fbpx Outlet
×
Ha még 8999 Ft értékben vásárolsz, akkor a KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Netamin válogatáscsomag Depresszió esetére

Termékkép
 • Rossz a hangulatod, levert vagy?
 • Feszült, stresszes az életed?
 • Alvászavarokkal küszködsz, fáradtság és kimerültség kínoz?
 • Adj a szervezetednek természetes, ám tudományos alapokon nyugvó támogatást!
raktáron
Normál ár: 10875 Ft
Kedvezményes ár: 8990 Ft
A te megtakarításod:-1885 Ft (17%)
Kosárba teszem

A depresszió világszerte az egyik leggyakoribb népbetegség. A modern kor betegsége: a rohanó világ, a felgyorsult, stresszel teli élet következtében napról napra egyre többen szenvednek hangulatzavaros, depressziós tünetekben. A lelki problémákat gyakran testi tünetek kísérik vagy fedik el: fejfájás, emésztési zavarok, szédülés. Sokan ilyen esetben egyből gyógyszerekhez nyúlnak, pedig számos kutatás igazolja, hogy nem szükséges kémiai anyagokat a szervezetünkbe juttatni ahhoz, hogy akár teljes legyen a felépülés.

Ma már bizonyított tény, hogy a depressziót természetes módszerekkel is le lehet küzdeni. A tudósok összefüggést találtak a depresszió, a lelki panaszok és bizonyos tápanyagok hiányos bevitele között. Emellett régóta ismert, hangulatjavító hatással bíró gyógynövények is segítségünkre lehetnek.

Szeretnéd, hogy jó közérzeted legyen? Úgy érzed, neked is kijár a boldogságból?

Az egészség és a boldogság kéz a kézben jár egymással! Ahhoz, hogy elmúljon a depresszió és örömmel teli életed legyen, testileg-lelkileg fel kell töltődnöd energiával. Ez életmód-váltással, és a szervezet természetes úton történő támogatásával elérhető. Mi segítünk ebben!

 

A Netamin összegyűjtötte számodra egy komplex csomagba azokat a természetes összetevőket, amelyek bizonyítottan hozzájárulnak az agy és az idegrendszer egészséges működéséhez, hogy szervezeted hatékonyabban tudja felvenni a harcot a depresszióval szemben.

Természetes kiegészítő-csomag a boldogabb és egészségesebb mindennapokhoz!

Hogyan segít a Netamin Válogatáscsomag Depresszió Esetére? A Netamin szakértői csapata hosszú kutatómunkával állította össze ezt a csomagot, hogy Te biztosítani tudd szervezeted számára a legszükségesebb tápanyagokat depresszió esetén! 3 termék komplex együttese:

 • B-vitamin komplex: segít fáradtság, stressz esetén, hozzájárul az idegrendszer normál működésének fenntartásához.
 • Omega-3: támogatja a kiegyensúlyozott idegrendszert és a normális érzelmi jólétet.
 • Ginkgo Biloba: antioxidáns és keringésjavító hatása hozzájárulhat a jobb hangulat eléréséhez.

Kerülj ismét egyensúlyba! Hívd segítségül a természet erejét is: tedd meg már MA az első lépést egy boldogabb és egészségesebb élet felé!


Mit tartalmaz a Netamin Válogatáscsomag Depresszió Esetére?

Netamin B-vitamin komplex FORTE tablettaNetamin B-vitamin komplex FORTE tabletta

A B-komplex csoport tagjai vízben oldódó vitaminok, melyek számtalan fontos szerepet játszanak szervezetünkben, de leggyakrabban a fáradtság elleni küzdelem, az egészséges idegrendszer, és az egészséges anyagcsere-folyamatok fenntartása kapcsán találkozunk velük. A B-vitaminok nélkülözhetetlenek az egészséges agyműködéshez: hiányukat kutatások összefüggésbe hozták hangulati zavarokkal, depresszióval.1 Egy 2005-ös kutatás szerint a B12 és a folsav csökkentheti a depresszió tüneteit.2 Két további (2010-ben illetve 2013-ban publikált) vizsgálat is megerősítette, hogy a B-komplex vitamin szedése hozzájárul a depresszió és szorongás tüneteinek enyhítéséhez, és a mentális egészség javulásához.3 4 

Netamin Omega-3 KONCENTRÁTUM kapszulaNetamin Omega-3 KONCENTRÁTUM kapszula

Az omega-zsírsavak esszenciális – azaz nélkülözhetetlen – zsírsavak, kívülről kell bejuttatnunk, mivel szervezetünk nem képes előállítani, holott elengedhetetlenek annak egészséges működéséhez. A nyugati étrend bővelkedik omega-6 zsírsavakban, ám omega-3 zsírsavakban rendkívül szegény. Az omega-3 zsírok segítik az immunrendszer működését, részt vesznek az idegrendszer és sejthártyák felépítésében. Az omega-3 hiánya szervezetünkben a hangulatért felelős szerotonin-hormon alacsony szintjével jár együtt; megnövelt bevitele közvetlenül hat a szerotonin-szintre.5 Az omega-3 zsírsavakat több kontrollált vizsgálatban sikerrel alkalmazták a depresszió kezelésére.6 7 

 

Netamin Ginkgo Biloba magas hatóanyagtartalommal, értágító, keringésjavító, javítja a szellemi teljesítőképességet

Netamin Gingko Biloba tabletta SZUPER kiszerelés

A ginkgo biloba flavonoidok és terpén laktonok forrása, melyek antioxidáns, gyulladáscsökkentő és keringésjavító tulajdonsággal rendelkeznek. Közvetett módon növelheti a szerotonin, dopamin és noradrenalin szintjét az agyban, így a szervezet energiával töltődik fel, nő a boldogságérzet és a motiváció.8 9 Egy kutatásban depresszióban szenvedő, a gyógyszeres kezelésre csak részben reagáló betegeken vizsgálták meg a ginkgo biloba hatását. A 8 hetes kúra végeztével a ginkgo bilobát szedők körében a Hamilton-féle Depresszióértékelő Skálán 14-ről 4,5-re csökkent a tünetek súlyossága, míg a hatóanyagmentes placebót szedőknél 14-ről csak 13-ra.10 Egy másik kutatásban a 6 héten keresztül szedett ginkgo hatására a 480 mg-os csoportban 14,3, míg a 240 mg-ot szedők csoportjában 12,1 pont csökkenést tapasztaltak a Hamilton-skálán.11 

A Netamin Válogatáscsomag Depresszió esetére állandó csomagkedvezménnyel kapható. Mit jelent ez?

A termékek értéke összesen 10 270 Ft, csomagként azonban csak 8990 Ft-ba kerülnek – ráadásul ne feledd, ez 2 hónapra elegendő adag!


TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A TERMÉKEK HATÓANYAG-TARTALMÁRÓL ÉS A SZEDÉSRŐL A RÉSZLETEK FÜLRE, VAGY IDE KATTINTVA TALÁLHATÓAK.


Termék szedésével kapcsolatos figyelmeztetés: A Ginkgo biloba fogyasztása terhesség, szoptatás, véralvadás gátló szerek szedése esetén, műtéteket megelőzően nem javasolt. Befolyásolhatja a vércukor szintet, ezért cukorbetegek a termék használata előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal!

*A termék hatása egyénileg eltérő lehet és nem garantált!*


Hivatkozások:

1 Mikkelsen K, Stojanovska L, Prakash M, Apostolopoulos V. The effects of vitamin B on the immune/cytokine network and their involvement in depression. Maturitas. 2017 Feb;96:58-71.

2 Coppen A, Bolander-Gouaille C. Treatment of depression: time to consider folic acid and vitamin B12. J Psychopharmacol. 2005 Jan;19(1):59-65.

3 Lewis JE, Tiozzo E, Melillo AB, et al. The effect of methylated vitamin B complex on depressive and anxiety symptoms and quality of life in adults with depression. ISRN Psychiatry. 2013 Jan 21;2013:621453.

Roberts SH, Bedson E, Tranter R. Half-baked? B vitamins and depression. Am J Clin Nutr. 2010 Aug;92(2):269-70.

5 Patrick RP, Ames BN. Vitamin D and the omega-3 fatty acids control serotonin synthesis and action, part 2: relevance for ADHD, bipolar disorder, schizophrenia, and impulsive behavior. FASEB J. 2015 Jun;29(6):2207-22.

6 Osher Y, Belmaker RH. Omega-3 fatty acids in depression: a review of three studies. CNS Neurosci Ther. 2009 Summer;15(2):128-33.

7 Wani AL, Bhat SA, Ara A. Omega-3 fatty acids and the treatment of depression: a review of scientific evidence. Integr Med Res. 2015 Sep;4(3):132-141.

8 Sealey R. Surviving unipolar depression – the effectiveness of Ginkgo biloba. J Orthomol Med. 1996;11(3):168-172.

9 Fehske CJ, Leuner K, Müller WE. Ginkgo biloba extract (EGb761) influences monoaminergic neurotransmission via inhibition of NE uptake, but not MAO activity after chronic treatment. Pharmacol Res. 2009 Jul;60(1):68-73.

10 Schubert H, Halama P. Depressive episode primarily unresponsive to therapy in elderly patients: Efficacy of Ginkgo biloba (EGb 761) in combination with antidepressants. Geriatr Forsch 1993; 3:45.

11 Woelk H, Arnoldt KH, Kieser M, Hoerr R. Ginkgo biloba special extract EGb 761 in generalized anxiety disorder and adjustment disorder with anxious mood: a randomized, double-blind, placebo-controlled trial. J Psychiatr Res. 2007 Sep;41(6):472-80.

Hozzászólások

Szedés

Napszak: Mit vegyél be a Netamin válogatáscsomagból Depresszió esetére?
Reggeli előtt: 1 db Netamin B-vitamin Komplex FORTE tabletta, 1 db Netamin Ginkgo Biloba tabletta bő folyadékkal.
Ebéd előtt: 1 db Netamin B-vitamin Komplex FORTE tabletta.
Vacsora előtt: 1 db Netamin Omega-3 koncentrátum bő folyadékkal.

Hatóanyag táblázat

Netamin B-vitamin komplex FORTE tabletta hatóanyag-táblázata:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz˙
(1 tabletta)
NRV%
C-vitamin 150 mg 187%
B1-vitamin (Tiamin) 100 mg 9091%
B3-vitamin (Niacin) 25 mg 156%
B2-vitamin (Riboflavin) 20 mg 1428%
B5-vitamin (Pantoténsav) 5,5 mg 91%
B6-vitamin (Piridoxin) 2 mg 143%
Folsav 400 mcg 200%
Biotin 30 mcg 60%
B12-vitamin 15 mcg 600%

Netamin Omega-3 KONCENTRÁTUM kapszula hatóanyag-táblázata:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(1 kapszula)
NRV%
Természetes E-vitamin
(d-alfa-tokoferol)
7,5 mg 63%
Omega-3 zsírsavak 750 mg
(500 mg EPA -
eikozapentaénsav,
250 mg DHA –
dokozahexaénsav)
-

Netamin Gingko Biloba tabletta SZUPER kiszerelés hatóanyag-táblázata:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (egy tabletta) NRV%
Ginkgo Biloba (300 mg Ginkgo Biloba levélből) 300 mg -

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Kinek ajánljuk?

Férfiaknak ajánlott

A férfi egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a férfiak szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

Nőknek ajánlott

A női egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a nők szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

30 napos visszafizetési garancia

A bontatlan termék árát 30 napon belül visszafizetjük!*

Részletek:

*A pénzvisszafizetés bontatlan termékekre vonatkozik. A pénzvisszafizetési igény a számlázási naptól számított 30 napon belül érvényesíthető, KIVÉVE könyvek esetén, ahol 14 napon belül jelezd kérlek ilyen irányú igényedet.

A rendeléstől számított 30 napon belül postacímünkre juttasd vissza az alábbiakat:

– A terméket eredeti csomagolásban (több darab rendelése esetén minden terméket).
– A termékkel kapott eredeti számlát.
– Egy rövid levelet, amelyben megindoklod a visszaküldést. Mi nem fogunk mérlegelni, ez a könyvelésünkhöz elengedhetetlen.
– Kérjük, hogy a csomagot ne utánvétes csomagként add fel, mert ezt nem áll módunkban átvenni, hiszen a csomag tartalma ismeretlen előttünk a felbontásig!

Székhelyünk és postacímünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.

A beérkezéstől számított 30 napon belül, a vásárlás módjával megegyező módon fizetjük vissza a termék vételárát:
– Utánvétellel történő rendelés esetén postai úton (ún. rózsaszín csekkel) történik a visszafizetés.
– A weboldalunkon keresztül történő bankkártyás fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Előreutalással történő fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Ha személyesen vásároltál tőlünk, akkor kérjük, hogy fáradj be irodánkba, előzetesen értesítve ügyfélszolgálatunkat ezen a telefonszámon: +36 70 601 9999

A kiszállítási díjat nem áll módunkban visszafizetni, hiszen azt egy tőlünk független szolgáltató már teljesíttette részedre, és a visszaküldés költségét sem tudjuk átvállalni. Megértésed köszönjük!

Fontos! Csak akkor tudjuk visszafizetni a termék árát, ha a fenti pontok mindegyikének eleget tettél!

Megjegyzés: Kizárólag a közvetlenül a netamin.hu oldalról rendelt termék(ek)re vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia. Más viszonteladóinkat nem kötelezhetjük erre, ezért a náluk vásárolt termékekre az adott viszonteladó egyéni szabályzata vonatkozik.

Vevői vélemények a(z) “Netamin válogatáscsomag Depresszió esetére” termékről

Oszd meg véleményed, tapasztalataid termékünkről és mi kupont küldünk cserébe!
A vélemény írásához be kell jelentkezni.

  Szorongás, pánik, hangulatingadozás: hogyan segíti az inozitol a mentális egészséget?

  Az inozitol egy olyan tápanyag, amiről méltatlanul kevés szó esik – pedig nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az agy legfőbb neurotranszmitterei továbbítani tudják üzeneteiket az agysejtek milliárdjai között. Tudományos kutatások megerősítették, szerepe lehet a szorongás, depresszió, hangulatingadozás, bulímia legyőzésében.

  Akik ezt a terméket vásárolták, még ezek közül is tettek a kosarukba!

  Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.