Ha még 8999 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS futárszolgálatos KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Netamin Q10 koenzim 100 mg kapszula30 lágyzselatin kapszula

Termékkép
  • ÁTMENETI KÉSZLETHIÁNY! Megértésed köszönjük. Helyettesítő termék javaslatunk ide kattintva: Netamin Astaxanthin kapszula
  • 100 mg hatóanyag kapszulánként = napi 1 kapszula
  • a szív- és érrendszer természetes támogatója
  • erős antioxidáns
  • napi 1 kapszula, 1 havi adag
átmeneti készlethiány

A legtöbb kutatás, és szakértői vélemények szerint is a Q10 koenzim napi bevitelének optimális mennyisége 100 mg. 1-2 A Netamin Q10 koenzim kapszulából így elég napi egyet bevenned.

A Q10 koenzim egy nélkülözhetetlen vitaminszerű anyag a testünkben, amely minden sejtünk működéséhez elengedhetetlen. Nevezik ubikinonnak is, mely az „ubiquiti” latin szóból származik melynek jelentése: „mindenütt jelen lévő”. Szervezetünk képes előállítani, de 30 éves kor körül a termelése jelentősen lecsökken.

A Q10 koenzim az egyik legtöbbet kutatott és legnépszerűbb étrend-kiegészítő, az Egyesült Államokban a multivitaminok és az omega-3 után a harmadik legkelendőbb kiegészítő – nem véletlenül.3 Tudományos kutatások sora támasztja alá fontos egészségvédő szerepét az élet megannyi területén.

A Q10 koenzim jótékony tulajdonságait többek között az alábbi területeken vizsgálták tudományos módszerekkel:

• Sejtszintű energiatermelő folyamatokban történő részvétel
• Szív- és érrendszer egészséges működésének támogatása
• Antioxidáns tulajdonságok
• Az egészséges agyi funkciók (pl. memória) fenntartásában betöltött szerepe
• Szerepe a női és férfi termékenységben
• Szerepe a bőr egészségének fenntartásában

A Q10 koenzim és az egészséges mitokondriumok

A Q10 koenzim nélkülözhetetlen alkotóeleme az egészséges mitokondriális funkciónak.4-5-6  A mitokondriumok a sejtek energiatermelő központjai. Q10 koenzimre szüksége van a szervezetnek ahhoz, hogy a fehérjékből, szénhidrátokból és zsírokból kinyert energiát át tudja alakítani a sejtjeink számára felhasználható energiává. Az alacsony Q10-szint összefüggésben áll a fáradtság és kimerültség-érzettel,7 ezért is javasolt a Q10 használata fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén.

Szív- és érrendszer egészsége, antioxidáns védelem

A Q10 koenzim különösen nagy koncentrációban van jelen olyan szervekben, melyek sok energiát igényelnek – például az agy és a szív.8  A Q10 koenzimet a szív vitaminjaként is szokták emlegetni, mivel bizonyítottan támogatja a szív egészséges működésének fenntartását.9-10 Számos klinikai tanulmány utal arra, hogy a Q10 koenzim magasvérnyomás-betegségben szenvedőknél csökkentheti a vérnyomást – a kedvező hatáshoz azonban 4-12 hét is szükséges lehet. 11
A Q10 koenzim nagyon erős antioxidáns is, megóvja a fehérjéket és a mitokondriális DNS-t az oxidációtól.12

Női és férfi termékenység

Kutatások alapján a Q10 koenzim támogatja a férfi termékenységet a spermiumok mozgási tulajdonságának (motilitás) javításával,13 illetve a női termékenységet is a petesejt minőségének javításával.14-15

A termék hatása egyénileg eltérő lehet és nem garantált.

A Netamin Q10-koenzim minden egyes kapszulája 100 mg hatóanyag-tartalmú.
30 db-os kiszerelés, 1 havi adag.

OGYÉI szám: 20026/2018. Ez mit jelent? Azt, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél, mint étrend-kiegészítő készítmény. A Netamin termékek minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készülnek a Te egészségedért.

Termék szedésével kapcsolatos figyelmeztetés: terhesség vagy szoptatás esetén konzultáljon kezelőorvosával a termék szedéséről!


Hivatkozások:

1 https://www.webmd.com/diet/supplement-guide-coenzymeq10-coq10
2 Garrido-Maraver J, et al. Coenzyme q10 therapy. Mol Syndromol. 2014 Jul;5(3-4):187-97.
3 https://www.consumerlab.com/news/Use%20of%20Magnesium%20and%20Probiotics%20Rise/2_28_2015/
4 Crane FL. Biochemical functions of coenzyme Q10. J Am Coll Nutr. 2001 Dec;20(6):591-8.
5 Linnane AW, et al. Cellular redox activity of coenzyme Q10: effect of CoQ10 supplementation on human skeletal muscle. Free Radic Res. 2002 Apr;36(4):445-53.
6 Groneberg DA, et al. Coenzyme Q10 affects expression of genes involved in cell signalling, metabolism and transport in human CaCo-2 cells. Int J Biochem Cell Biol. 2005 Jun;37(6):1208-18.
7 Filler K, et al. Association of mitochondrial dysfunction and fatigue: A review of the literature. BBA Clin. 2014 Jun; 1: 12–23.
8 Rosenfeldt F, et al. Systematic review of effect of coenzyme Q10 in physical exercise, hypertension and heart failure. Biofactors. 2003;18(1-4):91-100
9 Tillman P, Yeung P. Coenzyme Q10 for Cardiovascular Prevention. Cardiol Pharmacol. 2014;3:e125.
10 http://www.umm.edu/health/medical/altmed/supplement/coenzyme-q10
11 Rosenfeldt FL, et al. Coenzyme Q10 in the treatment of hypertension: a meta-analysis of the clinical trials. J Hum Hypertens. 2007 Apr;21(4):297-306.
12 Littarru GP, Tiano L. Bioenergetic and antioxidant properties of coenzyme Q10: recent developments. Mol Biotechnol. 2007 Sep;37(1):31-7.
13 Nadjarzadeh A, et al. Effect of Coenzyme Q10 supplementation on antioxidant enzymes activity and oxidative stress of seminal plasma: a double-blind randomised clinical trial. Andrologia. 2014 Mar;46(2):177-83
14 El Refaeey A, et al. Combined coenzyme Q10 and c. citrate for ovulation induction in c-citrate-resistant polycystic ovary syndrome. Reprod Biomed Online. 2014 Jul;29(1):119-24.
15 Bentov Y, et al. The use of mitochondrial nutrients to improve the outcome of infertility treatment in older patients. Fertil Steril. 2010 Jan;93(1):272-5.
16 Cooke M, et al. Effects of acute and 14-day coenzyme Q10 supplementation on exercise performance in both trained and untrained individuals. J Int Soc Sports Nutr. 2008 Mar 4;5:8.

Hozzászólások

Szedés

Adagolás: Felnőtteknek napi 1 kapszula szedése javasolt. A kapszulát
étkezés előtt, bő vízzel nyelje le!

Hatóanyag táblázat

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(1 kapszula)
Q10-koenzim 100 mg

Összetevők:

napraforgóolaj, zselatin, Q10 koenzim, csomósodást gátló (szilícium-dioxid), színezékek (fekete vas-oxid, vörös vas-oxid)

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Kinek ajánljuk?

Férfiaknak ajánlott

A férfi egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a férfiak szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

Glutén-tartalmú összetevőtől mentes termékek

Bizonyos termékek tartalmazhatnak olyan összetevőket, amelyek gluténmentes étrendben nem fogyaszthatóak (mint pl. búzacsíra, búzaprotein, glutén tartalmú sörélesztő, stb.)  Ebben a kategóriában található termékeink nem tartalmaznak gluténszármazékot.

Laktózmentes

Nem tartalmaz laktózt, így laktózmentes étrendet követők is szedhetik.

Nőknek ajánlott

A női egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a nők szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

Szívbarát

Szedése szív-és érrendszeri betegségekkel küzdőknek kifejezetten ajánlott.

30 napos visszafizetési garancia

A bontatlan termék árát 30 napon belül visszafizetjük!*

Részletek:

*A pénzvisszafizetés bontatlan termékekre vonatkozik. A pénzvisszafizetési igény a számlázási naptól számított 30 napon belül érvényesíthető, KIVÉVE könyvek esetén, ahol 14 napon belül jelezd kérlek ilyen irányú igényedet.

A rendeléstől számított 30 napon belül postacímünkre juttasd vissza az alábbiakat:

– A terméket eredeti csomagolásban (több darab rendelése esetén minden terméket).
– A termékkel kapott eredeti számlát.
– Egy rövid levelet, amelyben megindoklod a visszaküldést. Mi nem fogunk mérlegelni, ez a könyvelésünkhöz elengedhetetlen.
– Kérjük, hogy a csomagot ne utánvétes csomagként add fel, mert ezt nem áll módunkban átvenni, hiszen a csomag tartalma ismeretlen előttünk a felbontásig!

Székhelyünk és postacímünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.

A beérkezéstől számított 30 napon belül, a vásárlás módjával megegyező módon fizetjük vissza a termék vételárát:
– Utánvétellel történő rendelés esetén postai úton (ún. rózsaszín csekkel) történik a visszafizetés.
– A weboldalunkon keresztül történő bankkártyás fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Előreutalással történő fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Ha személyesen vásároltál tőlünk, akkor kérjük, hogy fáradj be irodánkba, előzetesen értesítve ügyfélszolgálatunkat ezen a telefonszámon: +36 70 601 9999

A kiszállítási díjat nem áll módunkban visszafizetni, hiszen azt egy tőlünk független szolgáltató már teljesíttette részedre, és a visszaküldés költségét sem tudjuk átvállalni. Megértésed köszönjük!

Fontos! Csak akkor tudjuk visszafizetni a termék árát, ha a fenti pontok mindegyikének eleget tettél!

Megjegyzés: Kizárólag a közvetlenül a netamin.hu oldalról rendelt termék(ek)re vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia. Más viszonteladóinkat nem kötelezhetjük erre, ezért a náluk vásárolt termékekre az adott viszonteladó egyéni szabályzata vonatkozik.

Vevői vélemények a(z) “Netamin Q10 koenzim 100 mg kapszula” termékről

Oszd meg véleményed, tapasztalataid termékünkről és mi kupont küldünk cserébe!
A vélemény írásához be kell jelentkezni.
  1. Zsuzsanna
    2019-08-26 - 09:57

    Már többször is rendeltem ezt a terméket. Nagyon jó, hogy megtízszereztétek a hatóanyag-tartalmat, változatlan ár mellett! Tuti rendelek belőle. Szeretem, mert segít a fáradtság leküzdésében!

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.