fbpx Outlet
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Netamin Ragyogó Bőr 40+ csomag – 3 db, Gazdaságos kiszerelés3x1 havi adag

netamin_ragyogo_bor_40_felett_termekcsomag
 • Ez az akció jelenleg nem elérhető!
 • 3 csomag extra 10% kedvezménnyel
 • Egy csomagban a 40 év feletti bőr számára nélkülözhetetlen hatóanyagok
 • Segítség a bőröregedés látható jelei és a bőrt érő káros hatások elleni harchoz
 • Szakértők által válogatott összetevőivel hozzájárulhat:
 • …a bőr normál állapotának és működésének fenntartásához
 • …a bőr feszességének és rugalmasságának megőrzéséhez
 • …a bőrsejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
nem rendelhető

Add meg bőrödnek minden életkorban azt, amire szüksége van!

Sokan elfelejtik, hogy a bőr is egy szerv, amely belülről épül fel. Ebből következik, hogy egészségét nagymértékben befolyásolják azok a tápanyagok, amelyeket beviszünk (vagy épp nem viszünk be) a szervezetünkbe. A szép bőr titka tehát a belső táplálás és regenerálás.

Nem számít, mennyire drága krémeket és egyéb bőrápolási termékeket használsz, ha belülről nem támogatod a bőröd egészségét, akkor minden igyekezeted hiábavaló.

40 év felett ez halmozottan igaz: a bőrt ebben az életszakaszban több oldalról is „támadás” éri:

 • Ragyogó bőr 40 felett isHormonális változások: A csökkenő ösztrogéntermeléssel a bőr zsírtartalma és vízmegkötő képessége is csökken. Emiatt sokkal könnyebben kiszárad, elvékonyodik, megereszkedik és foltosabbá, fakóbbá is válik.
 • Kollagéntermelés csökkenése: 25 éves kortól évente kb. 1,5%-kal csökken a szervezet kollagénszintje. Ez természetes, ugyanakkor tudatos életmóddal ellensúlyozható folyamat.
 • Életmódbeli és környezeti hatások: A kollagénszint csökkenését és a bőr öregedését gyorsítja a dohányzás, az alkoholfogyasztás, a cukorban és finomított szénhidrátokban gazdag étrend, a stressz és az UV-sugárzás is.

Ha elmúltál 40 éves, add meg a bőrödnek azt az extra törődést, amit életkorod alapján igényel!

A Netamin Ragyogó Bőr 40+ csomagot erre a célra állítottuk össze: összetevőivel elősegíti a kollagénraktárak feltöltését és a bőrkárosító szabad gyökök megkötését!

Négy bőrtápláló hatóanyag, amelynek pozitív hatásait tudományos kutatásokban is vizsgálták. Halkollagén peptidek, C-vitamin, Astaxanthin és E-vitamin – 1 hónapra elegendő mennyiség a Netamin Ragyogó Bőr 40+ csomagban kedvezményes csomagáron, 3 csomag további 10% kedvezménnyel!

A csomagban található hatóanyagokról bővebben:

Netamin Halkollagén Peptidek

Netamin Halkollagén peptidekA kollagén egy fehérje, ami a bőr száraz tömegének kb. 80%-át alkotja. A kötőszöveti fibroblaszt sejtek által termelt kollagén bőrünknek rugalmasságot és feszességet ad, mivel az elasztinnal és más fehérjékkel együtt része az úgynevezett extracelluláris mátrixnak. Sajnos a 20-as évek közepétől évente kb. 1,5%-kal csökken a szervezet kollagéntermelése.1 Emellett pl. a dohányzás, a helytelen táplálkozás, az UV-sugárzás és a környezetszennyezés is tovább gyorsítja ezt a folyamatot!

A kollagén szerencsére táplálkozással, étrend-kiegészítéssel hatékonyan pótolható – ebben segít a Netamin Halkollagén Peptidek por is. Alapanyaga a prémium minőségű Naticol® halkollagén: természetes forrásból származó, előemésztett (hidrolizált) és a lehető legalacsonyabb (2000 dalton) molekulatömeggel rendelkező peptidek, amelyek kiváló felszívódást és hasznosulást biztosítanak. Klinikai vizsgálatok alapján a Naticol® halkollagén peptidek csökkenthetik a ráncok láthatóságát és kialakulását, valamint javíthatják a bőr hidratáltságát, rugalmasságát.2-4

Netamin C-vitamin 1000 mg tabletta

1000 mg-os Netamin C-vitamin az immunrendszer egészségéértA megfelelő C-vitamin-bevitel nemcsak immunrendszerünk, de bőrünk számára is nélkülözhetetlen. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához. Emellett hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez is, így segít felvenni a harcot a bőröregedés, az UV-sugárzás okozta ráncok és a bőr állapotát negatívan befolyásoló környezeti hatások ellen.5-9 A magasabb C-vitamin-bevitel és a bőrszárazság csökkenése között is összefüggést figyeltek meg.10

Netamin Astaxanthin + E-vitamin kapszula

Az oxidatív stressznek kiemelt szerepe van a bőröregedésben. Oxidatív stresszről akkor beszélünk, ha a sejtpusztító szabad gyökök és az azokat hatástalanító antioxidánsok egyensúlya felborul. Szabad gyökök folyamatosan termelődnek minden egészséges szervezetben, de bizonyos tényezők jelentősen növelik a számukat – pl. dohányzás, túlsúly, stressz, UV-sugárzás, légszennyezettség.

A termét két rendkívül erős antioxidánst tartalmaz egy apró kapszulában: természetes astaxanthint (Haematococcus pluvialis algából) és természetes E-vitamint (d-alfa-tokoferol). Kutatások alapján az astaxanthin belülről védelmezi a bőrt az UV-sugárzás okozta sejtkárosodás ellen, növelheti a bőr rugalmasságát, csökkentheti a finom ráncokat és javíthatja a bőr nedvességtartalmát.11-14 Az E-vitamin fontos részét képezi a bőr antioxidáns-védelmének, csökkentheti a gyulladást, szerepe lehet a sebgyógyulásban és bizonyos bőrbetegségek elleni harcban.15-17

Mindemellett elengedhetetlenül fontos, hogy ügyelj a folyadékpótlásra (napi 2-3 liter víz)! A bőrbarát életmód részét képezheti a kiegyensúlyozott táplálkozás és a rendszeres testmozgás (min. heti 150 perc mérsékelt kardió és 2×30 perc erősítő edzés) is.


Hivatkozások
1 Sibilla S, Godfrey M, Brewer S, et al. An overview of the beneficial effects of hydrolysed collagen as a nutraceutical on skin properties: scientific background and clinical studies. Open Nutraceuticals J 2015;8:29-42.
2 Duteil L, Roussel CQ, Bruno‐Bonnet C, Lacour JP. Effect of low dose type I fish collagen peptides combined or not with silicon on skin aging signs in mature women. JOJ Case Stud. 2018;6(4):555692.
3 Duteil L, Roussel CQ, Maubert Y, et al. Specific natural bioactive type-1 collagen peptides oral intake reverse skin aging signs in mature women. J Aging Res Clin Practice. 2016;5(2):84-92.
4 Evaluation of Naticol® (fish collagen peptides) on Japanese customer’s panel and evaluation of the anti-aging potential of Naticol® (fish collagen peptides) on the ageing signs of the face of Asian volunteers, Spring 2012, CPCAD, CHU Hôpital Saint-Roch de Nice.
5 Pullar JM, Carr AC, Vissers MCM. The Roles of Vitamin C in Skin Health. Nutrients. 2017;9(8):866.
6 Purba MB, Kouris-Blazos A, Wattanapenpaiboon N, et al. Skin wrinkling: can food make a difference?. J Am Coll Nutr. 2001;20(1):71-80.
7 Sørensen LT, Toft BG, Rygaard J, et al. Effect of smoking, smoking cessation, and nicotine patch on wound dimension, vitamin C, and systemic markers of collagen metabolism. Surgery. 2010;148(5):982-990.
8 Parrado C, Mercado-Saenz S, Perez-Davo A, et al. Environmental Stressors on Skin Aging. Mechanistic Insights. Front Pharmacol. 2019;10:759.
9 Sugiura K, Sugiura M. Vitamin C and Skin. J Clin Exp Dermatol Res. 2018;9(2):444.
10 Cosgrove MC, Franco OH, Granger SP, et al. Dietary nutrient intakes and skin-aging appearance among middle-aged American women [published correction appears in Am J Clin Nutr. 2008 Aug;88(2):480]. Am J Clin Nutr. 2007;86(4):1225-1231.
11 Davinelli S, Nielsen ME, Scapagnini G. Astaxanthin in Skin Health, Repair, and Disease: A Comprehensive Review. Nutrients. 2018;10(4):522.
12 Fernández-García E. Skin protection against UV light by dietary antioxidants. Food Funct. 2014;5(9):1994-2003.
13 Singh KN, Patil S, Barkate H. Protective effects of astaxanthin on skin: Recent scientific evidence, possible mechanisms, and potential indications. J Cosmet Dermatol. 2020;19(1):22-27.
14 Ng QX, De Deyn MLZQ, Loke W, et al. Effects of Astaxanthin Supplementation on Skin Health: A Systematic Review of Clinical Studies [published online ahead of print, 2020 Mar 23]. J Diet Suppl. 2020;1-14.
15 Keen MA, Hassan I. Vitamin E in dermatology. Indian Dermatol Online J. 2016;7(4):311-315.
16 Nachbar F, Korting HC. The role of vitamin E in normal and damaged skin. J Mol Med (Berl). 1995;73(1):7-17.
17 Hobson R. Vitamin E and wound healing: an evidence-based review. Int Wound J. 2016;13(3):331-335.

Hozzászólások

Szedés

Időszak: Mit vegyél be a Netamin Ragyogó Bőr 40+ csomagból?
Reggeli előtt: 1 adag Netamin Halkollagén peptid,
1 db Netamin C-vitamin 1000 mg
Ebéd előtt: 1 db Netamin C-vitamin 1000 mg,
1 db Netamin Astaxanthin kapszula
E-vitaminnal

Hatóanyag táblázat

Netamin C-vitamin 1000 mg tabletta

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (1 tabletta) NRV%
C-vitamin 1000 mg 1250 %

Netamin Astaxanthin kapszula

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(1 lágyzselatin kapszula)
NRV%
Természetes E-vitamin
(d-alfa-tokoferol)
15 mg 125%
Természetes astaxanthin
(Algastin®, Astaxanthin
Oleoresin Haematococcus
pluvialis alga kivonatából)
4 mg -

Netamin Halkollagén peptidek

Netamin Halkollagén peptidek aminosav profilja

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Kinek ajánljuk?

Laktózmentes

Nem tartalmaz laktózt, így laktózmentes étrendet követők is szedhetik.

Nőknek ajánlott

A női egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a nők szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

30 napos visszafizetési garancia

A bontatlan termék árát 30 napon belül visszafizetjük!*

Részletek:

*A pénzvisszafizetés bontatlan termékekre vonatkozik. A pénzvisszafizetési igény a számlázási naptól számított 30 napon belül érvényesíthető, KIVÉVE könyvek esetén, ahol 14 napon belül jelezd kérlek ilyen irányú igényedet.

A rendeléstől számított 30 napon belül postacímünkre juttasd vissza az alábbiakat:

– A terméket eredeti csomagolásban (több darab rendelése esetén minden terméket).
– A termékkel kapott eredeti számlát.
– Egy rövid levelet, amelyben megindoklod a visszaküldést. Mi nem fogunk mérlegelni, ez a könyvelésünkhöz elengedhetetlen.
– Kérjük, hogy a csomagot ne utánvétes csomagként add fel, mert ezt nem áll módunkban átvenni, hiszen a csomag tartalma ismeretlen előttünk a felbontásig!

Székhelyünk és postacímünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.

A beérkezéstől számított 30 napon belül, a vásárlás módjával megegyező módon fizetjük vissza a termék vételárát:
– Utánvétellel történő rendelés esetén postai úton (ún. rózsaszín csekkel) történik a visszafizetés.
– A weboldalunkon keresztül történő bankkártyás fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Előreutalással történő fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Ha személyesen vásároltál tőlünk, akkor kérjük, hogy fáradj be irodánkba, előzetesen értesítve ügyfélszolgálatunkat ezen a telefonszámon: +36 70 601 9999

A visszaküldés költségét nem tudjuk átvállalni. Megértésed köszönjük!

Fontos! Csak akkor tudjuk visszafizetni a termék árát, ha a fenti pontok mindegyikének eleget tettél!

Megjegyzés: Kizárólag a közvetlenül a netamin.hu oldalról rendelt termék(ek)re vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia. Más viszonteladóinkat nem kötelezhetjük erre, ezért a náluk vásárolt termékekre az adott viszonteladó egyéni szabályzata vonatkozik.

Vevői vélemények a(z) “Netamin Ragyogó Bőr 40+ csomag – 3 db, Gazdaságos kiszerelés” termékről

Oszd meg véleményed, tapasztalataid termékünkről és mi kupont küldünk cserébe!
A vélemény írásához be kell jelentkezni. Szabályzatunkat a véleményírásról ide kattintva éred el.
  Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.