fbpx Outlet
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Netamin Prémium BIO Chlorella Alga tabletta – Gazdaságos kiszerelés3x500 mg

Netamin Bio Prémium chlorella alga tabletta gazdaságos kiszerelés 10 % kedvezménnyel
 • 3 doboz extra 10 % kedvezménnyel!
 • Organikus Chlorella alga, fenntartható, GMO-mentes európai forrásból
 • Fehérjék, esszenciális zsírsavak, vitaminok, ásványi anyagok és egyéb értékes növényi tápanyagok forrása
 • Kutatások alapján támogatja az immunrendszert, a szív- és érrendszert és a szervezet méregtelenítését
 • A biológiailag aktív B12-vitamin egyedüli növényi forrása!
 • 100% VEGÁN TERMÉK
 • Erre a termékre nem váltható be kedvezménykód! Részletek
raktáron
Normál ár: 13470 Ft
Állandó csomagkedvezménnyel: 12125 Ft
A te megtakarításod:-1345 Ft (10%)
Kosárba teszem

Organikus, GMO-mentes, európai forrásból származó Chlorella alga. 100% VEGÁN összetétel

Mint mindig, a Netamin név most is garancia a minőségre! A készítmény fenntartható módon, zárt rendszerben, szorosan ellenőrzött körülmények között tenyésztett Chlorella algát tartalmaz. Az így előállított alga biztonságos, szennyeződésektől mentes és mindig ugyanolyan kiváló minőségű.

A termék PT-BIO-03 Európai Uniós minősítéssel rendelkezik. Az ISO 22000 szabvány és Helyes Gyártási Gyakorlat (GMP) szerint tanúsított élelmiszerbiztonsági rendszer alapján készült.

A Netamin BIO Chlorella alga tabletta ideális választás:

 • immunrendszer támogatására

 • méregtelenítő kúrákhoz

 • sportoláshoz

 • vegán, vegetáriánus és egészségtudatos életmód mellé

 • idősebb korban

Mit érdemes tudni a Chlorella algáról?

A Chlorella (tudományos nevén Chlorella vulgaris) egy kb. 3 milliárd éve létező egysejtű zöld alga. Földünk egyik legősibb élőlénye. Édesvizekben növekszik, ahol a napenergiát fotoszintézis révén tiszta táplálékká alakítja át. Már az aztékok is fogyasztották, napjainkban pedig az egyik legegészségesebb szuperélelmiszerként tartják számon.1

Mi teszi igazi szuperélelmiszerré a Chlorella algát?

Ez az ősi zöld alga a világ egyik legtápanyagdúsabb élelmiszere. Nem véletlen, hogy a NASA is használni tervezi a hosszabb űrutazásokon, ahol két létfontosságú feladatot is ellát majd: egyrészt oxigént állít elő, másrészt táplálékként is szolgál az asztronauták számára.2

A Chlorella alga értékes tápanyagok gazdag tárháza

 • Magas fehérjetartalom: súlyának 55-60%-a könnyen emészthető fehérje

 • Teljes értékű fehérjeforrás: biztosít minden esszenciális aminosavat

 • Esszenciális omega-3 zsírsavak adják a zsírtartalmának 35%-át

 • Antioxidánsokkal védi a sejteket: C- és E-vitamin, karotinoidok (pl. lutein, béta-karotin)

 • Koncentrált vas-, kalcium-, magnézium-, foszfor- és cinkforrás

Tartalmazza az összes B-vitamint és egyedüli növényi forrása az aktív B12-vitaminnak!

Már 1 gramm Chlorella alga biztosítja a felnőtteknek ajánlott napi bevitel 1000%-át!

A Chlorella alga a létező legmagasabb klorofill-tartalmú növény.3 Akár 100-szor több klorofill van benne, mint a zöld leveles zöldségekben és akár 10-szer több, mint a Spirulina algában!4 A klorofill kutatások szerint immunerősítő, antioxidáns és méregtelenítő hatással bírhat.5-8

Mit mondanak a kutatások a Chlorella algáról, mint táplálékról?*

A Chlorella algáról már több száz tudományos vizsgálat született, amelyek alapján elképesztően széles skálán mozognak a hozzá fűzhető jótékony hatások. A kutatási eredményekről hosszasan lehetne írni, de ehelyett inkább a négy legfontosabb területet emeljük itt ki:

1. Méregtelenítés

A Chlorella alga természetes méregtelenítő hatása már hosszú ideje ismert. Az utóbbi években több kutatás is megerősítette, hogy képes megkötni a testben felhalmozódó méreganyagokat (toxinokat) és elősegíti a vérből, sejtekből, szövetekből és szervekből történő kivezetésüket.

Eddigi vizsgálatok alapján a Chlorella vulgaris alga különösen hatékony lehet a nehézfémek (pl. higany, ólom, alumínium) és a bizonyítottan rákkeltő, elsősorban a magas hőfokon sütött vagy főtt húsokban található heterociklusos aminok (HCA) eltávolításában.9-13

A Chlorella alga a nehezen lebomló, a környezetben és a szervezetben hosszú ideig megmaradó szerves vegyületek (persistent organic pollutants, POP) természetes úton való kiürülését is segíti.14 Ezek forrásai pl. rovarölő szerek, oldószerek, gyógyszerek és ipari vegyszerek.

2. Sejtvédelem

A Chlorella alga fogyasztása vizsgálatok alapján jelentősen megnöveli a szervezetben jelenlevő antioxidánsok szintjét.15,16 Az antioxidánsok segítenek megóvni a sejteket a szabad gyökök által okozott és öregedéshez, krónikus betegségekhez hozzájáruló oxidatív stresszel szemben.

Egy koreai kutatásban a napi 6 gramm Chlorella alga fogyasztók vérében 44%-kal több volt az antioxidáns C-vitamin szintje, mint azoknak, akik hatóanyagmentes placebót kaptak.17

A Chlorella algában számtalan antioxidáns anyag található, vitaminok és ásványi anyagok mellett karotinoidok, astaxanthin, lutein és fucoxanthin is. Emellett egyedülálló összetevője a Chlorella Növekedési Faktor (CGF), ami segítheti a gyors, sejtszintű regenerációt.3

3. Immunrendszer erősítése

Kutatások azt mutatják, hogy a Chlorella alga fokozhatja az immunrendszer működését, így segítheti a szervezet kórokozók (baktériumok, vírusok, gombák) elleni védekezését, valamint a krónikus betegségek kockázatának csökkentését is.

Egy koreai kutatásban egészséges felnőttek szedtek 8 héten át napi 5 gramm Chlorella vulgaris alga tablettát, amitől javult a természetes ölősejtek aktivitása és a szervezet korai gyulladásos válasza.18 A természetes ölősejtek feladata, hogy elpusztítsák a fertőzött vagy tumorossá fajult sejteket.

További kutatásokban a Chlorella alga növelte az antitestek szintjét a szervezetben, illetve javította az influenza elleni oltásra adott választ idős embereknél.19,20 A Chlorella alga rendkívül gazdag immuntámogató összetevőkben, úgymint C-vitamin, B12-vitamin, vas, többszörösen telítetlen zsírsavak, poliszacharidok.13,15,21,22

4. Szív- és érrendszer támogatása

Méregtelenítő, sejtvédő és immunerősítő tulajdonságai mellett a Chlorella legtöbbet kutatott hatása az, hogy támogathatja a szív- és érrendszer egészségének fenntartását. Több kimagasló minőségű (kettős vak, placebo-kontrollált, randomizált) klinikai vizsgálat is arra jutott, hogy napi 5-10 gramm Chlorella alga csökkenti a teljes és LDL („rossz”) koleszterin, illetve a trigliceridek szintjét.23-25

Egy japán vizsgálatban napi 4 gramm Chlorella alga 12 hét alatt hatékonyan csökkentette a magas vérnyomással küzdők vérnyomását. A csökkenés a határeseti magas vérnyomásban szenvedőknél (140-160/90-95) jelentősebb volt, mint a magas normális vérnyomásúaknál (120-139/80-89).26

Egy másik vizsgálatban a Chlorella alga kiegészítőt szedőknél kevésbé voltak merevek az artériák, ami fontos, a vérnyomásra hatással bíró tényező.27 Kutatók szerint az algában található arginin aminosav, kálium, kalcium és omega-3 segítheti megelőzni az artériák merevvé válását.27,28

*Ez az ismertető nem a Netamin Prémium Bio Chlorella tablettára vonatkozik – általában véve mutatja be a chlorella algáról rendelkezésünkre álló tudományos ismereteket. A Netamin Prémium Bio Chlorella tabletta nem gyógyhatással rendelkező készítmény.

OGYÉI szám: 28094/2022. Ez mit jelent? Azt, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél, mint étrend-kiegészítő készítmény. A Netamin termékek minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készülnek a Te egészségedért.

Az “Új termékek” kategóriába tartozó termékekre nem váltható be kedvezménykupon. Köszönjük a megértést!
A kuponbeváltási szabályokról részletesen ide kattintva olvashatsz.


Felhasznált irodalom

1 Caporgno MP, Mathys A. Trends in Microalgae Incorporation Into Innovative Food Products With Potential Health Benefits. Front Nutr. 2018;5:58.

2 www.nasa.gov/mission_pages/station/research/news/photobioreactor-better-life-support

3 Bengwayan PT, Laygo JC, Pacio AE, et al. A comparative study on the antioxidant property of Chlorella (Chlorella sp) tablet and glutathione tablet. E Int Sci Res J. 2010;2(1):12–25.

4 Bazarnova, J, Nilova L, Trukhina E, Bernavskaya M, Smyatskaya Y, Aktar T. Use of Microalgae Biomass for Fortification of Food Products from Grain. Foods. 2021;10(12):3018.

5 Ulbricht C, Bramwell R, Catapang M, et al. An evidence-based systematic review of chlorophyll by the Natural Standard Research Collaboration. J Diet Suppl. 2014;11(2):198-239.

6 Mishra VK, Bacheti RK, Husen A. Medicinal uses of chlorophyll: a critical overview. In: Le H, Salcedo E, editors. Chlorophyll Structure, Production and Medicinal Use. New York, NY, USA: Nova Science Publishers, Inc.; 2012. pp. 177–196.

7 İnanç A. L. Chlorophyll: structural properties, health benefits and its occurrence in virgin olive oils. Akademik Gıda. 2011;9:26–32.

8 Pérez-Gálvez A, Viera I, Roca M. Carotenoids and Chlorophylls as Antioxidants. Antioxidants (Basel). 2020;9(6):505.

9 Uchikawa T, Kumamoto Y, Maruyama I, Kumamoto S, Ando Y, Yasutake A. Enhanced elimination of tissue methylmercury in Parachlorella beijerinckii-fed mice. J Toxicol Sci. 2011;36(1):121-126.

10 Ogawa K, Fukuda T, Han J, Kitamura Y, Shiba K, Odani A. Evaluation of Chlorella as a Decorporation Agent to Enhance the Elimination of Radioactive Strontium from Body. PLoS One. 2016;11(2):e0148080.

Hozzászólások

Szedés

Adagolás: napi 3 tabletta étkezések előtt fél órával, bő vízzel

Hatóanyag táblázat

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (3 tabletta)
Chlorella vulgaris alga 1500 mg

Összetevők: Chlorella vulgaris alga, csomósodást gátló (szilícium-dioxid)

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Kinek ajánljuk?

Férfiaknak ajánlott

A férfi egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a férfiak szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

Glutén-tartalmú összetevőtől mentes termékek

Bizonyos termékek tartalmazhatnak olyan összetevőket, amelyek gluténmentes étrendben nem fogyaszthatóak (mint pl. búzacsíra, búzaprotein, glutén tartalmú sörélesztő, stb.)  Ebben a kategóriában található termékeink nem tartalmaznak gluténszármazékot.

Laktózmentes

Nem tartalmaz laktózt, így laktózmentes étrendet követők is szedhetik.

Nőknek ajánlott

A női egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a nők szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

Vegán

Nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt ezért vegetáriánusok, vegánok is fogyaszthatják.

Sportolóknak

A termék sportolók részére kifejezetten ajánlott.

30 napos visszafizetési garancia

A bontatlan termék árát 30 napon belül visszafizetjük!*

Részletek:

*A pénzvisszafizetés bontatlan termékekre vonatkozik. A pénzvisszafizetési igény a számlázási naptól számított 30 napon belül érvényesíthető, KIVÉVE könyvek esetén, ahol 14 napon belül jelezd kérlek ilyen irányú igényedet.

A rendeléstől számított 30 napon belül postacímünkre juttasd vissza az alábbiakat:

– A terméket eredeti csomagolásban (több darab rendelése esetén minden terméket).
– A termékkel kapott eredeti számlát.
– Egy rövid levelet, amelyben megindoklod a visszaküldést. Mi nem fogunk mérlegelni, ez a könyvelésünkhöz elengedhetetlen.
– Kérjük, hogy a csomagot ne utánvétes csomagként add fel, mert ezt nem áll módunkban átvenni, hiszen a csomag tartalma ismeretlen előttünk a felbontásig!

Székhelyünk és postacímünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.

A beérkezéstől számított 30 napon belül, a vásárlás módjával megegyező módon fizetjük vissza a termék vételárát:
– Utánvétellel történő rendelés esetén postai úton (ún. rózsaszín csekkel) történik a visszafizetés.
– A weboldalunkon keresztül történő bankkártyás fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Előreutalással történő fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Ha személyesen vásároltál tőlünk, akkor kérjük, hogy fáradj be irodánkba, előzetesen értesítve ügyfélszolgálatunkat ezen a telefonszámon: +36 70 601 9999

A visszaküldés költségét nem tudjuk átvállalni. Megértésed köszönjük!

Fontos! Csak akkor tudjuk visszafizetni a termék árát, ha a fenti pontok mindegyikének eleget tettél!

Megjegyzés: Kizárólag a közvetlenül a netamin.hu oldalról rendelt termék(ek)re vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia. Más viszonteladóinkat nem kötelezhetjük erre, ezért a náluk vásárolt termékekre az adott viszonteladó egyéni szabályzata vonatkozik.

Vevői vélemények a(z) “Netamin Prémium BIO Chlorella Alga tabletta – Gazdaságos kiszerelés” termékről

Oszd meg véleményed, tapasztalataid termékünkről és mi kupont küldünk cserébe!
A vélemény írásához be kell jelentkezni. Szabályzatunkat a véleményírásról ide kattintva éred el.
  Vegán és vegetáriánus étrend: 5 gyakran hiányzó vitamin és ásványi anyag

  Vegán és vegetáriánus étrend: 5 gyakran hiányzó vitamin és ásványi anyag

  A vegán és vegetáriánus táplálkozás egyaránt rendkívül egészséges, de számtalan jótékony hatásuk ellenére vannak rejtett buktatóik. Bizonyos vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz nehezebben, vagy egyáltalán nem lehet növényi ételekkel hozzájutni. A tápanyaghiány elkerülhető – mutatjuk, mire kell figyelned!

  Akik ezt a terméket vásárolták, még ezek közül is tettek a kosarukba!

  Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.