INGYENES KISZÁLLÍTÁS
GLS futárszolgálattal!(A többi szállítási mód értékhatárát az adott opció mellett találod!)
0 db termék
0 Ft

Netamin Máj-és epe egészsége csomag (3 db) – Gazdaságos kiszerelés6 havi adag

Termékkép
 • 3 db csomag további extra -10% kedvezménnyel!
 • Méregtelenítés és májvédelem felsőfokon
 • A máj és epe egészséges működését segítő gyógynövények
 • Antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatóanyagok
 • 3 termékből álló komplex termékcsomag, kedvező áron – 2 HAVI ADAG!
raktáron
Normál ár: 32970 Ft
Kedvezményes ár: 29675 Ft
A te megtakarításod:-3295 Ft (10%)
Kosárba teszem

A máj az egyik legnagyobb és legfontosabb szervünk, elengedhetetlen az egészséges élethez. Közismert funkciója a méregtelenítés – kiszűri a vérből és ártalmatlanítja a méreganyagokat.

Emellett központi szerepe van a szénhidrát, a zsír és a fehérje anyagcserében, részt vesz a hormonok és vitaminok anyagcseréjében, segít a sebgyógyulásban és a fertőzésekkel szembeni védekezésben, valamint benne raktározódnak el az energiát biztosító anyagok is.

És mindez csak a jéghegy csúcsa! A máj összesen több mint 500 létfontosságú feladatot lát el!1  Lényegében olyan, mint egy „gyár”, ami soha nem zár be, folyamatosan zajlik a munka benne.

Sajnos modern életvitelünk miatt májunknak ma már túlságosan is sokat kell dolgoznia, jóval nagyobb munkát kell végeznie, mint korábban. A feldolgozott élelmiszerek, az egészségtelen táplálkozás (túlzott zsírbevitel, erős fűszerek, finomított szénhidrátok), a különböző gyógyszerek (pl. antibiotikum, fájdalomcsillapító), az adalékanyagok és vegyszerek (permetezőszer, festékek, kozmetikai szerek) hihetetlenül megterhelik a májat, illetve a munkáját segítő epét.2

Szerencsére a máj elképesztő módon képes regenerálódni, megújítani önmagát – ebből a szempontból teljesen egyedülálló szerv. Ehhez azonban segítségre van szüksége, a megfelelő életmód és természetes támogatás formájában.

A máj és epe egészséges működése érdekében…

• Figyelj a megfelelő fehérjebevitelre! Fogyassz a májsejtek regenerálódását elősegítő aminosavakat bőven tartalmazó sovány sajtot, túrót, tojásfehérjét, halat, baromfit.
• Fogyassz sok zöldséget és gyümölcsöt! Ellátják a szervezetet vitaminokkal, ásványi anyagokkal, rostokkal és antioxidáns anyagokkal, melyek mind szükségesek a máj és az epehólyag egészséges működéséhez. 3
• Kerüld a rendszeres és túlzott alkoholfogyasztást! A májbetegségek leggyakoribb oka a túlzott alkoholfogyasztás, ugyanis megsemmisítheti vagy roncsolhatja a májsejteket.
• Mérsékeld a zsírfogyasztást! Ha kímélni szeretnéd a májat és epét, kerüld a rántott, bő olajban készült, nehéz, zsíros ételek fogyasztását, a zsír ugyanis felhalmozódik a máj szöveteiben, betegséget okozva. Az ajánlott zsírbevitel 0,5-0,8 gramm/testsúlykilogramm, könnyen emészthető, esszenciális (pl. omega-3) zsírsavak formájában.
• Kerüld az erős fűszerek (erős paprika, bors, torma, mustár, chili) fogyasztását! Ezek megterhelik a májat és az epét. Használj helyettük friss és szárított zöld fűszereket!
• Ne vidd túlzásba a vény nélkül kapható gyógyszerek szedését! Soha ne lépd túl az ajánlott dózist, különösen olyan gyógyszerek esetében, melyek pl. paracetamolt tartalmaznak.
• Kerüld a finomított szénhidrátokat! Pl. sütemények, fehér kenyér, rizs és tészta. Növelik a máj- és epeproblémák kockázatát, leterhelik ezeket a szerveket.
• Igyál sok folyadékot! A megfelelő vízfogyasztás serkenti az anyagcserét, az emésztést, a tápanyagok felszívódását, az epekiválasztást és a méreganyagok könnyebb távozását.

Segítsd a máj és epe védelmét természetes növényi kivonatokkal!

A Netamin Máj és epe egészsége csomagot speciálisan abból a célból állítottuk össze, hogy hatékony támogatást nyújtsunk e két felbecsülhetetlen jelentőségű szerv egészségének megőrzéséhez. A csomagban olyan máj- és epevédő gyógynövényeket találsz, melyek tudományosan igazolt hatással rendelkeznek: természetes úton segíthetik a szervezet méregtelenítését, a normál máj és epe funkciókat, a jó emésztést.

Mit tartalmaz a Netamin Máj-és epe egészsége csomag?

Netamin Máriatövis komplex kapszula

Netamin Máriatövis komplex kapszulaA Netamin Máriatövis komplex kapszula olyan gyógynövényeket és aminosavat tartalmaz, amelyek a máj természetes méregtelenítő folyamatait támogatják, elősegítik a májregenerációt. A máriatövis és a gyermekláncfű kivonatok hozzájárulnak az egészséges máj-és epeműködéshez, elősegítik az emésztőrendszer megfelelő működését. A máriatövis kivonat hozzájárul a májszövet és májsejtek regenerálódásához, segíti a megfelelő májfunkció fenntartását, ezzel a szervezet számára toxikus anyagok eltávolítását. A kurkuma segít fenntartani a máj egészségét. Az n-acetil-cisztein erős antioxidáns hatással bír, kutatások alapján védelmet nyújthat a máj számára.4

Netamin Fekete retek kivonat kapszula 300 mg

A fekete retek több ezer éves múltja során egyaránt szerepelt gyógyszerként és élelmiszerként. Európában a népi gyógyászat a fekete retek gyökerét az epehólyag egészségének megőrzésére használja, és erre a célra a németországi Commission E monográfia is ajánlja. A modern tudományos vizsgálatok alapján a fekete retek hatóanyagai révén hozzájárulhat a máj egészséges működéséhez, segítheti a májsejtek regenerációját, serkenti az epehólyag működését és fokozhatja az epe kiválasztását. 5-6-7-8-9-10-11
FONTOS: epekövesek és epekőképződésre hajlamosak számára fogyasztása nem ajánlott!

Netamin Kurkumin FORTE kapszula piperinnel és gyömbérrel

Kurkumin forte kapszula kurkuma piperin gyömbérA kurkuma aktív hatóanyaga a kurkumin – a Netamin Kurkumin FORTE kapszula kivételesen koncentrált formában tartalmazza ezt a hatóanyagot gyömbérrel és piperinnel (feketebors-kivonat) kiegészítve a jobb felszívódás érdekében. A kurkumin segít fenntartani a máj egészségét, kutatások alapján rendkívül erős antioxidáns hatásának köszönhetően védelmezi a májat a betegségek (pl. nem alkoholos zsírmáj, májfibrózis, májzsugor) ellen. 12  Szerepe lehet a sérült májsejtek regenerációjában. Vizsgálati eredmények alapján a kurkumin serkenti az epeürülést és az epehólyag összehúzódását, ezáltal gátolhatja az epekő kialakulását. 13
FONTOS: epekövesek és epekőképződésre hajlamosak számára fogyasztása nem ajánlott!

6 hónapra elegendő adag további -10% kedvezménnyel!

A csomagban található termékek szedési útmutatóját a Részletek fülre, vagy ide kattintva találhatod. Egy csomag 2 hónapra elegendő adagot tartalmaz minden termékből, kedvezményes áron! A termékek összértéke, ha külön-külön vásárolod meg őket csomagonként 12 960 Ft, csomagként azonban csak 10 990 Ft-ba kerülnek! Ha viszont a 3 db-os csomagkiszerelést választod, további -10% kedvezményt adunk a termékek árából!


Termék szedésével kapcsolatos figyelmeztetés: várandósoknak és szoptatós anyáknak nem ajánlott. Epekövesek és epekő képződésre hajlamosak számára nem fogyasztható! Véralvadást gátló gyógyszereket szedőknél fokozhatja a vérzések kockázatát. Terhesség alatt nem szedhető az esetleges méhösszehúzó hatása miatt!

*A termék hatása egyénileg eltérő lehet és nem garantált!*


Hivatkozások:

1 Bhatia SN, Underhill GH, Zaret KS, Fox IJ. Cell and tissue engineering for liver disease. Sci Transl Med. 2014 Jul 16;6(245):245sr2.
2 Mirmiran P, Amirhamidi Z, Ejtahed HS, et al. Relationship between Diet and Non-alcoholic Fatty Liver Disease: A Review Article. Iran J Public Health. 2017 Aug;46(8):1007-1017.
3 Guan YS, He Q. Plants Consumption and Liver Health. Evid Based Complement Alternat Med. 2015;2015:824185.
4 Mokhtari V, Afsharian P, Shahhoseini M, et al. A Review on Various Uses of N-Acetyl Cysteine. Cell J. 2017 Apr-Jun;19(1):11-17.
5 N’jai AU, Kemp MQ, Metzger BT, et al. Spanish black radish (Raphanus sativus L. Var. niger) diet enhances clearance of DMBA and diminishes toxic effects on bone marrow progenitor cells. Nutr Cancer. 2012;64(7):1038-48.
6 Barillari J, Cervellati R, Costa S, et al. Antioxidant and choleretic properties of Raphanus sativus L. sprout (Kaiware Daikon) extract. J Agric Food Chem. 2006 Dec 27;54(26):9773-8.
7 Evans M, Paterson E, Barnes DM. An open label pilot study to evaluate the efficacy of Spanish black radish on the induction of phase I and phase II enzymes in healthy male subjects. BMC Complement Altern Med. 2014 Dec 9;14:475.
8 Bruneton J. Radis noir. In: Pharmacognosie Phytochimie Plantes Médicinales. Tec & Doc Lavoisier, Paris, 1999.
9 Blumenthal M, et al. The complete German Commission E monographs: therapeutic guide to herbal medicines. American Botanical Council, Austin, 1998.
10 Chevallier A. The Encyclopedia of Medicinal Plants. Dorling Kindersley, London, 1996. ISBN 9-780751-303148
11 Cahiers de l’Agence. Les Cahiers de l’Agence n°3. Médicaments à base de plantes. République Française, Ministère de l’Emploi et de la Solidarité, Paris, 1998
12 Farzaei MH, Zobeiri M, Parvizi F, et al. Curcumin in Liver Diseases: A Systematic Review of the Cellular Mechanisms of Oxidative Stress and Clinical Perspective. Nutrients. 2018 Jul 1;10(7). pii: E855.
13 Rasyid A, Rahman AR, Jaalam K, Lelo A. Effect of different curcumin dosages on human gall bladder. Asia Pac J Clin Nutr. 2002;11(4):314-8.

Hozzászólások

Szedés

Napszak: Mit vegyél be a Netamin Máj-és epe egészsége csomagból?
Reggeli, ebéd vagy vacsora előtt (lehetőleg minden nap ugyanabban az időben): 1 db Netamin Máriatövis komplex kapszula, 1 db Netamin Fekete retek kivonat kapszula, 1 db Netamin Kurkumin FORTE kapszula

Hatóanyag táblázat

Netamin Máriatövis komplex kapszula:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (1 tabletta) NRV%
Máriatövis-kivonat (standardizált kivonat 80% sylimarin-tartalommal) 250 mg -
N-acetil-cisztein 100 mg -
Gyermekláncfű-kivonat (10:1) 80 mg -
Kurkuma por 60 mg -

Netamin Fekete retek kapszula:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(1 kapszula)
Fekete retek (Raphanus sativus nigra gyökérgumó) kivonat (4:1) 300 mg

Netamin Kurkumin Forte kapszula:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(1 kapszula)
Kurkuma-kivonat – 95% standardizált kivonat (Curcuma Longa L. gyökértörzsből)
- ebből kurkumin
232 mg

220 mg

Gyömbér (Zingiber officinale) 50 mg
Feketebors-kivonat – 95% standardizált
kivonat (Piper Nigrum)
- ebből piperin
5 mg

4,75 mg

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Kinek ajánljuk?

30 napos visszafizetési garancia

A bontatlan termék árát 30 napon belül visszafizetjük!*

Részletek:

*A pénzvisszafizetés bontatlan termékekre vonatkozik. A pénzvisszafizetési igény a számlázási naptól számított 30 napon belül érvényesíthető, KIVÉVE könyvek esetén, ahol 14 napon belül jelezd kérlek ilyen irányú igényedet.

A rendeléstől számított 30 napon belül postacímünkre juttasd vissza az alábbiakat:

– A terméket eredeti csomagolásban (több darab rendelése esetén minden terméket).
– A termékkel kapott eredeti számlát.
– Egy rövid levelet, amelyben megindoklod a visszaküldést. Mi nem fogunk mérlegelni, ez a könyvelésünkhöz elengedhetetlen.
– Kérjük, hogy a csomagot ne utánvétes csomagként add fel, mert ezt nem áll módunkban átvenni, hiszen a csomag tartalma ismeretlen előttünk a felbontásig!

Székhelyünk és postacímünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.

A beérkezéstől számított 30 napon belül, a vásárlás módjával megegyező módon fizetjük vissza a termék vételárát:
– Utánvétellel történő rendelés esetén postai úton (ún. rózsaszín csekkel) történik a visszafizetés.
– A weboldalunkon keresztül történő bankkártyás fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Előreutalással történő fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Ha személyesen vásároltál tőlünk, akkor kérjük, hogy fáradj be irodánkba, előzetesen értesítve ügyfélszolgálatunkat ezen a telefonszámon: +36 70 601 9999

A kiszállítási díjat nem áll módunkban visszafizetni, hiszen azt egy tőlünk független szolgáltató már teljesíttette részedre, és a visszaküldés költségét sem tudjuk átvállalni. Megértésed köszönjük!

Fontos! Csak akkor tudjuk visszafizetni a termék árát, ha a fenti pontok mindegyikének eleget tettél!

Megjegyzés: Kizárólag a közvetlenül a netamin.hu oldalról rendelt termék(ek)re vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia. Más viszonteladóinkat nem kötelezhetjük erre, ezért a náluk vásárolt termékekre az adott viszonteladó egyéni szabályzata vonatkozik.

Vevői vélemények a(z) “Netamin Máj-és epe egészsége csomag (3 db) – Gazdaságos kiszerelés” termékről

Oszd meg véleményed, tapasztalataid termékünkről és mi kupont küldünk cserébe!
A vélemény írásához be kell jelentkezni.

  Homoktövis: hogyan hat a májra és az emésztőrendszerre?

  A homoktövist évezredek óta fogyasztják az emberek világszerte például köhögés, emésztési problémák, bőrproblémák, sebek és égési sérülések kezelésének részeként. Napjainkra a tudományos kutatások is igazolni látszanak előnyeit: cikkünkben a májra, illetve emésztőrendszerre gyakorolt hatásait részletezzük.

  3 tuti tipp a megfelelő koleszterinszint eléréséhez

  Az új RCT adatok szerint karbantarthatja, sőt javíthatja is a koleszterinszintünket, ha sok teljes kiőrlésű gabonát, áfonyát és zsíros halakat fogyasztunk. Kelet-finnországi Egyetem kutatásába véletlenszerűen választották ki a vizsgált alanyokat. Azoknál, akik többet fogyasztottak ezekből a bizonyos összetevőkből azt tapasztalták, hogy sokkal jobb lett a koleszterin-szintjük.

  Akik ezt a terméket vásárolták, még ezek közül is tettek a kosarukba!

  Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.