fbpx Outlet
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Netamin Máj-és epe egészsége csomag2 havi adag

Netamin Máj és epe egészsége csomag
  • Méregtelenítés és májvédelem felsőfokon
  • A máj és epe egészséges működését segítő gyógynövények
  • Antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatóanyagok
  • 3 termékből álló komplex termékcsomag, kedvező áron – 2 HAVI ADAG!
elfogyott

A máj az egyik legnagyobb és legfontosabb szervünk, elengedhetetlen az egészséges élethez. Közismert funkciója a méregtelenítés – kiszűri a vérből és ártalmatlanítja a méreganyagokat.

Emellett központi szerepe van a szénhidrát, a zsír és a fehérje anyagcserében, részt vesz a hormonok és vitaminok anyagcseréjében, segít a sebgyógyulásban és a fertőzésekkel szembeni védekezésben, valamint benne raktározódnak el az energiát biztosító anyagok is.

És mindez csak a jéghegy csúcsa! A máj összesen több mint 500 létfontosságú feladatot lát el!1  Lényegében olyan, mint egy „gyár”, ami soha nem zár be, folyamatosan zajlik a munka benne.

Sajnos modern életvitelünk miatt májunknak ma már túlságosan is sokat kell dolgoznia, jóval nagyobb munkát kell végeznie, mint korábban. A feldolgozott élelmiszerek, az egészségtelen táplálkozás (túlzott zsírbevitel, erős fűszerek, finomított szénhidrátok), a különböző gyógyszerek (pl. antibiotikum, fájdalomcsillapító), az adalékanyagok és vegyszerek (permetezőszer, festékek, kozmetikai szerek) hihetetlenül megterhelik a májat, illetve a munkáját segítő epét.2

Szerencsére a máj elképesztő módon képes regenerálódni, megújítani önmagát – ebből a szempontból teljesen egyedülálló szerv. Ehhez azonban segítségre van szüksége, a megfelelő életmód és természetes támogatás formájában.

A máj és epe egészséges működése érdekében…

• Figyelj a megfelelő fehérjebevitelre! Fogyassz a májsejtek regenerálódását elősegítő aminosavakat bőven tartalmazó sovány sajtot, túrót, tojásfehérjét, halat, baromfit.
• Fogyassz sok zöldséget és gyümölcsöt! Ellátják a szervezetet vitaminokkal, ásványi anyagokkal, rostokkal és antioxidáns anyagokkal, melyek mind szükségesek a máj és az epehólyag egészséges működéséhez. 3
• Kerüld a rendszeres és túlzott alkoholfogyasztást! A májbetegségek leggyakoribb oka a túlzott alkoholfogyasztás, ugyanis megsemmisítheti vagy roncsolhatja a májsejteket.
• Mérsékeld a zsírfogyasztást! Ha kímélni szeretnéd a májat és epét, kerüld a rántott, bő olajban készült, nehéz, zsíros ételek fogyasztását, a zsír ugyanis felhalmozódik a máj szöveteiben, betegséget okozva. Az ajánlott zsírbevitel 0,5-0,8 gramm/testsúlykilogramm, könnyen emészthető, esszenciális (pl. omega-3) zsírsavak formájában.
• Kerüld az erős fűszerek (erős paprika, bors, torma, mustár, chili) fogyasztását! Ezek megterhelik a májat és az epét. Használj helyettük friss és szárított zöld fűszereket!
• Ne vidd túlzásba a vény nélkül kapható gyógyszerek szedését! Soha ne lépd túl az ajánlott dózist, különösen olyan gyógyszerek esetében, melyek pl. paracetamolt tartalmaznak.
• Kerüld a finomított szénhidrátokat! Pl. sütemények, fehér kenyér, rizs és tészta. Növelik a máj- és epeproblémák kockázatát, leterhelik ezeket a szerveket.
• Igyál sok folyadékot! A megfelelő vízfogyasztás serkenti az anyagcserét, az emésztést, a tápanyagok felszívódását, az epekiválasztást és a méreganyagok könnyebb távozását.

Segítsd a máj és epe védelmét természetes növényi kivonatokkal!

A Netamin Máj és epe egészsége csomagot speciálisan abból a célból állítottuk össze, hogy hatékony támogatást nyújtsunk e két felbecsülhetetlen jelentőségű szerv egészségének megőrzéséhez. A csomagban olyan máj- és epevédő gyógynövényeket találsz, melyek tudományosan igazolt hatással rendelkeznek: természetes úton segíthetik a szervezet méregtelenítését, a normál máj és epe funkciókat, a jó emésztést.

Mit tartalmaz a Netamin Máj-és epe egészsége csomag?

Netamin Máriatövis komplex kapszula

Netamin Máriatövis komplex kapszulaA Netamin Máriatövis komplex kapszula olyan gyógynövényeket és aminosavat tartalmaz, amelyek a máj természetes méregtelenítő folyamatait támogatják, elősegítik a májregenerációt. A máriatövis és a gyermekláncfű kivonatok hozzájárulnak az egészséges máj-és epeműködéshez, elősegítik az emésztőrendszer megfelelő működését. A máriatövis kivonat hozzájárul a májszövet és májsejtek regenerálódásához, segíti a megfelelő májfunkció fenntartását, ezzel a szervezet számára toxikus anyagok eltávolítását. A kurkuma segít fenntartani a máj egészségét. Az n-acetil-cisztein erős antioxidáns hatással bír, kutatások alapján védelmet nyújthat a máj számára.4

Netamin Fekete retek kivonat kapszula 300 mg

A fekete retek több ezer éves múltja során egyaránt szerepelt gyógyszerként és élelmiszerként. Európában a népi gyógyászat a fekete retek gyökerét az epehólyag egészségének megőrzésére használja, és erre a célra a németországi Commission E monográfia is ajánlja. A modern tudományos vizsgálatok alapján a fekete retek hatóanyagai révén hozzájárulhat a máj egészséges működéséhez, segítheti a májsejtek regenerációját, serkenti az epehólyag működését és fokozhatja az epe kiválasztását. 5-6-7-8-9-10-11
FONTOS: epekövesek és epekőképződésre hajlamosak számára fogyasztása nem ajánlott!

Netamin Kurkumin FORTE kapszula piperinnel és gyömbérrel

Kurkumin forte kapszula kurkuma piperin gyömbérA kurkuma aktív hatóanyaga a kurkumin – a Netamin Kurkumin FORTE kapszula kivételesen koncentrált formában tartalmazza ezt a hatóanyagot gyömbérrel és piperinnel (feketebors-kivonat) kiegészítve a jobb felszívódás érdekében. A kurkumin segít fenntartani a máj egészségét, kutatások alapján rendkívül erős antioxidáns hatásának köszönhetően védelmezi a májat a betegségek (pl. nem alkoholos zsírmáj, májfibrózis, májzsugor) ellen. 12  Szerepe lehet a sérült májsejtek regenerációjában. Vizsgálati eredmények alapján a kurkumin serkenti az epeürülést és az epehólyag összehúzódását, ezáltal gátolhatja az epekő kialakulását. 13
FONTOS: epekövesek és epekőképződésre hajlamosak számára fogyasztása nem ajánlott!

2 hónapra elegendő adag extra csomagkedvezménnyel!

A csomagban található termékek szedési útmutatóját a Részletek fülre, vagy ide kattintva találhatod. 2 hónapra elegendő adagot tartalmaz minden termékből, kedvezményes áron! A termékek összértéke, ha külön-külön vásárolod meg őket 12 960 Ft, csomagként azonban csak 10 990 Ft-ba kerülnek! Spórolj és válaszd a csomag-kiszerelést.


Termék szedésével kapcsolatos figyelmeztetés: várandósoknak és szoptatós anyáknak nem ajánlott. Epekövesek és epekő képződésre hajlamosak számára nem fogyasztható! Véralvadást gátló gyógyszereket szedőknél fokozhatja a vérzések kockázatát. Terhesség alatt nem szedhető az esetleges méhösszehúzó hatása miatt!

*A termék hatása egyénileg eltérő lehet és nem garantált!*


Hivatkozások:

1 Bhatia SN, Underhill GH, Zaret KS, Fox IJ. Cell and tissue engineering for liver disease. Sci Transl Med. 2014 Jul 16;6(245):245sr2.
2 Mirmiran P, Amirhamidi Z, Ejtahed HS, et al. Relationship between Diet and Non-alcoholic Fatty Liver Disease: A Review Article. Iran J Public Health. 2017 Aug;46(8):1007-1017.
3 Guan YS, He Q. Plants Consumption and Liver Health. Evid Based Complement Alternat Med. 2015;2015:824185.
4 Mokhtari V, Afsharian P, Shahhoseini M, et al. A Review on Various Uses of N-Acetyl Cysteine. Cell J. 2017 Apr-Jun;19(1):11-17.
5 N’jai AU, Kemp MQ, Metzger BT, et al. Spanish black radish (Raphanus sativus L. Var. niger) diet enhances clearance of … and diminishes toxic effects on bone marrow progenitor cells. Nutr Cancer. 2012;64(7):1038-48.
6 Barillari J, Cervellati R, Costa S, et al. Antioxidant and choleretic properties of Raphanus sativus L. sprout (Kaiware Daikon) extract. J Agric Food Chem. 2006 Dec 27;54(26):9773-8.
7 Evans M, Paterson E, Barnes DM. An open label pilot study to evaluate the efficacy of Spanish black radish on the induction of phase I and phase II enzymes in healthy male subjects. BMC Complement Altern Med. 2014 Dec 9;14:475.
8 Bruneton J. Radis noir. In: Pharmacognosie Phytochimie Plantes Médicinales. Tec & Doc Lavoisier, Paris, 1999.
9 Blumenthal M, et al. The complete German Commission E monographs: therapeutic guide to herbal medicines. American Botanical Council, Austin, 1998.
10 Chevallier A. The Encyclopedia of Medicinal Plants. Dorling Kindersley, London, 1996. ISBN 9-780751-303148
11 Cahiers de l’Agence. Les Cahiers de l’Agence n°3. Médicaments à base de plantes. République Française, Ministère de l’Emploi et de la Solidarité, Paris, 1998
12 Farzaei MH, Zobeiri M, Parvizi F, et al. Curcumin in Liver Diseases: A Systematic Review of the Cellular Mechanisms of Oxidative Stress and Clinical Perspective. Nutrients. 2018 Jul 1;10(7). pii: E855.
13 Rasyid A, Rahman AR, Jaalam K, Lelo A. Effect of different curcumin dosages on human gall bladder. Asia Pac J Clin Nutr. 2002;11(4):314-8.

Hozzászólások

Szedés

Napszak: Mit vegyél be a Netamin Máj-és epe egészsége csomagból?
Reggeli, ebéd vagy vacsora előtt (lehetőleg minden nap ugyanabban az időben): 1 db Netamin Máriatövis komplex kapszula, 1 db Netamin Fekete retek kivonat kapszula, 1 db Netamin Kurkumin FORTE kapszula

Hatóanyag táblázat

Netamin Máriatövis komplex kapszula:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (1 tabletta) NRV%
Máriatövis-kivonat (standardizált kivonat 80% sylimarin-tartalommal) 250 mg -
N-acetil-cisztein 100 mg -
Gyermekláncfű-kivonat (10:1) 80 mg -
Kurkuma por 60 mg -

Netamin Fekete retek kapszula:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(1 kapszula)
Fekete retek (Raphanus sativus nigra gyökérgumó) kivonat (4:1) 300 mg

Netamin Kurkumin Forte kapszula:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(1 kapszula)
Kurkuma-kivonat – 95% standardizált kivonat (Curcuma Longa L. gyökértörzsből)
- ebből kurkumin
232 mg

220 mg

Gyömbér (Zingiber officinale) 50 mg
Feketebors-kivonat – 95% standardizált
kivonat (Piper Nigrum)
- ebből piperin
5 mg

4,75 mg

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Kinek ajánljuk?

30 napos visszafizetési garancia

A bontatlan termék árát 30 napon belül visszafizetjük!*

Részletek:

*A pénzvisszafizetés bontatlan termékekre vonatkozik. A pénzvisszafizetési igény a számlázási naptól számított 30 napon belül érvényesíthető, KIVÉVE könyvek esetén, ahol 14 napon belül jelezd kérlek ilyen irányú igényedet.

A rendeléstől számított 30 napon belül postacímünkre juttasd vissza az alábbiakat:

– A terméket eredeti csomagolásban (több darab rendelése esetén minden terméket).
– A termékkel kapott eredeti számlát.
– Egy rövid levelet, amelyben megindoklod a visszaküldést. Mi nem fogunk mérlegelni, ez a könyvelésünkhöz elengedhetetlen.
– Kérjük, hogy a csomagot ne utánvétes csomagként add fel, mert ezt nem áll módunkban átvenni, hiszen a csomag tartalma ismeretlen előttünk a felbontásig!

Székhelyünk és postacímünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.

A beérkezéstől számított 30 napon belül, a vásárlás módjával megegyező módon fizetjük vissza a termék vételárát:
– Utánvétellel történő rendelés esetén postai úton (ún. rózsaszín csekkel) történik a visszafizetés.
– A weboldalunkon keresztül történő bankkártyás fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Előreutalással történő fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Ha személyesen vásároltál tőlünk, akkor kérjük, hogy fáradj be irodánkba, előzetesen értesítve ügyfélszolgálatunkat ezen a telefonszámon: +36 70 601 9999

A kiszállítási díjat nem áll módunkban visszafizetni, hiszen azt egy tőlünk független szolgáltató már teljesíttette részedre, és a visszaküldés költségét sem tudjuk átvállalni. Megértésed köszönjük!

Fontos! Csak akkor tudjuk visszafizetni a termék árát, ha a fenti pontok mindegyikének eleget tettél!

Megjegyzés: Kizárólag a közvetlenül a netamin.hu oldalról rendelt termék(ek)re vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia. Más viszonteladóinkat nem kötelezhetjük erre, ezért a náluk vásárolt termékekre az adott viszonteladó egyéni szabályzata vonatkozik.

Vevői vélemények a(z) “Netamin Máj-és epe egészsége csomag” termékről

Oszd meg véleményed, tapasztalataid termékünkről és mi kupont küldünk cserébe!
A vélemény írásához be kell jelentkezni.
    Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.