fbpx Outlet
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Netamin Tesztoszteron+ csomag férfiaknak2 havi adag

 • Az egészséges tesztoszteron-termelés támogatására
 • Komplex csomag: Cink, D-vitamin, Maca Gyökér, Kurkumin – 2 HAVI ADAG!
 • A cink hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához
 • A maca gyökér támogathatja a férfi nemi működést
raktáron
Normál ár: 12934 Ft
Állandó csomagkedvezménnyel: 11890 Ft
A te megtakarításod:-1044 Ft (8%)
Kosárba teszem

A hormon, amitől férfi a férfi

Mindenki tudja, hogy a tesztoszteron a legfontosabb férfi nemi hormon: ez teszi a férfit férfivá. De vajon hányan vannak pontosan tisztában azzal, hogy milyen sokrétű funkciót tölt be a tesztoszteron a férfi szervezet egészséges működésében?

A férfi tesztoszteron nélkül olyan, mint egy autó üzemanyag nélkül.

Az optimális tesztoszteronszint kulcsfontosságú…:

• az egészséges libidóhoz
• az izom- és erőnövekedéshez
• az agyi funkciókhoz
• a csontok karbantartásához
• a spermiumtermeléshez és termékenységhez

Sajnos 30 éves kor felett a férfiak saját tesztoszteron termelése csökkenni kezd, évente átlagosan 1-2%-kal. Ez elsőre nem tűnik soknak, de előbb vagy utóbb elvezet oda, hogy negatív, nemkívánatos következményei érezhetővé és láthatóvá válnak – egyes férfiaknál már 35 éves korra, szerencsésebbeknél csak 40 vagy 50 éves korra.

Mik ezek a következmények? Bizonyított tény, hogy az alacsony tesztoszteronszint az izomtömeg leépülését, gyengeséget, fáradtságot, levertséget, a libidó csökkenését, erekciós zavarokat, hasi elhízást, a motiváció és magabiztosság hiányát okozza.1

Az alacsony tesztoszteronszint jelentősen növelheti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát is.

Az életkor azonban nem az egyetlen tényező, ami a tesztoszteron termelésére hatással lehet! A férfiak tesztoszteronszintje világszerte csökkenést mutat az utóbbi évtizedekben, méghozzá életkortól függetlenül!2-3 Az okok között említhető a stressz, a mozgáshiány, a helytelen táplálkozás, és a hormonrendszert károsító vegyi anyagok.

A tesztoszteron termelés helyreállítása, természetes módszerekkel

Az egészséges tesztoszteronszint fenntartásához kettős stratégiára van szükség. Egyfelől mérsékelnünk kell azon tényezők hatását, melyek károsítják a tesztoszteron termelést, másfelől életmóddal és a szükséges tápanyagok bevitelével fokoznunk kell azt.

Tesztoszteron fokozás természetesenBizonyítékok vannak arra, hogy a nem túlzottan intenzív testmozgás elősegíti a tesztoszteron termelést.4-5
Egyúttal a stresszkezelésre és a depresszió elűzésére is kiváló megoldás, illetve az ideális testsúly elérésében/megtartásában is segít – tehát több legyet ütsz egy csapásra vele. A legjobb eredmény érdekében végezz heti 2-3 alkalommal 30-45 perces súlyzós edzést, illetve külön napokon heti 2-3 kardió vagy HIIT edzést is iktass be.

A testmozgás mellett az elegendő pihenésre is figyelj! Naponta legalább 7-8 órát aludj! Kutatások szerint ha egy férfi csak 4 órát alszik, az akár 60%-kal csökkentheti a tesztoszteronszintet.6

Kerüld el a xenoösztrogéneket, azaz olyan kémiai anyagokat, melyek a természetes ösztrogén hatását utánozzák a testedben. Műanyagokban, samponokban, testápolókban, öblítőkben, mosó- és tisztítószerekben, rovarirtó és gyomirtó szerekben, feldolgozott élelmiszerekben fordulnak elő. Hogy ezeket elkerüld, használj minél természetesebb termékeket és fogyassz bio-élelmiszereket!

A megfelelő zsírbevitel bizonyítottan fokozza a vérben lévő szabad, kötetlen tesztoszteron szintjét.7 Kutatások azt mutatják, hogy a teljes kalóriabevitel 25-30%-ának kell zsírokból származnia ahhoz, hogy optimális legyen a tesztoszteron termelődésed.

A tesztoszteron-képzéshez egyéb tápanyagokra is szüksége van a férfi szervezetnek, valamint a természet is ellátott minket olyan gyógynövényekkel, melyek hasznos segítséget nyújthatnak az egészséges tesztoszteronszint elérésében. A Netamin Tesztoszteron+ csomagban található természetes összetevőkről tudományos eredményekkel bizonyították, hogy képesek növelni a szervezet saját tesztoszteron termelését!

Egészséges életmód mellett használva a Netamin Tesztoszteron+ csomag hatóanyagai hozzájárulnak az optimális tesztoszteronszint eléréséhez, így a férfiegészség megőrzéséhez.

Mit tartalmaz a Netamin Tesztoszteron+ csomag?

Netamin Szerves CINK tabletta 20 mg (1 db = 60 tabletta)

Netamin Szerves Cink tabletta cink citrát tartalommal

A cink egy esszenciális nyomelem, ami szó szerint több száz okból nélkülözhetetlen, hiszen az emberi test több mint 300 enzimjében van jelen, és elengedhetetlen ezek normális működéséhez. A cink bizonyítottan hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához. Kutatások alapján egyértelmű összefüggés áll fenn a cinkhiány és az alacsony tesztoszteronszint között, továbbá kimutatták, hogy a cink szedésével növelhető a tesztoszteronszint.8  A Nemzetközi Élettudományi Intézet (ILSI) tanulmánya szerint Európában nemre és életkorra való tekintet nélkül szinte mindenki cinkhiányos!9

Netamin D-vitamin 2000 NE (2 db = 2×30 kapszula)

A D-vitamin egy zsírban oldódó vitamin, szerepet játszik a szervezet immunfolyamataiban. A híres New England Journal of Medicine szerint a D-vitamin hiány mára világméretűvé vált az emberekben.10 Az alacsony D-vitamin szint összefüggésben áll a tesztoszteron alacsony szintjével11, ami hatással lehet a nemi vágyra és energiaszintre. Egy, az International Journal of Endocrinology című lapban leközölt tanulmány szerint a D-vitamin fontos szerepet tölt be a férfiak egészséges szexuális funkciójában, szedése javítja a szexuális funkciót.12 Egy 2001-ben publikált tanulmány arra jutott, hogy a D-vitamin kiegészítés növelheti a férfiak tesztoszteronszintjét.13

Maca Gyökér kivonat kapszula 500 mg (1 db = 60 kapszula)

A Maca gyökeret a perui őslakosok már régóta igen értékes növényként tartják becsben. Rengeteg tápanyaggal (vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, szénhidrátok) megújítja, felfrissíti, új életerővel tölti fel a szervezetet. Már a perui bennszülött lakosok is erős vágyfokozónak, potenciajavítónak tekintették. Napjainkban a tudományos kutatások is gyakorta foglalkoznak vele.
A Maca gyökér segíthet fenntartani a férfiak egészséges szaporodási szervrendszerét, támogathatja a férfi nemi működést, elősegítheti a szexuális vágyat.14-15 Hatóanyagai a férfi hormonháztartásra szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatással lehetnek.

Netamin Kurkumin FORTE kapszula (1 db = 60 kapszula)

Kurkumin forte kapszula kurkuma piperin gyömbérA kurkumin egy természetesen előforduló polifenol vegyület, a kurkuma aktív hatóanyaga, mely a növény gyökérben fordul elő. Többek között erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatással bír. A tesztoszteront a herékben található Leydig-sejtek állítják elő, melyekre kutatások szerint az oxidatív stressz és a gyulladásos folyamatok egyaránt negatívan hathatnak. A kurkumin ezen sejtek megóvása révén segíthet a tesztoszteronszint növelésében. Emellett kutatások alapján csökkentheti az ösztrogénszintet16, aktiválhatja a szervezet D-vitamin receptorait17, és javíthatja az inzulinérzékenységet18 – melyek mind kedvező hatással bírhatnak a tesztoszterontermelésre. A Netamin Kurkumin FORTE piperint is tartalmaz, mely akár 2000%-kal fokozhatja a kurkumin felszívódását!19

2 hónapra elegendő adag extra csomagkedvezménnyel!

A csomagban található termékek szedési útmutatóját a Részletek fülre, vagy ide kattintva találhatod. 2 hónapra elegendő adagot tartalmaz minden termékből, kedvezményes áron! A termékek összértéke, ha külön-külön vásárolod meg őket 12 934 Ft, csomagként azonban csak 11890 Ft-ba kerülnek! Spórolj és válaszd a csomag-kiszerelést.


Termék szedésével kapcsolatos figyelmeztetés: A kurkumin epehajtó hatása miatt epeköves betegeknek nem javasolt. Véralvadást gátló gyógyszereket szedőknél fokozhatja a vérzések kockázatát.

*A termék hatása egyénileg eltérő lehet és nem garantált!*


Hivatkozások:

1 Bain J. The many faces of testosterone. Clin Interv Aging. 2007;2(4):567-76.
2 A population-level decline in serum testosterone levels in American men. J Clin Endocrinol Metab. 2007 Jan;92(1):196-202.
3 Andersson AM, Jensen TK, Juul A, et al. Secular decline in male testosterone and s. hormone binding globulin serum levels in Danish population surveys. J Clin Endocrinol Metab. 2007 Dec;92(12):4696-705
4 Hayes LD, Herbert P, Sculthorpe NF, Grace FM. Exercise training improves free testosterone in lifelong sedentary aging men. Endocr Connect. 2017 Jul;6(5):306-310.
5 Devi S, Saxena J, Rastogi D, et al. Effect of short-term physical exercise on serum total testosterone levels in young adults. Indian J Physiol Pharmacol. 2014 Apr-Jun;58(2):178-81.
6 Goh VH, Tong TY. Sleep, (…) hormones, (…), and aging in Asian men. J Androl. 2010 Mar-Apr;31(2):131-7.
7 Volek JS, Kraemer WJ, Bush JA, et al. Testosterone and cortisol in relationship to dietary nutrients and resistance exercise. J Appl Physiol (1985). 1997 Jan;82(1):49-54.
8 Prasad AS, Mantzoros CS, Beck FW, et al. Zinc status and serum testosterone levels of healthy adults. Nutrition. 1996 May;12(5):344-8.
9 Mensink GB, Fletcher R, Gurinovic M, et al. Mapping low intake of micronutrients across Europe. Br J Nutr. 2013 Aug;110(4):755-73.
10 Holick MF. Vitamin D deficiency. N Engl J Med. 2007 Jul 19;357(3):266-81.
11 Nimptsch K, Platz EA, Willett WC, Giovannucci E. Association between plasma 25-OH vitamin D and testosterone levels in men. Clin Endocrinol (Oxf). 2012 Jul;77(1):106-12.
12 Tirabassi G, Sudano M, Salvio G, et al. Vitamin D and Male S. Function: A Transversal and Longitudinal Study. Int J Endocrinol. 2018 Jan 8;2018:3720813.
13 Pilz S, Frisch S, Koertke H, et al. Effect of vitamin D supplementation on testosterone levels in men. Horm Metab Res. 2011 Mar;43(3):223-5.
14 Gonzales GF, Córdova A, Vega K, et al. Effect of Lepidium meyenii (MACA) on s. desire and its absent relationship with serum testosterone levels in adult healthy men. Andrologia. 2002 Dec;34(6):367-72.
15 Shin BC, Lee MS, Yang EJ, et al. Maca (L. meyenii) for improving s. function: a systematic review. BMC Complement Altern Med. 2010 Aug 6;10:44.
16 Zhang Y, Cao H, Yu Z, et al. Curcumin inhibits endometriosis endometrial cells by reducing estrad. production. Iran J Reprod Med. 2013 May;11(5):415-22.
17 Bartik L, Whitfield GK, Kaczmarska M, et al. Curcumin: a novel nutritionally derived ligand of the vitamin D receptor with implications for colon cancer chemoprevention. J Nutr Biochem. 2010 Dec;21(12):1153-61.
18 Ghorbani Z, Hekmatdoost A, Mirmiran P. Anti-hyperglycemic and i. sensitizer effects of turmeric and its principle constituent curcumin. Int J Endocrinol Metab. 2014 Oct 1;12(4):e18081.
19 Shoba G, Joy D, Joseph T, et al. Influence of piperine on the pharmacokinetics of curcumin in animals and human volunteers. Planta Med. 1998 May;64(4):353-6.

Hozzászólások

Szedés

Napszak: Mit vegyél be a Netamin Tesztoszteron+ csomagból?
Reggeli közben: 1 db Netamin Szerves CINK tabletta, 1 db Netamin D-vitamin 2000 NE kapszula
Ebéd közben: 1 db Maca Gyökér kivonat kapszula
Vacsora közben: 1 db Netamin Kurkumin FORTE kapszula

Hatóanyag táblázat

Netamin Szerves Cink tabletta:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(1 tabletta)
NRV%*
Cink (szerves kötésben - cink-citrát-dihidrát) 20 mg 200%

Netamin D-vitamin 2000 NE kapszula:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (egy lágyzselatin kapszula) NRV%
D-vitamin 50 mcg 1000%

Netamin Maca gyökér kivonat kapszula:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(1 kapszula)
*NRV%
Maca gyökér kivonat
(4:1 arányú kivonat)
500 mg -

Netamin Kurkumin Forte kapszula:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(1 kapszula)
Kurkuma-kivonat – 95% standardizált kivonat (Curcuma Longa L. gyökértörzsből)
- ebből kurkumin
232 mg

220 mg

Gyömbér (Zingiber officinale) 50 mg
Feketebors-kivonat – 95% standardizált
kivonat (Piper Nigrum)
- ebből piperin
5 mg

4,75 mg

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Kinek ajánljuk?

Férfiaknak ajánlott

A férfi egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a férfiak szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

30 napos visszafizetési garancia

A bontatlan termék árát 30 napon belül visszafizetjük!*

Részletek:

*A pénzvisszafizetés bontatlan termékekre vonatkozik. A pénzvisszafizetési igény a számlázási naptól számított 30 napon belül érvényesíthető, KIVÉVE könyvek esetén, ahol 14 napon belül jelezd kérlek ilyen irányú igényedet.

A rendeléstől számított 30 napon belül postacímünkre juttasd vissza az alábbiakat:

– A terméket eredeti csomagolásban (több darab rendelése esetén minden terméket).
– A termékkel kapott eredeti számlát.
– Egy rövid levelet, amelyben megindoklod a visszaküldést. Mi nem fogunk mérlegelni, ez a könyvelésünkhöz elengedhetetlen.
– Kérjük, hogy a csomagot ne utánvétes csomagként add fel, mert ezt nem áll módunkban átvenni, hiszen a csomag tartalma ismeretlen előttünk a felbontásig!

Székhelyünk és postacímünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.

A beérkezéstől számított 30 napon belül, a vásárlás módjával megegyező módon fizetjük vissza a termék vételárát:
– Utánvétellel történő rendelés esetén postai úton (ún. rózsaszín csekkel) történik a visszafizetés.
– A weboldalunkon keresztül történő bankkártyás fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Előreutalással történő fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Ha személyesen vásároltál tőlünk, akkor kérjük, hogy fáradj be irodánkba, előzetesen értesítve ügyfélszolgálatunkat ezen a telefonszámon: +36 70 601 9999

A visszaküldés költségét nem tudjuk átvállalni. Megértésed köszönjük!

Fontos! Csak akkor tudjuk visszafizetni a termék árát, ha a fenti pontok mindegyikének eleget tettél!

Megjegyzés: Kizárólag a közvetlenül a netamin.hu oldalról rendelt termék(ek)re vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia. Más viszonteladóinkat nem kötelezhetjük erre, ezért a náluk vásárolt termékekre az adott viszonteladó egyéni szabályzata vonatkozik.

Vevői vélemények a(z) “Netamin Tesztoszteron+ csomag férfiaknak” termékről

Oszd meg véleményed, tapasztalataid termékünkről és mi kupont küldünk cserébe!
A vélemény írásához be kell jelentkezni. Szabályzatunkat a véleményírásról ide kattintva éred el.
  5312
  5 étel férfiaknak a tesztoszteron termelésének fokozására

  5 étel férfiaknak a tesztoszteron termelésének fokozására

  Az egészséges tesztoszteronszint feltétele az izomnövekedésnek, reproduktív egészségnek is többek között – ám szintje a férfi szervezetben 30 éves kor fölött fokozatosan csökken. Hogyan lehet étkezéssel támogatni a tesztoszteron termelést? Milyen élelmiszerek segítenek a tesztoszteron szint optimálisan tartásában? Olvasd el!

  Megfelelő étkezéssel a prosztata egészségéért

  A jóindulatú prosztata-megnagyobbodás elterjedt jelenség a 40 év feletti férfiak körében. A legtöbben nem is gondolnak rá, hogy megfelelő táplálkozással mennyire sokat lehet tenni a prosztata egészségének megőrzéséért, a prosztata-megnagyobbodás és a prosztatarák elleni védelemért. Útmutató a cikkben!

  Potencianövelés a természet bölcsességének erejével

  Létezik természetes potencianövelő az osztrigán kívül? Ginkgo Bioba, fűrészpálma, ginzeng, maca gyökér – mind segíthet a potenciaproblémákon. Afrodiziákumok és ásványi anyagok -tudd meg cikkünkből, melyik hogyan tudja támogatni a férfi szexuális egészséget!

  Akik ezt a terméket vásárolták, még ezek közül is tettek a kosarukba!

  Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.