Ha még 5000 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS futárszolgálatos KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Netamin Nyugdíjas vitamincsomag

Termékkép
  • Egészség a nyugdíjas években is!
  • Különleges gyógynövény-és vitamincsomag a nyugdíjas korúak számára
  • Célzottan a 65 év felettiek igényeihez lett összeállítva
raktáron
Normál ár: 3965 Ft
Kedvezményes ár: 3290 Ft
A te megtakarításod:-675 Ft (17%)
Kosárba teszem

Teljenek a nyugdíjas évek is egészségben, boldogságban!

A statisztikákra nézve sajnos azt láthatjuk, hogy a jól megérdemelt nyugdíjas évek nagyon sok ember számára közel sem telnek felhőtlenül. A MASMI Hungary Piackutató Intézet reprezentatív felmérése szerint a nyugdíj közelében lévők, illetve a friss nyugdíjasok csupán 9%-a elégedett teljes mértékben az egészségügyi állapotával.1

Pedig ezeknek az aranyéveknek a gondtalan pihenésről, az aktív és tartalmas életről, valamint a szeretteinkkel közösen megélt örömteli pillanatokról kéne szólnia – nem a különböző egészségügyi panaszokról.

Miként lehet ezt elkerülni és nyugdíjasként is kimagaslóan jó egészségnek örvendeni?

A magyar lakosságnak csak nagyon kis hányada végez rendszeres megelőző-, illetve egészségmegőrző tevékenységeket, úgy, mint testmozgás, helyes táplálkozás, vitamin- és ásványi anyag bevitelre való odafigyelés, stb.

Elég lenne egy kicsivel több időt fordítani ezekre, hogy hosszú és egészséges életet élhessünk. Ám fontos tudatában lennünk annak, hogy mire is van szükségünk ilyenkor!

Szakértők is egyetértenek abban, hogy az emberi szervezet szükségletei 55 éves kor felett megváltoznak: bizonyos tápanyagok, vitaminok és nyomelemek megfelelő bevitele fontosabbá válik életünknek ebben a szakaszában.

A Netamin Nyugdíjas vitamincsomag ezt a nagyon fontos tényezőt szem előtt tartva jött létre. 4 természetes étrend-kiegészítőből áll: Kálcium+magnézium, Alapvitamin, Fokhagyma-kivonat és Ginkgo Biloba. Ez az egyedi kombináció hozzájárul a szellemi és fizikai egészség széleskörű támogatásához.

A Netamin Nyugdíjas vitamincsomag összetevői időskorban is segítenek megőrizni..:

  • az általános jó közérzetet, vitalitást
  • a csontok, ízületek és fogak egészségét
  • az idegrendszer normál működését
  • a szív- és érrendszer egészségét
  • a mentális frissességet
  • az immunrendszer védő tevékenységét
  • a fizikai és szellemi egészséget

A Netamin szakértői nem csak azok számára készítette el ezt a csomagot, akik már nyugdíjas éveiket töltik, hanem a nyugdíj közelében lévőknek is, akik szeretnék időben felkészíteni, megerősíteni szervezetüket.

A csomag ráaádásul PÉNZTÁRCABARÁT IS:
a 4 termék együttesen 5065 Ft helyett csomagban csak 3290 Ft-ba kerül!


nyugdijas-logo-2016-v2-160912

Mit tartalmaz a csomag?

Kalcium és magnézium kombinációja, sportolóknak, komoly fizNetamin Kálcium+magnézium tabletta

A kálcium a szervezetben legnagyobb százalékban található ásványi anyag, a csontok fő alkotóeleme; emellett elengedhetetlen az izmok és az idegrendszer megfelelő működéséhez. Az időskorúakat fokozottan fenyegeti a kalciumhiány kialakulásának veszélye. Az öregedéssel csökken a csontokban raktározott kalcium mennyisége, ami fokozza a csontritkulás kockázatát. A magnézium elengedhetetlen a jó ideg- és izomműködésben, a vázizomzat, és a belső szervek, vérerek falát alkotó simaizomzat működése is magnéziumfüggő. A sejtek energiatermelő folyamataiban, az egészséges szívműködéshez és csontjaink egészségének fenntartásához nélkülözhetetlen.

Netamin Alapvitamin

Szervezetünk optimális működéséhez számos vitaminra van szükség, melyek megfelelő bevitelére 60-65 éves életkor felett speciálisan kell figyelni. Ebben nyújt hatékony támogatást a Netamin Alapvitamin, mely összetételét úgy állítottuk össze, hogy napi egy tablettában megkaphassa Ön a szakemberek által legfontosabbnak tartott esszenciális vitaminokat; extra vassal kiegészítve a fáradtság ellen, az immunrendszer és idegrendszer megfelelő működéséért. Az Easy Swallow Technology-nak köszönhetően könnyen lenyelhető tabletta a nyugdíjas évek alatt is minden nap szolgálja az egészséget és jó közérzetet.  

Netamin Fokhagyma-kapszula

A fokhagyma gyógy- és fűszernövény, használata több évezredre nyúlik vissza. Egy 2012-es metaanalízis összegezte 26 korábbi klinikai vizsgálat eredményeit és arra jutott, hogy a fokhagyma előnyösen befolyásolja a vérzsír szintet, illetve segít fenntartani a normál koleszterinszintet.2 A fokhagyma régóta ismert értisztító, szerepet játszhat a szívbetegségek kockázatának csökkentésében. A vérnyomás csökkentésén kívül segít az érszűkület megelőzésében is.3

 

Netamin Ginkgo Biloba magas hatóanyagtartalommal, értágító,Netamin Ginkgo Biloba 300mg

A ginkgo biloba egyike a leghosszabb életű fafajtának, akár ezer évig is elélhet. Páfrányfenyő vagy biloba néven is ismerik. A világ számos pontján alkalmazzák a szellemi funkciók, a memória javítására és keringési rendellenességek ellen. A ginkgo biloba levelek két fő vegyianyag-csoportot, flavonoidokat és terpenténeket tartalmaznak, melyek antioxidáns hatással rendelkeznek. Bizonyos kutatások szerint a ginkgo biloba akár az időskori demencia és az Alzheimer-kór megelőzésében, illetve kezelésében is segíthet.4 Szedése segítheti a mentális aktivitást, hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához, hozzájárul a keringési rendszer jó működéséhez, amely kapcsolatban van az agy teljesítményével és reakciókészségével.

 

Termék szedésével kapcsolatos figyelmeztetés: fogyasztása véralvadás gátló szerek szedése esetén, műtéteket megelőzően nem javasolt. A Ginkgo biloba befolyásolhatja a vércukor szintet, ezért cukorbetegek a termék használata előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal!

 


FORRÁSOK:

1 http://wellnesstippek.hu/egeszsegtudatossag.htm

2 Zeng T, Guo FF, Zhang CL, Song FY, Zhao XL, Xie KQ.: A meta-analysis of randomized, double-blind, placebo-controlled trials for the effects of garlic on serum lipid profiles, J Sci Food Agric. 2012 Jul;92(9):1892-902. doi: 10.1002/jsfa.5557. Epub 2012 Jan 10.

3 http://bmccardiovascdisord.biomedcentral.com/articles/10.1186/1471-2261-8-13 http://jn.nutrition.org/content/136/3/736S.full

4 http://umm.edu/health/medical/altmed/herb/ginkgo-biloba

Hozzászólások

Szedés

Időszak: Mit vegyél be a Netamin Nyugdíjas vitamincsomagból?
Reggeli közben: 1 db Netamin ALAPVITAMIN tabletta
Reggeli és ebéd között: 1 db Netamin Ginkgo Biloba 300 mg tabletta, 1 db Netamin Kálcium+magnézium tabletta
Vacsora közben: 1 db Netamin Fokhagyma-kapszula

Hatóanyag táblázat

Netamin Fokhagyma-kapszula hatóanyag-táblázata:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (egy lágyzselatin kapszula) NRV%
Fokhagyma olaj
(100:1 kivonat)

Allicin-tartalom

10 mg

7,2 mg

-

Netamin Alapvitamin hatóanyag-táblázata:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (egy tabletta) NRV%
A-vitamin 1,72 mcg 215%
C-vitamin 60 mg 75%
D-vitamin 10 mcg 200%
E-vitamin 15 mg 125%
B1-vitamin 1,5 mg 136%
B2-vitamin 1,7 mg 121%
B3-vitamin 20 mg 125%
B6-vitamin 2 mg 143%
Folát 400 mcg 200%
B12-vitamin 6 mcg 240%
Pantoténsav 10 mg 167%
Vas 18 mg 129%

Netamin Ginkgo Biloba 300mg hatóanyag-táblázata:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (egy tabletta) NRV%
Ginkgo Biloba (300 mg Ginkgo Biloba levélből) 300 mg -

Netamin Kálcium+magnézium tabletta hatóanyag-táblázata:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (egy tabletta) NRV%
Kálcium 500 mg 62,5%
Magnézium 250 mg 66,7%

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Kinek ajánljuk?

Férfiaknak ajánlott

A férfi egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a férfiak szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

Nőknek ajánlott

A női egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a nők szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

Szívbarát

Szedése szív-és érrendszeri betegségekkel küzdőknek kifejezetten ajánlott.

30 napos visszafizetési garancia

A bontatlan termék árát 30 napon belül visszafizetjük!

Részletek:

A pénzvisszafizetés bontatlan termékekre vonatkozik. A pénzvisszafizetési igény a számlázási naptól számított 30 napon belül érvényesíthető.

Postacímünkre juttasd vissza az alábbiakat:

– A terméket eredeti csomagolásban (több darab rendelése esetén minden terméket).
– A termékkel kapott eredeti számlát.
– Egy rövid levelet, amelyben megindoklod a visszaküldést. Mi nem fogunk mérlegelni, ez a könyvelésünkhöz elengedhetetlen.
– Kérjük, hogy a csomagot ne utánvétes csomagként add fel, mert ezt nem áll módunkban átvenni, hiszen a csomag tartalma ismeretlen előttünk a felbontásig!

Székhelyünk és postacímünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.

A beérkezéstől számított 30 napon belül, a vásárlás módjával megegyező módon fizetjük vissza a termék vételárát:
– Utánvétellel történő rendelés esetén postai úton (ún. rózsaszín csekkel) történik a visszafizetés.
– A weboldalunkon keresztül történő bankkártyás fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Előreutalással történő fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Ha személyesen vásároltál tőlünk, akkor kérjük, hogy fáradj be irodánkba, előzetesen értesítve ügyfélszolgálatunkat ezen a telefonszámon: +36 70 601 9999

A kiszállítási díjat nem áll módunkban visszafizetni, hiszen azt egy tőlünk független szolgáltató már teljesíttette részedre, és a visszaküldés költségét sem tudjuk átvállalni. Megértésed köszönjük!

Fontos! Csak akkor tudjuk visszafizetni a termék árát, ha a fenti pontok mindegyikének eleget tettél!

Megjegyzés: Kizárólag a közvetlenül a netamin.hu oldalról rendelt termék(ek)re vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia. Más viszonteladóinkat nem kötelezhetjük erre, ezért a náluk vásárolt termékekre az adott viszonteladó egyéni szabályzata vonatkozik.

Akik ezt a terméket vásárolták, még ezek közül is tettek a kosarukba!