 38 gramm, Magyarországon azonban az átlagos rostfogyasztás ennek alig több mint a fele. Az útifű maghéj és az almapektin vízoldékony növényi rostok. Kutatások szerint a vízoldékony rostok lassítják az emésztést, pozitívan hatnak a vércukorszintre, hosszabb teltségérzetet és csökkent étvágyat okoznak, így segítenek az elfogyasztott kalóriák csökkentésében.5-9 Emellett a férfiakra jellemző hasi és zsigeri zsír felhalmozódása ellen is hasznosnak bizonyulhatnak: egy 2011-es kutatás szerint minden extra 10 gramm vízoldékony rost 3,7%-kal csökkenti a zsigeri zsírt.10-12

Netamin Szerves Magnézium trió tabletta

Netamin Szerves Magnézium Trió tabletta

A magnézium nélkülözhetetlen, több mint 600 enzim működéséhez szükséges, de 10-ből 8 ember nem fogyaszt eleget belőle. Az izomműködésben és anyagcserében is fontos szerepet tölt be, sőt a legfrissebb vizsgálatok alapján a magnéziumszint növelésével a tesztoszteronszint is emelkedik.13 És ez még nem minden! Kutatások azt is kimutatták, hogy a magnézium a fogyást is támogathatja, segíti a vércukor- és inzulinszint szabályozását, hiánya pedig összefügg a túlevéssel, sóvárgással és elhízással.14,15 A Netamin Szerves Magnézium Trió 3-féle kiválóan felszívódó magnéziumsót tartalmaz.

A termékek összértéke 17 995 Ft. Ebben a csomagban azonban -11% kedvezménnyel, 15 995 Ft-ért szerezheted be őket!

Fogyás férfiasan – válaszd a tested igényei szerint összeállított csomagunkat!


Hivatkozások:
1 Mammi C, Calanchini M, Antelmi A, et al. Androgens and adipose tissue in males: a complex and reciprocal interplay. Int J Endocrinol. 2012;2012:789653.
2 Pelusi C, Pasquali R. The Significance of Low Testosterone Levels in Obese Men. Curr Obes Rep. 2012;1(4):181–90.
3 Pasquali R. Obesity and androgens: facts and perspectives. Fertil Steril. 2006;85(5):1319-1340.
4 Cohen PG. Obesity in men: the hypogonadal-estrogen receptor relationship and its effect on glucose homeostasis. Med Hypotheses. 2008;70(2):358-360.
5 Thompson SV, Hannon BA, An R, et al. Effects of isolated soluble fiber supplementation on body weight, glycemia, and insulinemia in adults with overweight and obesity: a systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials. Am J Clin Nutr. 2017;106(6):1514-1528.
6 Slavin J, Green H. Dietary fibre and satiety. Nutr Bull. 2007;32:32–42.
7 Lattimer JM, Haub MD. Effects of dietary fiber and its components on metabolic health. Nutrients. 2010;2(12):1266-1289.
8 Wanders AJ, Mars M, Borgonjen-van den Berg KJ, et al. Satiety and energy intake after single and repeated exposure to gel-forming dietary fiber: post-ingestive effects. Int J Obes (Lond). 2014;38(6):794-800.
9 Giacosa A, Rondanelli M. The right fiber for the right disease: an update on the psyllium seed husk and the metabolic syndrome. J Clin Gastroenterol. 2010;44 Suppl 1:S58-S60.
10 Hairston KG, Vitolins MZ, Norris JM, et al. Lifestyle factors and 5-year abdominal fat accumulation in a minority cohort: the IRAS Family Study. Obesity (Silver Spring). 2012;20(2):421-427.
11 Parikh S, Pollock NK, Bhagatwala J, et al. Adolescent fiber consumption is associated with visceral fat and inflammatory markers. J Clin Endocrinol Metab. 2012;97(8):E1451-E1457.
12 Davis JN, Alexander KE, Ventura EE, et al. Inverse relation between dietary fiber intake and visceral adiposity in overweight Latino youth. Am J Clin Nutr. 2009;90(5):1160-1166.
13Maggio M, De Vita F, Lauretani F, et al. The Interplay between Magnesium and Testosterone in Modulating Physical Function in Men. Int J Endocrinol. 2014;2014:525249.
14
Askari M, Mozaffari H, Jafari A, Ghanbari M, Darooghegi Mofrad M. The effects of magnesium supplementation on obesity measures in adults: a systematic review and dose-response meta-analysis of randomized controlled trials. Crit Rev Food Sci Nutr. 2021;61(17):2921-2937.
15
Piuri G, Zocchi M, Della Porta M, et al. Magnesium in Obesity, Metabolic Syndrome, and Type 2 Diabetes. Nutrients. 2021;13(2):320.

Hozzászólások

Szedés

Időszak: Mit vegyél be a férfiaknak összeállított "Zsírbontó" csomagból?
Reggeli előtt: 1 db Netamin Maca gyökér kivonat kapszula, 1 db Netamin Útifű maghéj + almapektin tabletta, 1 db Herbal Zsírégető tabletta bő folyadékkal
Ebéd előtt: 1 db Netamin Magnézium Trió tabletta, 1 db Netamin Útifű maghéj + almapektin tabletta bő folyadékkal
Vacsora előtt: 1 db Netamin Maca gyökér kivonat kapszula, 1 db Netamin Útifű maghéj + almapektin tabletta bő folyadékkal, 1 db Netamin Magnézium Trió tabletta

Hatóanyag táblázat

Netamin Útifű maghéj + almapektin tabletta

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (egy tabletta) NRV%
D3-vitamin 10 mcg 200%
Útifű maghéj 125 mg -
Almapektin 60 mg -

Netamin Maca Gyökér kivonat kapszula 500 mg

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(1 kapszula)
*NRV%
Maca gyökér kivonat
(4:1 arányú kivonat)
500 mg -

Netamin Szerves Magnézium Trió tabletta

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(1 tabletta)
NRV%*
Magnézium (szerves sókban)
összesen:
magnézium-citrátként
magnézium-biszglicinátként és
magnézium-orotátként
200 mg 53%

HERBAL zsírégető tabletta

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (egy tabletta) NRV%
Króm 100 mcg 250%
Guarana-kivonat (21% koffeintartalommal) 200 mg -
Szibériai ginzeng-kivonat 150 mg -
Keserű narancs (6% szinefrintartalommal) 50 mg -
Virágpor 20 mg -
Fehér fűz kéreg 5 mg -

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Kinek ajánljuk?

Férfiaknak ajánlott

A férfi egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a férfiak szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

Fogyást támogató

Fogyókúrás étrend kiegészítésére, a zsírégető, emésztést serkentő folyamatok támogatására.

30 napos visszafizetési garancia

A bontatlan termék árát 30 napon belül visszafizetjük!*

Részletek:

*A pénzvisszafizetés bontatlan termékekre vonatkozik. A pénzvisszafizetési igény a számlázási naptól számított 30 napon belül érvényesíthető, KIVÉVE könyvek esetén, ahol 14 napon belül jelezd kérlek ilyen irányú igényedet.

A rendeléstől számított 30 napon belül postacímünkre juttasd vissza az alábbiakat:

– A terméket eredeti csomagolásban (több darab rendelése esetén minden terméket).
– A termékkel kapott eredeti számlát.
– Egy rövid levelet, amelyben megindoklod a visszaküldést. Mi nem fogunk mérlegelni, ez a könyvelésünkhöz elengedhetetlen.
– Kérjük, hogy a csomagot ne utánvétes csomagként add fel, mert ezt nem áll módunkban átvenni, hiszen a csomag tartalma ismeretlen előttünk a felbontásig!

Székhelyünk és postacímünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.

A beérkezéstől számított 30 napon belül, a vásárlás módjával megegyező módon fizetjük vissza a termék vételárát:
– Utánvétellel történő rendelés esetén postai úton (ún. rózsaszín csekkel) történik a visszafizetés.
– A weboldalunkon keresztül történő bankkártyás fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Előreutalással történő fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Ha személyesen vásároltál tőlünk, akkor kérjük, hogy fáradj be irodánkba, előzetesen értesítve ügyfélszolgálatunkat ezen a telefonszámon: +36 70 601 9999

A visszaküldés költségét nem tudjuk átvállalni. Megértésed köszönjük!

Fontos! Csak akkor tudjuk visszafizetni a termék árát, ha a fenti pontok mindegyikének eleget tettél!

Megjegyzés: Kizárólag a közvetlenül a netamin.hu oldalról rendelt termék(ek)re vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia. Más viszonteladóinkat nem kötelezhetjük erre, ezért a náluk vásárolt termékekre az adott viszonteladó egyéni szabályzata vonatkozik.

Vevői vélemények a(z) “Netamin „Zsírbontó” csomag férfiaknak” termékről

Oszd meg véleményed, tapasztalataid termékünkről és mi kupont küldünk cserébe!
A vélemény írásához be kell jelentkezni. Szabályzatunkat a véleményírásról ide kattintva éred el.
  5445
  A férfiak másképp fogynak? Válaszok férfiaknak testsúlycsökkentéshez

  A férfiak másképp fogynak? Válaszok férfiaknak testsúlycsökkentéshez

  Fogyókúra férfiaknak – mi az előnyük a nőkkel szemben, ha meg akarnak szabadulni a súlyfeleslegüktől, mire kell odafigyelniük és mit kell másképp csinálniuk, mint a nőknek, ha fogyni szeretnének és mi az ami mindkét nemnél beválik? Mi köze a tesztoszteronnak és az ösztrogénnek az alakhoz? Válaszok a cikkben!

  Mínusz kilók nyáron: ezt a 10 gyümölcsöt ne hagyd ki étrendedből!

  Mínusz kilók nyáron: ezt a 10 gyümölcsöt ne hagyd ki étrendedből!

  Végre itt a nyár és ezzel együtt az óriási gyümölcsválaszték is megérkezett a piacokra, boltokba. Miért érdemes fogyasztanod a barackot, meggyet,cseresznyét, dinnyét és a többi kapható gyümölcsöt fogyókúra alatt is azon kívül, hogy finomak? Cikkünkben összegyűjtöttük, melyik hogy segít a fogyásban!

  Akik ezt a terméket vásárolták, még ezek közül is tettek a kosarukba!

  Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.