fbpx Outlet
×
Ha még 2625 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
2 db termék
7360 Ft

Netamin „Jó éjt, plusz kilók!” válogatáscsomag1 havi adag

Netamin „Jó éjt, plusz kilók!” válogatáscsomag
 • Speciális összeállítás a pihentető alvás, stressz- és testsúlykontroll szolgálatában
 • Természetes hatóanyagok, komplex hatással:
 • Alfa-liponsav (ALA) a zsírégetés, testsúlycsökkentés támogatásához
 • Ashwagandha gyökér a fizikai és lelki nyugalom fenntartásához
 • L-triptofán az alvásminőség javításához, az étvágy szabályozásához
raktáron
Normál ár: 10635 Ft
Állandó csomagkedvezménnyel: 9570 Ft
A te megtakarításod:-1065 Ft (10%)
Kosárba teszem

Aludd magad karcsúra! Légy kipihent és érezd jól magad a bőrödben!

Legtöbben el sem tudnák képzelni, mennyire sokan élnek a rossz minőségű alvás, az állandó stressz és a megoldhatatlannak tűnő testsúlyproblémák szorongatásában. Milliók élnek úgy, hogy mindhárom jelen van az életükben és ez bizony egyáltalán nem véletlen.

A stressz és az alvászavarok között egyfajta „tyúk-tojás” kapcsolat van, sokszor nehéz megmondani, melyik volt előbb, de az biztos, hogy egymást kölcsönösen erősítik. A nem megfelelő mennyiségű, minőségű alvás negatívan befolyásolja az anyagcserét, olyan hormonális változásokat okoz, amelyek jelentős súlygyarapodáshoz vezetnek.

Speciális termékcsomagunk olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek természetes úton támogatják:
✔️ a szervezet stresszel szembeni ellenállását,
✔️ az optimális relaxációt és a pihentető alvást,
✔️ a szénhidrátok és zsírok energiává alakítását,
✔️ a testzsír és testsúly csökkentését.

Érd el hatékonyan a megálmodott alakodat, tudományosan bizonyított összetevőink segítségével! Használd a csökkentett energiatartalmú étrend és rendszeres testmozgás kiegészítéseként, hogy éjszakáid nyugalomban teljenek és szervezeted alvás közben is zsírégető üzemmódban maradjon.

Hogyan vezet a rossz alvás és alváshiány hízáshoz?

Az emberi szervezet egészséges működését hormonok elképesztően komplex összjátéka biztosítja. Számos tudományos kutatás igazolta, hogy a nem megfelelő minőségű, mennyiségű alvás következtében a hormonháztartás sajnos felborul, ennek pedig fokozott kalóriabevitel, zsír- és testsúlygyarapodás a következménye.1-3

Az alváshiány hormonális következményei

HormonVáltozásKövetkezmény
Ghrelin• A magas szénhidráttartalmú, kalóriadús ételek iránti vágy növekedése
• Önuralom csökkenése
• Zsírraktározás növekedése
Leptin• Étvágy és kalóriabevitel növekedése
Növekedési hormon• Csont- és izomképződés csökkenése
• Súlygyarapodás
• Fizikai és szellemi teljesítmény csökkenése
Kortizol• Vércukorszint növekedése
• Inzulinrezisztencia
• Zsigeri zsírraktározás
Pajzsmirigyhormonok• Anyagcsere sebességének csökkenése

Egy 2004-es, több mint 1000 fő részvételével készült vizsgálat megállapította, hogy a naponta 8 óránál kevesebbet alvók testtömeg-indexe (BMI) az alvásmennyiség csökkenésével arányosan növekszik.4 A kutatók kimutatták, hogy kevés (napi 5 óra) alvás hatására:

 • 15,5%-kal csökken a teltségérzet kialakulásáért felelős leptin hormon szintje,
 • 14,9%-kal növekszik az étvágy növeléséért felelős ghrelin hormon szintje.

A leptin és a ghrelin is rendkívül fontos szerepet játszik az energia-egyensúly, anyagcsere, étvágy, és éhség szabályozásában.5 A leptin-ghrelin egyensúly felborulása bizonyítottan fokozott kalóriabevitelhez és zsírraktározáshoz vezet.

Búcsúzz el az álmatlan éjszakáktól, a stressztől és a plusz kilóktól! Szakértőink háromféle terméket válogattak össze, hogy segítsenek neked.

A csomag tartalma:

Netamin Ashwagandha kapszula 250 mgNetamin Ashwagandha kapszula 250 mg

Az ashwagandha (Withania somnifera) indiai ginzeng vagy álombogyó néven is ismert. Egy Indiában és Délkelet-Ázsiában őshonos növény, amit több mint 4000 éve használnak gyógyászati célokra. Pozitív hatásai közé tartozik, hogy javíthatja a szervezet ellenálló képességét a stresszel szemben, hozzájárulhat a mentális és fizikai jóllét fenntartásához, segíthet a mentális egyensúly és érzelmi stabilitás fenntartásában, támogathatja az elalvást és hozzájárul az optimális relaxációhoz. Az ashwagandha hatékony fegyver a feszültség, szorongás, idegesség és alvásproblémák elleni harcban.

Netamin Alfa-liponsav (ALA) kapszula 200 mg

Netamin Alfa-liponsav (ALA) kapszula 200 mg

Az alfa-liponsav (röviden ALA) egy természetes antioxidáns, amely minden sejtünkben jelen van. Univerzális antioxidánsnak is nevezik, mivel – ellentétben más antioxidánsokkal – vízben és zsírban is oldódik, így mindenhol képes kifejteni pozitív hatását. Az ALA a sejtek energiatermelő központjában keletkezik, nélkülözhetetlen a szénhidrátok és zsírok energiává alakításához. Testünk csak kis mennyiségben állítja elő, ezért számos helyzetben, így az egészséges testsúly eléréséhez és fenntartásához is hasznos a pótlása.

A legjobb minőségű (randomizált, kettős vak, placebo-kontrollált) vizsgálatok sora bizonyította, hogy diéta és ALA pótlásával nagyobb fogyás érhető el, mint csak diétával.6,7 Az ALA növelheti az elégetett kalóriák számát, javíthatja az inzulinérzékenységet és enyhítheti a kínzó éhségérzetet is.8

Netamin L-triptofán kapszula 500 mgNetamin L-triptofán

Az L-triptofán egy esszenciális aminosav, ami növeli a hangulatot és alvást szabályozó szerotonin, illetve az alvást és ébrenlétet szabályozó melatonin szintjét a szervezetben.9 Számos tudományos vizsgálat kimutatta, hogy az L-triptofán megnövelt bevitele hozzájárulhat a jó hangulat megteremtéséhez, segíthet a stressz, a szorongásos és hangulati zavarok enyhítésében.9-14 Az L-triptofán hozzájárulhat az alvásminőség javításához is, segítheti az elalvást, növelheti az alvás teljes hosszát és csökkentheti az éjjeli felébredések előfordulását (folyamatosabbá teheti az alvást).9,15,16 Hasznos kiegészítő az álmatlanság és alvászavarok kezelésében.17

A szerotoninhiány összefügghet a szénhidrátok mértéktelen fogyasztásával, a testzsír-felhalmozódással.18 Elhízott egyéneknél a vizsgálatok alacsony triptofánszintet mértek.19 A triptofán pótlása a szerotoninszint növelése révén elősegítheti a teltségérzetet kialakulását, az étvágy csökkentését (különösen a szénhidrátok iránti vágyat), így pozitív hatással lehet a kalóriabevitelre és hozzájárulhat az egészséges testsúly fenntartásához.20-22


Hivatkozások:
1 Beccuti G, Pannain S. Sleep and obesity. Curr Opin Clin Nutr Metab Care. 2011;14(4):402-412.
2 Chaput JP, Després JP, Bouchard C, et al. The association between sleep duration and weight gain in adults: a 6-year prospective study from the Quebec Family Study. Sleep. 2008;31(4):517-523.
3 Patel SR, Malhotra A, White DP, et al. Association between reduced sleep and weight gain in women. Am J Epidemiol. 2006;164(10):947-954.
4 Taheri S, Lin L, Austin D, et al. Short sleep duration is associated with reduced leptin, elevated ghrelin, and increased body mass index. PLoS Med. 2004;1(3):e62.
5 Klok MD, Jakobsdottir S, Drent ML. The role of leptin and ghrelin in the regulation of food intake and body weight in humans: a review. Obes Rev. 2007;8(1):21-34.
6 Kucukgoncu S, Zhou E, Lucas KB, Tek C. Alpha-lipoic acid (ALA) as a supplementation for weight loss: results from a meta-analysis of randomized controlled trials. Obes Rev. 2017;18(5):594-601.
7 Namazi N, Larijani B, Azadbakht L. Alpha-lipoic acid supplement in obesity treatment: A systematic review and meta-analysis of clinical trials. Clin Nutr. 2018;37(2):419-428.
8 Bobe G, Michels AJ, Zhang WJ, et al. A Randomized Controlled Trial of Long-Term (R)-α-Lipoic Acid Supplementation Promotes Weight Loss in Overweight or Obese Adults without Altering Baseline Elevated Plasma Triglyceride Concentrations. J Nutr. 2020;150(9):2336-2345.
9 Friedman M. Analysis, Nutrition, and Health Benefits of Tryptophan. Int J Tryptophan Res. 2018;11:1178646918802282.
10 Lindseth G, Helland B, Caspers J. The effects of dietary tryptophan on affective disorders. Arch Psychiatr Nurs. 2015;29(2):102-107.
11 Jenkins TA, Nguyen JC, Polglaze KE, et al. Influence of Tryptophan and Serotonin on Mood and Cognition with a Possible Role of the Gut-Brain Axis. Nutrients. 2016;8(1):56.
12 Young SN. The effect of raising and lowering tryptophan levels on human mood and social behaviour. Philos Trans R Soc Lond B Biol Sci. 2013;368(1615):20110375.
13 Cerit H, Jans LA, Van der Does W. The effect of tryptophan on the cortisol response to social stress is modulated by the 5-HTTLPR genotype. Psychoneuroendocrinology. 2013;38(2):201-208.
14 Höglund E, Øverli Ø, Winberg S. Tryptophan Metabolic Pathways and Brain Serotonergic Activity: A Comparative Review. Front Endocrinol (Lausanne). 2019;10:158.
15 Yurcheshen M, Seehuus M, Pigeon W. Updates on Nutraceutical Sleep Therapeutics and Investigational Research. Evid Based Complement Alternat Med. 2015;2015:105256.
16 Silber BY, Schmitt JA. Effects of tryptophan loading on human cognition, mood, and sleep. Neurosci Biobehav Rev. 2010;34(3):387-407.
17 Schneider-Helmert D, Spinweber CL. Evaluation of L-tryptophan for treatment of insomnia: a review. Psychopharmacology (Berl). 1986;89(1):1-7.
18 Gendall KA, Joyce PR. Meal-induced changes in tryptophan:LNAA ratio: effects on craving and binge eating. Eat Behav. 2000;1(1):53-62.
19 Brandacher G, Hoeller E, Fuchs D, et al. Chronic immune activation underlies morbid obesity: is IDO a key player?. Curr Drug Metab. 2007;8(3):289-295.
20 Rieber N, Mischler D, Schumacher V, et al. Acute tryptophan depletion increases experimental nausea but also induces hunger in healthy female subjects. Neurogastroenterol Motil. 2010;22(7):752-e220.
21 Zanchi D, Meyer-Gerspach AC, Suenderhauf C, et al. Differential effects of L-tryptophan and L-leucine administration on brain resting state functional networks and plasma hormone levels. Sci Rep. 2016;6:35727.
22 Feijó Fde M, Bertoluci MC, Reis C. Serotonina e controle hipotalâmico da fome: uma revisão [Serotonin and hypothalamic control of hunger: a review]. Rev Assoc Med Bras (1992). 2011;57(1):74-77.

Hozzászólások

Szedés

Időszak: Mit vegyél be a Netamin "Jó éjt plusz kilók" válogatáscsomagból?
Reggeli előtt: 1 db Netamin Ashwagandha kapszula, bő folyadékkal
Ebéd vagy edzés előtt: 1 db Netamin Alfa-liponsav (ALA) kapszula, bő folyadékkal
Vacsora előtt: 1 db Netamin Ashwagandha kapszula
Elalvás előtt: 2 db Netamin L-triptofán kapszula, bő folyadékkal

Hatóanyag táblázat

Netamin Alfa-liponsav kapszula

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (1 kapszula)
Alfa-liponsav 200 mg

Netamin Ashwagandha kapszula 250 mg

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (1 kapszula) NRV%
Ashwagandha (Withania somnifera) gyökérpor 250 mg -

Netamin L-triptofán kapszula 500 mg

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (2 kapszula)
L-triptofán 1000 mg

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Kinek ajánljuk?

Férfiaknak ajánlott

A férfi egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a férfiak szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

Fogyást támogató

Fogyókúrás étrend kiegészítésére, a zsírégető, emésztést serkentő folyamatok támogatására.

Laktózmentes

Nem tartalmaz laktózt, így laktózmentes étrendet követők is szedhetik.

Nőknek ajánlott

A női egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a nők szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

30 napos visszafizetési garancia

A bontatlan termék árát 30 napon belül visszafizetjük!*

Részletek:

*A pénzvisszafizetés bontatlan termékekre vonatkozik. A pénzvisszafizetési igény a számlázási naptól számított 30 napon belül érvényesíthető, KIVÉVE könyvek esetén, ahol 14 napon belül jelezd kérlek ilyen irányú igényedet.

A rendeléstől számított 30 napon belül postacímünkre juttasd vissza az alábbiakat:

– A terméket eredeti csomagolásban (több darab rendelése esetén minden terméket).
– A termékkel kapott eredeti számlát.
– Egy rövid levelet, amelyben megindoklod a visszaküldést. Mi nem fogunk mérlegelni, ez a könyvelésünkhöz elengedhetetlen.
– Kérjük, hogy a csomagot ne utánvétes csomagként add fel, mert ezt nem áll módunkban átvenni, hiszen a csomag tartalma ismeretlen előttünk a felbontásig!

Székhelyünk és postacímünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.

A beérkezéstől számított 30 napon belül, a vásárlás módjával megegyező módon fizetjük vissza a termék vételárát:
– Utánvétellel történő rendelés esetén postai úton (ún. rózsaszín csekkel) történik a visszafizetés.
– A weboldalunkon keresztül történő bankkártyás fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Előreutalással történő fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Ha személyesen vásároltál tőlünk, akkor kérjük, hogy fáradj be irodánkba, előzetesen értesítve ügyfélszolgálatunkat ezen a telefonszámon: +36 70 601 9999

A visszaküldés költségét nem tudjuk átvállalni. Megértésed köszönjük!

Fontos! Csak akkor tudjuk visszafizetni a termék árát, ha a fenti pontok mindegyikének eleget tettél!

Megjegyzés: Kizárólag a közvetlenül a netamin.hu oldalról rendelt termék(ek)re vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia. Más viszonteladóinkat nem kötelezhetjük erre, ezért a náluk vásárolt termékekre az adott viszonteladó egyéni szabályzata vonatkozik.

Vevői vélemények a(z) “Netamin „Jó éjt, plusz kilók!” válogatáscsomag” termékről

Oszd meg véleményed, tapasztalataid termékünkről és mi kupont küldünk cserébe!
A vélemény írásához be kell jelentkezni. Szabályzatunkat a véleményírásról ide kattintva éred el.
  5726
  Adaptogén gyógynövények: mik ezek, hogyan hatnak, mikor hasznosak?

  Adaptogén gyógynövények: mik ezek, hogyan hatnak, mikor hasznosak?

  Stressz, álmatlanság, szorongás, hangulatingadozás vagy krónikus fáradtság? Az adaptogén gyógynövények segíthetnek! Mik is ezek pontosan, hogyan fejtik ki a hatásukat, és melyiket milyen estben érdemes használni? Álombogyó, maca gyökér, ginzeng, édesgyökér, rózsagyökér, kurkuma – olvasd el cikkünket az adaptogénekről!

  Edzel és mégis hízol? Itt van 7 lehetséges ok!

  Edzel és mégis hízol? Itt van 7 lehetséges ok!

  Létezik ilyen? Rendszeresen mozogsz, alaposan megizzadsz minden edzésen, mégsem akar mozdulni a mérleg nyelve. Sőt, talán még rosszabb a helyzet – azt veszed észre, hogy a nadrágjaid kicsit szűkösebbek lettek derékban, és a mérleg is mintha többet mutatna, mint legutóbb. Bizony, megeshet, hogy edzés mellett is hízol, de ez egyáltalán nincs rendjén. Mutatjuk a leggyakoribb […]

  Akik ezt a terméket vásárolták, még ezek közül is tettek a kosarukba!

  Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.