Ha még 5000 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS futárszolgálatos KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Netamin Q10 koenzim 100 mg kapszula (3 db) – Gazdaságos kiszerelés3x30 lágyzselatin kapszula

Termékkép
 • 3 db termék -10% kedvezménnyel
 • 100 mg hatóanyag kapszulánként = napi 1 kapszula
 • a szív- és érrendszer természetes támogatója
 • erős antioxidáns
raktáron
Normál ár: 8970 Ft
Kedvezményes ár: 8075 Ft
A te megtakarításod:-895 Ft (10%)
Kosárba teszem

Ti kértétek, mi valóra váltottuk: itt az új Netamin Q10 koenzim kapszulánként 10-szer több hatóanyaggal – változatlan áron!


A legtöbb kutatás, és szakértői vélemények szerint is a Q10 koenzim napi bevitelének optimális mennyisége 100 mg. 1-2 A Netamin Q10 koenzim kapszulából így elég napi egyet bevenned.

A Q10 koenzim egy nélkülözhetetlen vitaminszerű anyag a testünkben, amely minden sejtünk működéséhez elengedhetetlen. Nevezik ubikinonnak is, mely az „ubiquiti” latin szóból származik melynek jelentése: „mindenütt jelen lévő”. Szervezetünk képes előállítani, de 30 éves kor körül a termelése jelentősen lecsökken.

A Q10 koenzim az egyik legtöbbet kutatott és legnépszerűbb étrend-kiegészítő, az Egyesült Államokban a multivitaminok és az omega-3 után a harmadik legkelendőbb kiegészítő – nem véletlenül.3 Tudományos kutatások sora támasztja alá fontos egészségvédő szerepét az élet megannyi területén.

A Q10 koenzim jótékony tulajdonságait többek között az alábbi területeken vizsgálták tudományos módszerekkel:

• Sejtszintű energiatermelő folyamatokban történő részvétel
• Szív- és érrendszer egészséges működésének támogatása
• Antioxidáns tulajdonságok
• Az egészséges agyi funkciók (pl. memória) fenntartásában betöltött szerepe
• Szerepe a női és férfi termékenységben
• Szerepe a bőr egészségének fenntartásában

A Q10 koenzim és az egészséges mitokondriumok

A Q10 koenzim nélkülözhetetlen alkotóeleme az egészséges mitokondriális funkciónak.4-5-6  A mitokondriumok a sejtek energiatermelő központjai. Q10 koenzimre szüksége van a szervezetnek ahhoz, hogy a fehérjékből, szénhidrátokból és zsírokból kinyert energiát át tudja alakítani a sejtjeink számára felhasználható energiává. Az alacsony Q10-szint összefüggésben áll a fáradtság és kimerültség-érzettel,7 ezért is javasolt a Q10 használata fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén.

Szív- és érrendszer egészsége, antioxidáns védelem

A Q10 koenzim különösen nagy koncentrációban van jelen olyan szervekben, melyek sok energiát igényelnek – például az agy és a szív.8  A Q10 koenzimet a szív vitaminjaként is szokták emlegetni, mivel bizonyítottan támogatja a szív egészséges működésének fenntartását.9-10 Számos klinikai tanulmány utal arra, hogy a Q10 koenzim magasvérnyomás-betegségben szenvedőknél csökkentheti a vérnyomást – a kedvező hatáshoz azonban 4-12 hét is szükséges lehet. 11
A Q10 koenzim nagyon erős antioxidáns is, megóvja a fehérjéket és a mitokondriális DNS-t az oxidációtól.12

Női és férfi termékenység

Kutatások alapján a Q10 koenzim támogatja a férfi termékenységet a spermiumok mozgási tulajdonságának (motilitás) javításával,13 illetve a női termékenységet is a petesejt minőségének javításával.14-15

 

A Netamin Q10-koenzim minden egyes kapszulája 100 mg hatóanyag-tartalmú.
30 db-os kiszerelés, 1 havi adag.

OGYÉI szám: 20026/2018. Ez mit jelent? Azt, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél, mint étrend-kiegészítő készítmény. A Netamin termékek minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készülnek a Te egészségedért.

Termék szedésével kapcsolatos figyelmeztetés: terhesség vagy szoptatás esetén konzultáljon kezelőorvosával a termék szedéséről!


Hivatkozások:

1 https://www.webmd.com/diet/supplement-guide-coenzymeq10-coq10
2 Garrido-Maraver J, et al. Coenzyme q10 therapy. Mol Syndromol. 2014 Jul;5(3-4):187-97.
3 https://www.consumerlab.com/news/Use%20of%20Magnesium%20and%20Probiotics%20Rise/2_28_2015/
4 Crane FL. Biochemical functions of coenzyme Q10. J Am Coll Nutr. 2001 Dec;20(6):591-8.
5 Linnane AW, et al. Cellular redox activity of coenzyme Q10: effect of CoQ10 supplementation on human skeletal muscle. Free Radic Res. 2002 Apr;36(4):445-53.
6 Groneberg DA, et al. Coenzyme Q10 affects expression of genes involved in cell signalling, metabolism and transport in human CaCo-2 cells. Int J Biochem Cell Biol. 2005 Jun;37(6):1208-18.
7 Filler K, et al. Association of mitochondrial dysfunction and fatigue: A review of the literature. BBA Clin. 2014 Jun; 1: 12–23.
8 Rosenfeldt F, et al. Systematic review of effect of coenzyme Q10 in physical exercise, hypertension and heart failure. Biofactors. 2003;18(1-4):91-100
9 Tillman P, Yeung P. Coenzyme Q10 for Cardiovascular Prevention. Cardiol Pharmacol. 2014;3:e125.
10 http://www.umm.edu/health/medical/altmed/supplement/coenzyme-q10
11 Rosenfeldt FL, et al. Coenzyme Q10 in the treatment of hypertension: a meta-analysis of the clinical trials. J Hum Hypertens. 2007 Apr;21(4):297-306.
12 Littarru GP, Tiano L. Bioenergetic and antioxidant properties of coenzyme Q10: recent developments. Mol Biotechnol. 2007 Sep;37(1):31-7.
13 Nadjarzadeh A, et al. Effect of Coenzyme Q10 supplementation on antioxidant enzymes activity and oxidative stress of seminal plasma: a double-blind randomised clinical trial. Andrologia. 2014 Mar;46(2):177-83
14 El Refaeey A, et al. Combined coenzyme Q10 and clomiphene citrate for ovulation induction in clomiphene-citrate-resistant polycystic ovary syndrome. Reprod Biomed Online. 2014 Jul;29(1):119-24.
15 Bentov Y, et al. The use of mitochondrial nutrients to improve the outcome of infertility treatment in older patients. Fertil Steril. 2010 Jan;93(1):272-5.
16 Cooke M, et al. Effects of acute and 14-day coenzyme Q10 supplementation on exercise performance in both trained and untrained individuals. J Int Soc Sports Nutr. 2008 Mar 4;5:8.

Hozzászólások

Szedés

Adagolás: Felnőtteknek napi 1 kapszula szedése javasolt. A kapszulát
étkezés előtt, bő vízzel nyelje le!

Hatóanyag táblázat

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(1 kapszula)
Q10-koenzim 100 mg

Összetevők:

napraforgóolaj, zselatin, Q10 koenzim, csomósodást gátló (szilícium-dioxid), színezékek (fekete vas-oxid, vörös vas-oxid)

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Kinek ajánljuk?

Férfiaknak ajánlott

A férfi egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a férfiak szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

Glutén-tartalmú összetevőtől mentes termékek

Bizonyos termékek tartalmazhatnak olyan összetevőket, amelyek gluténmentes étrendben nem fogyaszthatóak (mint pl. búzacsíra, búzaprotein, glutén tartalmú sörélesztő, stb.)  Ebben a kategóriában található termékeink nem tartalmaznak gluténszármazékot.

Laktózmentes

Nem tartalmaz laktózt, így laktózmentes étrendet követők is szedhetik.

Nőknek ajánlott

A női egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a nők szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

Szívbarát

Szedése szív-és érrendszeri betegségekkel küzdőknek kifejezetten ajánlott.

30 napos visszafizetési garancia

A bontatlan termék árát 30 napon belül visszafizetjük!*

Részletek:

*A pénzvisszafizetés bontatlan termékekre vonatkozik. A pénzvisszafizetési igény a számlázási naptól számított 30 napon belül érvényesíthető, KIVÉVE könyvek esetén, ahol 14 napon belül jelezd kérlek ilyen irányú igényedet.

Postacímünkre juttasd vissza az alábbiakat:

– A terméket eredeti csomagolásban (több darab rendelése esetén minden terméket).
– A termékkel kapott eredeti számlát.
– Egy rövid levelet, amelyben megindoklod a visszaküldést. Mi nem fogunk mérlegelni, ez a könyvelésünkhöz elengedhetetlen.
– Kérjük, hogy a csomagot ne utánvétes csomagként add fel, mert ezt nem áll módunkban átvenni, hiszen a csomag tartalma ismeretlen előttünk a felbontásig!

Székhelyünk és postacímünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.

A beérkezéstől számított 30 napon belül, a vásárlás módjával megegyező módon fizetjük vissza a termék vételárát:
– Utánvétellel történő rendelés esetén postai úton (ún. rózsaszín csekkel) történik a visszafizetés.
– A weboldalunkon keresztül történő bankkártyás fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Előreutalással történő fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Ha személyesen vásároltál tőlünk, akkor kérjük, hogy fáradj be irodánkba, előzetesen értesítve ügyfélszolgálatunkat ezen a telefonszámon: +36 70 601 9999

A kiszállítási díjat nem áll módunkban visszafizetni, hiszen azt egy tőlünk független szolgáltató már teljesíttette részedre, és a visszaküldés költségét sem tudjuk átvállalni. Megértésed köszönjük!

Fontos! Csak akkor tudjuk visszafizetni a termék árát, ha a fenti pontok mindegyikének eleget tettél!

Megjegyzés: Kizárólag a közvetlenül a netamin.hu oldalról rendelt termék(ek)re vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia. Más viszonteladóinkat nem kötelezhetjük erre, ezért a náluk vásárolt termékekre az adott viszonteladó egyéni szabályzata vonatkozik.

Vevői vélemények a(z) “Netamin Q10 koenzim 100 mg kapszula (3 db) – Gazdaságos kiszerelés” termékről

Oszd meg véleményed, tapasztalataid termékünkről és mi kupont küldünk cserébe!
A vélemény írásához be kell jelentkezni.

  Javítható-e Q10 szedésével a bőr állapota? A tudomány válaszol!

  A koenzim Q10 (CoQ10) közismerten támogatja a szív- és érrendszer egészségét, de az utóbbi időkben talán még többet hallani róla öregedésgátló anyagként. Kutatások valóban kimutatták, hogy a bőrbe juttatott Q10 segít a ráncok csökkentésében és a bőr kisimításában. De milyen hatással van a bőrre a Q10 kapszula szedése? Utánajártunk!

  Szívkímélő testmozgás

  A mozgás nemtől és életkortól függetlenül elengedhetetlen része az egészséges, boldog életnek. A rendszeres edzés fitten tart, feltölt energiával és önbizalommal, boldogsághormonokat szabadít fel az agyban és segíthet legyőzni a stresszt és a depressziót! Szív- és érrendszeri problémák, magas vérnyomás esetén különösen nagy szerepe van a megfelelően végzett, rendszeres testmozgásnak. A hangsúly itt a „megfelelően […]

  10 tipp nőknek – egészségesen 50 felett

  Ahogy múlnak az évek egyre több nő észleli, hogy a korábbi évtizedek életmódja nem működik ugyanúgy. Az 50-es éveikbe lépve (általában ez a változó kor kezdete) kompenzálni kell a hormonális, a szív- és érrendszert, valamint az izomzatot érintő változásokat. Alábbi életmódtanácsok ebben nyújtanak segítséget.

  10 tipp férfiaknak – egészségesen 50 felett

  Szinte társadalmi elvárás, hogy le kell lassulnunk, ahogy öregszünk. Kímélnek bennünket, lenyírják a füvet helyettünk, hoznak egy pohár vizet. Pedig egészségünk, életminőségünk, sőt az is, hogy mennyi ideig élünk, múlik azon, ha felállunk és magunk teszünk meg mindent, amit csak meg tudunk. Vegye kezébe sorsa irányítását életmódtanácsainkkal!

  7 természetes segítség magas vérnyomás ellen

  Magyarországon 2,5 millió ember szenved magas vérnyomásban. A magas vérnyomás és az abból fakadó betegségek az egészségügyi kiadások egy hatalmas szeletét jelentik – egyúttal hatalmasat kaszálnak vele a gyógyszergyárak. Szomorú, hogy ilyen sokan szenvednek a magas vérnyomástól és annak tüneteitől, miközben természetes gyógymódokkal, és sokszor apró életmódbeli változtatásokkal az esetek döntő többségében hatalmas javulást lehet elérni!

  A legnagyobb ellenség: szívinfarktus – II. rész

  A szívinfarktus kialakulásának fő okai: az érelmeszesedés, a magas vérzsírszint, a magas vérnyomás, az elhízás, a mozgásszegény életvitel és a dohányzás. Az első három tényező nagy részben a táplálkozással függ össze, így a keringési megbetegedések elkerülésében az étrendnek jut a legfőbb szerep.

  Akik ezt a terméket vásárolták, még ezek közül is tettek a kosarukba!