fbpx
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Netamin Tápanyagcsomag Futóknak1 havi adag

Netamin Tápanyagcsomag Futóknak
 • Speciális termékcsomag futóknak, állóképességi sportolóknak
 • L-karnitin az állóképesség és regeneráció támogatására
 • Kalcium+Magnézium a csontok, izmok egészségéért
 • B-komplex vitaminok az optimális energiaszinthez
 • Ginkgo biloba a szervezet oxigénellátásának javítására
 • 4 termék egy csomagban 8015 Ft helyett csak 7535 Ft!
raktáron
Normál ár: 8015 Ft
Állandó csomagkedvezménnyel: 7535 Ft
A te megtakarításod:-480 Ft (6%)
Kosárba teszem

Speciális tápanyagcsomag a rendszeres futáshoz, illetve egyéb állóképességi sportokhoz. Több energia, lassabb kifáradás és jobb teljesítmény! 4 termék 8015 Ft helyett csomagban csak 7535 Ft-ért!

A FUTÁS – SPORT, KIKAPCSOLÓDÁS, ÉLETFORMA

Bármit is jelentsen számodra, akár amatőr vagy, akár profi benne, egy biztos: futni jó. A rendszeresen futók nemcsak egészségesebbek, ellenállóbbak és kitartóbbak, hanem boldogabbak is! Ezt tudományosan igazolták, amikor kimutatták, hogy kb. 30 perc futás jelentős mennyiségű endorfint, azaz boldogsághormont szabadít fel a szervezetben.

A futás többek között…:
✔️ enyhíti a stresszt, depressziót és egyéb hangulati zavarokat
✔️ segít az optimális testsúly elérésében és fenntartásában
✔️ erősebbé teszi az ízületeket és csontokat
✔️ növeli a mentális képességeket
✔️ csökkenti a rák, diabétesz és egyéb krónikus betegségek kockázatát

Egy 2017-es amerikai tanulmány szerint 1 óra futással 7 órával növelhető a várható élettartam!1

A futás kifizetődő, de ismerjük be, egyúttal kemény munka is. Ahhoz, hogy futásaid igazán jól sikerüljenek, valóban kiélvezhesd a sport előnyeit, sőt, teljesítményed folyamatosan javítani is tudd, megfelelő tápanyagbevitelre van szükséged.

a futás életformaCÉLZOTT TÁPANYAGFELTÖLTÉS FUTÓKNAK (…de nem csak nekik)

A futóknak – sőt, minden komoly állóképességet igénylő sportot űzőnek – az átlagnál jóval nagyobb a vitamin- és ásványi anyag szükséglete, így erre érdemes külön odafigyelni. Egy tökéletes élethelyzetben minden szükséges tápanyaghoz hozzá tudnánk jutni táplálkozás útján, de ez manapság egyre inkább nehezebb, sőt lassan lehetetlenné váló feladat.

A Netamin Tápanyagcsomag Futóknak nemcsak vitaminokat és ásványi anyagokat, hanem egyéb közkedvelt hatóanyagokat is tartalmaz! Összetevői az egészséges étrend és életmód kiegészítéseként alkalmazva különleges előnyöket biztosítanak számodra.

Ez a speciális csomag alapvetően mindenkinek hasznos, aki állóképességet igénylő sportot űz. Ide sorolható a futás mellett például az úszás, kerékpározás, gyaloglás-túrázás, ütős sportok, stb.

MIT TARTALMAZ A CSOMAG?

A Netamin Tápanyagcsomag Futóknak 4 különböző terméket tartalmaz, amelyek természetes úton támogatják a futáshoz, illetve egyéb állóképességi sportokhoz szükséges erőt és egészséget. A komplex csomag sokoldalúan segít, hogy több energiád legyen, jobban tudj teljesíteni és edzéseid hatékonyabbak legyenek.

ÁLLÓKÉPESSÉG ÉS REGENERÁCIÓ: Netamin L-karnitin Komplex tabletta
A maximumot szeretnéd kihozni magadból? Az L-karnitin ebben segít! Ez a sportolók körében népszerű hatóanyag egy aminosav származék: legfontosabb feladata, hogy a zsírsavakat elszállítsa a sejtek energiaközpontjába, ahol azok szinte azonnal energiává égnek. Kutatások szerint az L-karnitinnek köszönhetően javulhat az állóképesség, később léphet fel a fáradtságérzet, enyhébb lehet az edzés utáni izomláz és gyorsabb lehet az edzés utáni regeneráció.2-5 A termék zöld tea kivonatot is tartalmaz, ami szintén pozitív hatással lehet a fizikai teljesítőképességre, segíthet az állóképesség fokozásában, mivel a zsírsavak oxidációját serkenti.6

EGÉSZSÉGES CSONTOK ÉS IZMOK: Netamin Kalcium+Magnézium tabletta
A futás, illetve általában véve a rendszeres sport köztudottan nagyon jót tesz a csontok és az izmok egészségének, erősebbé és ellenállóbbá teszi őket. De a mozgás önmagában nem elég, hiszen a csont- és izomszöveteknek tápanyagokra is szüksége van, csakis így tudnak fejlődni és egészségesek maradni. A kalcium és magnézium részt vesz a normál csontozat fenntartásában, hozzájárul a normál izomműködéshez. Emellett a kalcium részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban, a magnézium hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez és az elektrolit-egyensúly fenntartásához.

ENERGIA ÉS TELJESÍTMÉNY: Netamin B-vitamin Komplex
A jobb teljesítményhez több energiára van szükséged. Ha hosszabb ideig szeretnél futni, gyorsabb szeretnél lenni vagy rekordokat döntenél, akkor megfelelő B-vitamin-bevitel nélkül nehezen fog sikerülni! A B-komplex a vízben oldódó vitaminok egy csoportja, amelyek többek között részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban (B1-, B2-, B3-, B6-, B12-vitamin), hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez (B2-, B3-, B5-, B6-, B12-vitamin, folsav), és az immunrendszer normál működéséhez (B6-, B12-vitamin, folsav).

JOBB VÉR- ÉS OXIGÉNELLÁTÁS: Netamin Ginkgo Biloba 300 mg tabletta
Legyen szó futásról, vagy bármilyen állóképességi sportról, a test által maximálisan felvehető oxigén mennyisége (VO2max) kulcsfontosságú! Jelentős részben meghatározza az aerob teljesítményedet, hogy mennyire vagy gyors, kitartó és fitt. A ginkgo biloba jó hatású lehet a vérkeringésre, növelheti a szervek vér- és ezzel együtt oxigénellátását is. Egy 2017-ben publikált klinikai vizsgálat szerint a ginkgo biloba használata javíthatja az állóképességi teljesítményt a maximális oxigénfelvétel és az antioxidánsok szintjének növelésével.7 A ginkgo a mentális éberséget, fókuszálást is támogathatja.8-11

Mindezt állandó csomagkedvezménnyel! 4 termék egy csomagban 8015 Ft helyett csak 7535 Ft!


Hivatkozások:
1 Lee DC, Brellenthin AG, Thompson PD, et al. Running as a Key Lifestyle Medicine for Longevity. Prog Cardiovasc Dis. 2017 Jun – Jul;60(1):45-55.
2 Orer GE, Guzel NA. The effects of acute L-carnitine supplementation on endurance performance of athletes. J Strength Cond Res. 2014 Feb;28(2):514-9.
3 Fielding R, Riede L, Lugo JP, et al. l-Carnitine Supplementation in Recovery after Exercise. Nutrients. 2018 Mar 13;10(3). pii: E349.
4 Grivas GV. The Role of L-Carnitine in Distance Athletes. International Journal of Sports Science. 2018;8(5):158-163.
5 Parandak K, Arazi H, Khoshkhahesh F, et al. The effect of two-week L-carnitine supplementation on exercise -induced oxidative stress and muscle damage. Asian J Sports Med. 2014 Jun;5(2):123-8.
6 Hodgson AB, Randell RK, Jeukendrup AE. The effect of green tea extract on fat oxidation at rest and during exercise: evidence of efficacy and proposed mechanisms. Adv Nutr. 2013 Mar 1;4(2):129-40.
7 Sadowska-Krępa E, Kłapcińska B, Pokora I, et al. Effects of Six-Week Ginkgo biloba Supplementation on Aerobic Performance, Blood Pro/Antioxidant Balance, and Serum Brain-Derived Neurotrophic Factor in Physically Active Men. Nutrients. 2017 Jul 26;9(8). pii: E803.
8 Scholey AB, Kennedy DO. Acute, dose-dependent cognitive effects of Ginkgo biloba, Panax ginseng and their combination in healthy young volunteers: differential interactions with cognitive demand. Hum Psychopharmacol. 2002 Jan;17(1):35-44.
9 Kennedy DO, Scholey AB, Wesnes KA. Modulation of cognition and mood following administration of single doses of Ginkgo biloba, ginseng, and a ginkgo/ginseng combination to healthy young adults. Physiol Behav. 2002 Apr 15;75(5):739-51.
10 Søholm B. Clinical improvement of memory and other cognitive functions by Ginkgo biloba: review of relevant literature. Adv Ther. 1998 Jan-Feb;15(1):54-65.
11 Kennedy DO, Scholey AB, Wesnes KA. The dose-dependent cognitive effects of acute administration of Ginkgo biloba to healthy young volunteers. Psychopharmacology (Berl). 2000 Sep;151(4):416-23.

Hozzászólások

Szedés

Időszak: Mit vegyél be a Tápanyagcsomag Futóknak-ból?
Reggeli előtt: 1 db Netamin B-vitamin Komplex tabletta, 1 db Netamin Ginkgo biloba tabletta
Ebéd közben vagy edzésnapokon 1-2 órával edzés előtt: 2 db Netamin L-karnitin komplex tabletta
Vacsora közben: 1 db Netamin Kalcium+Magnézium tabletta

Hatóanyag táblázat

Netamin Kalcium+magnézium tabletta hatóanyag táblázat

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (egy tabletta) NRV%
Kálcium 500 mg 62,5%
Magnézium 250 mg 66,7%

Netamin L-karnitin komplex tabletta zöld teával és krómmal hatóanyag táblázat

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(2 tabletta)
NRV%
Króm 100 mcg 250%
L-karnitin
(L-karnitin-tartarát)
682 mg -
Zöld tea kivonat
(30% polifenol tartalommal)
100 mg -

Netamin Ginkgo Biloba 300mg tabletta hatóanyag táblázat

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (egy tabletta) NRV%
Ginkgo Biloba (300 mg Ginkgo Biloba levélből) 300 mg -

Netamin B-vitamin Komplex hatóanyag táblázat

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (egy tabletta) NRV%
B1-vitamin 1,5 mg 136%
B2-vitamin 1,7 mg 121%
B3-vitamin 20 mg 125%
B6-vitamin 2 mg 143%
Folsav 400 mcg 200%
B12-vitamin 6 mcg 240%
Pantoténsav 10 mg 166%

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Kinek ajánljuk?

Sportolóknak

A termék sportolók részére kifejezetten ajánlott.

30 napos visszafizetési garancia

A bontatlan termék árát 30 napon belül visszafizetjük!*

Részletek:

*A pénzvisszafizetés bontatlan termékekre vonatkozik. A pénzvisszafizetési igény a számlázási naptól számított 30 napon belül érvényesíthető, KIVÉVE könyvek esetén, ahol 14 napon belül jelezd kérlek ilyen irányú igényedet.

A rendeléstől számított 30 napon belül postacímünkre juttasd vissza az alábbiakat:

– A terméket eredeti csomagolásban (több darab rendelése esetén minden terméket).
– A termékkel kapott eredeti számlát.
– Egy rövid levelet, amelyben megindoklod a visszaküldést. Mi nem fogunk mérlegelni, ez a könyvelésünkhöz elengedhetetlen.
– Kérjük, hogy a csomagot ne utánvétes csomagként add fel, mert ezt nem áll módunkban átvenni, hiszen a csomag tartalma ismeretlen előttünk a felbontásig!

Székhelyünk és postacímünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.

A beérkezéstől számított 30 napon belül, a vásárlás módjával megegyező módon fizetjük vissza a termék vételárát:
– Utánvétellel történő rendelés esetén postai úton (ún. rózsaszín csekkel) történik a visszafizetés.
– A weboldalunkon keresztül történő bankkártyás fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Előreutalással történő fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Ha személyesen vásároltál tőlünk, akkor kérjük, hogy fáradj be irodánkba, előzetesen értesítve ügyfélszolgálatunkat ezen a telefonszámon: +36 70 601 9999

A visszaküldés költségét nem tudjuk átvállalni. Megértésed köszönjük!

Fontos! Csak akkor tudjuk visszafizetni a termék árát, ha a fenti pontok mindegyikének eleget tettél!

Megjegyzés: Kizárólag a közvetlenül a netamin.hu oldalról rendelt termék(ek)re vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia. Más viszonteladóinkat nem kötelezhetjük erre, ezért a náluk vásárolt termékekre az adott viszonteladó egyéni szabályzata vonatkozik.

Vevői vélemények a(z) “Netamin Tápanyagcsomag Futóknak” termékről

Oszd meg véleményed, tapasztalataid termékünkről és mi kupont küldünk cserébe!
A vélemény írásához be kell jelentkezni. Szabályzatunkat a véleményírásról ide kattintva éred el.
  5488

  Neked melyik edzéstípus ajánlott? Tudd meg most! II. rész

  Cukorbetegség, ízületi probléma, túlsúly, magas vérnyomás – lehet-e ezekben az állapotokban sportolni? Bizony, hogy lehet! Cikkünkben leírtuk, mire kell ügyelned a testmozgás kiválasztásakor és végzésekor ezekben az esetekben.

  A futás tényleg árt a térdeknek? A válasz meg fog lepni!

  Nem hiszem, hogy létezne olyan ember, aki ne hallotta volna már valahonnan, hogy a futástól tönkremennek a csontok és az ízületek. Lehetett az egy közeli barát, családtag, hivatásos edző, vagy csak egy önjelölt edzőtermi „szakértő”, valakitől biztosan megkaptad már egyszer a tanácsot: ha fontos számodra a térdeid egészsége, kerüld a futást! Az elmúlt évtizedek kutatásai […]

  Akik ezt a terméket vásárolták, még ezek közül is tettek a kosarukba!

  Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.