fbpx
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Netamin Izomregenerációt támogató csomag1 havi adag

Netamin Izomregenerációt támogató csomag
 • Speciális összeállítás izomregenerációt támogató hatóanyagokból
 • Az izomregeneráció javítása segíti a jobb sportteljesítményt, az optimális izom- és erőnövekedést, a hatékonyabb edzést
 • A gránátalma és a kurkumin erős antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatással bírhat
 • A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez
 • A D-vitamin hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához
raktáron
Normál ár: 14140 Ft
Állandó csomagkedvezménnyel: 13290 Ft
A te megtakarításod:-850 Ft (6%)
Kosárba teszem

Komplex termékcsomag, természetes hatóanyagokkal a sportoló, fizikailag aktív emberek számára. Gránátalma kivonat, kurkuma kivonat piperinnel és gyömbérrel, 3-féle szerves magnézium és olívaolajban oldott D-vitamin együtt 14 140 Ft helyett állandó csomagkedvezménnyel csak 13 290 Ft!

Fontos a megfelelő nyújtásA hatékony és eredményes edzések kulcsa: a megfelelő izomregeneráció!

Úgy érzed, alaposan odatetted magad az edzésen, beleadtál mindent – jöhet is a jól megérdemelt pihenés. Másnap azonban úgy ébredsz, mint akit kerékbe törtek: itt is sajog, ott is sajog, izomlázad, akár izomgörcseid is vannak és még néhány hétköznapi mozdulat is fájdalommal jár.

A regenerációs időszak rendkívül fontos, hiszen ilyenkor épülnek újra és adaptálódnak az izomszövetek. Ilyenkor az enyhe izomláz normális jelenség, és szinte elkerülhetetlen – az erős, hosszú napokon át húzódó fájdalmak, görcsök azonban azt jelzik, hogy a regenerációs folyamatok nem tudnak megfelelően működni.

Egészséges izomregeneráció hiányában az izmokban eluralkodik a gyulladás és az oxidatív stressz, az edzések veszítenek a hatékonyságukból (akár ki is kell hagynod egy-egy alkalmat) és végezetül persze a sportteljesítményed, egyéni céljaid látják kárát az egésznek.

Támogasd a hatékony izomregenerációt kiválóan felszívódó hatóanyagokkal!

Fogadd meg a tanácsunkat: ha kemény edzéseid vannak és maximális fizikai teljesítményre törekszel, akkor ne spórolj a tápanyagokkal! Izmaid normál funkciójához vitaminokra, ásványi anyagokra van szükséged, a regenerációs folyamatokat pedig további hatóanyagokkal tudod támogatni.

Izomregenerációt támogató csomagunkba 4 különböző terméket válogattunk össze:
✔️ Netamin Gránátalma kivonat kapszula
✔️ Netamin Kurkumin FORTE kapszula piperinnel és gyömbérrel
✔️ Netamin Szerves Magnézium Trió tabletta
✔️ Netamin D3-vitamin + olívaolaj 3000 NE kapszula

A természetes hatóanyagok kiegyensúlyozott étrend és egészséges életmód mellett támogatják a normál izomműködést, az intenzív fizikai aktivitással járó izompanaszok enyhítését, a gyorsabb regenerációt, a fáradtság és a kifáradás csökkentését. A 4 termék ráadásul csomagban EXTRA kedvezménnyel lehet a tiéd, 14 140 Ft helyett 13 290 Ft-ért!

Ezt a termékcsomagot Neked találtuk ki, ha…:

 • …most kezdesz életedben először komolyabban edzeni
 • …már hosszabb ideje rendszeresen végzel testmozgást
 • …akár rövid, akár hosszú kihagyás után vágsz neki újra az edzéseknek
 • …amatőr vagy profi szinten sportolsz

…és jobb sportteljesítményre, optimális izomregenerációra, hatékonyabb edzésekre vágysz!

Bővebben a csomagban található hatóanyagokról:

Netamin Gránátalma kivonat kapszula

Netamin Gránátalma-kivonat kapszula 400 mgA gránátalmában 124-féle biológiailag aktív növényi hatóanyagot azonosítottak, amelyek többek között antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezhetnek.1 Egy 2016-os, elit súlyemelők bevonásával készült klinikai vizsgálatban megállapították, hogy az étrend gránátalmával történő kiegészítése javítja az izomerőt, az alanyok ugyanis hosszabb ideig tudtak edzeni és nagyobb súlyokat tudtak megmozgatni.2 Emellett a gránátalmát fogyasztó sportolók csökkent izomlázat és gyorsabb regenerációt is tapasztaltak. Egy másik, 2014-es vizsgálatban gránátalma kivonatot adtak egészséges, fizikailag aktív alanyoknak, majd futópadon kellett kimerülésig futniuk. Az eredmények alapján a gránátalma növeli az erek átmérőjét, ami fokozza az izmok vér- és oxigénellátását, késlelteti a kifáradást és javítja a sportteljesítményt.3

Netamin Kurkumin FORTE kapszula piperinnel és gyömbérrel

Kurkumin forte kapszula kurkuma piperin gyömbérA kurkuma (Curcuma longa) egy fűszer- és gyógynövény, amit az ősi indiai és kínai gyógyászatban több ezer éve használnak a legkülönbözőbb egészségügyi problémák kezelésére. A modern tudományos vizsgálatoknak köszönhetően ma már tudjuk, hogy jótékony hatásait aktív hatóanyagának, a kurkuminnak köszönheti. A kurkumin erős gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezhet.4,5 Egy 2020-as, 11 korábbi vizsgálat eredményeit kiértékelő áttekintő tanulmány szerint a kurkumin mérsékli az edzés hatására keletkező gyulladás és oxidatív stressz mértékét, csökkenti az edzés utáni napokban jelentkező izomfájdalmat és izomsérülést, valamint javítja a teljesítményt és gyorsítja az izomregenerációt.6

A termék 95% kurkuminra standardizált kurkuma kivonatot, valamint gyömbért és a kurkumin felszívódását akár 2000-szeresére növelő piperint is tartalmaz.

Netamin Szerves Magnézium trió tabletta

Netamin Szerves Magnézium trió tablettaA test magnéziumtartalmának egyharmada az izmokban található. A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Hiánya izomgörcsöket, izomgyengeséget, akaratlan izom-összehúzódásokat és fáradékonyságot okozhat. Fokozott fizikai igénybevétel esetén megnő a szervezet magnéziumigénye, ezért sportolóknak különösen oda kell figyelnie a megfelelő bevitelre. A legújabb tudományos eredmények szerint a magnézium antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatással is bírhat, vagyis az edzés utáni izomfájdalom, izommerevség és izomérzékenység ellen is hasznos lehet.7-9

A termékben háromféle, jól hasznosuló szerves magnéziumsó található: magnézium-citrát, magnézium-biszglicinát és magnézium-orotát.

Netamin D3-vitamin + olívaolaj 3000 NE kapszula

Netamin D3-vitamin + olívaolaj 3000 NE kapszulaA D-vitamin-hiány jelentős, egyes kutatások szerint 10-ből 9 embert érintő probléma. A test minden szövetében, így az izmokban is találhatóak D-vitamint érzékelő receptorok. A D-vitamin hozzájárul az egészséges izomfunkció és csontozat fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez. Tudományos vizsgálatok azt mutatják, hogy a nem megfelelő D-vitamin-ellátottság negatív hatással van az izomfunkcióra, illetve összefüggésben áll az izomgyengeséggel, az izomtömeg csökkenésével, a gyakoribb izomsérülésekkel és a rosszabb izomregenerációval.10,11 Kutatások szerint az optimális D-vitamin-szint fenntartásának szerepe lehet a jobb fizikai- és sportteljesítményben is.12,13

A termék a D3-vitamint hidegen sajtolt, szűz olívaolajban oldva tartalmazza, a megfelelő felszívódás és biológiai hasznosulás érdekében. A D-vitamin és olívaolaj párosítását már tudományosan is vizsgálták, például az izomszövetek helyreállításában és regenerációjában beöltött szerepét: erről cikkünkben olvashatsz bővebben.


Hivatkozások:
1 Heber D. Pomegranate ellagitannins. In: Benzie IFF, Wachtel-Galor S, editors. Herbal Medicine: Biomolecular and Clinical Aspects. 2nd edition. Chapter 10. Boca Raton, Fla, USA: CRC Press; 2011.
2 Ammar A, Turki M, Chtourou H, et al. Pomegranate Supplementation Accelerates Recovery of Muscle Damage and Soreness and Inflammatory Markers after a Weightlifting Training Session. PLoS One. 2016;11(10):e0160305.
3 Trexler ET, Smith-Ryan AE, Melvin MN, et al. Effects of pomegranate extract on blood flow and running time to exhaustion. Appl Physiol Nutr Metab. 2014;39(9):1038‐1042.
4 Hewlings SJ, Kalman DS. Curcumin: A Review of Its’ Effects on Human Health. Foods. 2017;6(10):92.
5 Menon VP, Sudheer AR. Antioxidant and anti-inflammatory properties of curcumin. Adv Exp Med Biol. 2007;595:105‐125.
6 Suhett LG, de Miranda Monteiro Santos R, Silveira BKS, et al. Effects of curcumin supplementation on sport and physical exercise: a systematic review [published online ahead of print, 2020 Apr 13]. Crit Rev Food Sci Nutr. 2020;1‐13.
7 Zheltova AA, Kharitonova MV, Iezhitsa IN, et al. Magnesium deficiency and oxidative stress: an update. Biomedicine (Taipei). 2016;6(4):20.
8 Gröber U, Schmidt J, Kisters K. Magnesium in Prevention and Therapy. Nutrients. 2015;7(9):8199‐8226.
9 Steward CJ, Zhou Y, Keane G, et al. One week of magnesium supplementation lowers IL-6, muscle soreness and increases post-exercise blood glucose in response to downhill running. Eur J Appl Physiol. 2019;119(11-12):2617‐2627.
10 Gunton JE, Girgis CM. Vitamin D and muscle. Bone Rep. 2018;8:163‐167.
11 Shuler FD, Wingate MK, Moore GH, et al. Sports health benefits of vitamin d. Sports Health. 2012;4(6):496‐501.
12 Wiciński M, Adamkiewicz D, Adamkiewicz M, et al. Impact of Vitamin D on Physical Efficiency and Exercise Performance-A Review. Nutrients. 2019;11(11):2826.
13 de la Puente Yagüe M, Collado Yurrita L, Ciudad Cabañas MJ, et al. Role of Vitamin D in Athletes and Their Performance: Current Concepts and New Trends. Nutrients. 2020;12(2):579.

Hozzászólások

Szedés

Napszak: Mit vegyél be a Netamin Izomregenerációt támogató csomagból?
Reggeli előtt: 1 db Netamin D3-vitamin olívaolajjal kapszula, 1 db Netamin Kurkumin Forte kapszula
Ebéd előtt: 2 db Netamin Gránátalma-kivonat kapszula
Edzés után, vagy vacsora előtt: 2 db Netamin Szerves Magnézium Trió tabletta, 1 db Netamin Kurkumin Forte kapszula

Hatóanyag táblázat

Netamin Gránátalma-kivonat kapszula 400 mg:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(2 kapszula)
NRV%
Gránátalma kivonat
(Punica Granatum L.)
40% polifenol tartalommal
800 mg -

Netamin Kurkumin Forte kapszula:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(1 kapszula)
Kurkuma-kivonat – 95% standardizált kivonat (Curcuma Longa L. gyökértörzsből)
- ebből kurkumin
232 mg

220 mg

Gyömbér (Zingiber officinale) 50 mg
Feketebors-kivonat – 95% standardizált
kivonat (Piper Nigrum)
- ebből piperin
5 mg

4,75 mg

Netamin Szerves Magnézium Trió tabletta hatóanyag-táblázata:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(1 tabletta)
NRV%*
Magnézium (szerves sókban)
összesen:
magnézium-citrátként
magnézium-biszglicinátként és
magnézium-orotátként
200 mg 53%

Netamin D3-vitamin + olívaolaj 3000 NE kapszula

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (1 kapszula) *NRV%
D3-vitamin 75 mcg 1500%

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Kinek ajánljuk?

Férfiaknak ajánlott

A férfi egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a férfiak szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

Nőknek ajánlott

A női egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a nők szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

Sportolóknak

A termék sportolók részére kifejezetten ajánlott.

30 napos visszafizetési garancia

A bontatlan termék árát 30 napon belül visszafizetjük!*

Részletek:

*A pénzvisszafizetés bontatlan termékekre vonatkozik. A pénzvisszafizetési igény a számlázási naptól számított 30 napon belül érvényesíthető, KIVÉVE könyvek esetén, ahol 14 napon belül jelezd kérlek ilyen irányú igényedet.

A rendeléstől számított 30 napon belül postacímünkre juttasd vissza az alábbiakat:

– A terméket eredeti csomagolásban (több darab rendelése esetén minden terméket).
– A termékkel kapott eredeti számlát.
– Egy rövid levelet, amelyben megindoklod a visszaküldést. Mi nem fogunk mérlegelni, ez a könyvelésünkhöz elengedhetetlen.
– Kérjük, hogy a csomagot ne utánvétes csomagként add fel, mert ezt nem áll módunkban átvenni, hiszen a csomag tartalma ismeretlen előttünk a felbontásig!

Székhelyünk és postacímünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.

A beérkezéstől számított 30 napon belül, a vásárlás módjával megegyező módon fizetjük vissza a termék vételárát:
– Utánvétellel történő rendelés esetén postai úton (ún. rózsaszín csekkel) történik a visszafizetés.
– A weboldalunkon keresztül történő bankkártyás fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Előreutalással történő fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Ha személyesen vásároltál tőlünk, akkor kérjük, hogy fáradj be irodánkba, előzetesen értesítve ügyfélszolgálatunkat ezen a telefonszámon: +36 70 601 9999

A visszaküldés költségét nem tudjuk átvállalni. Megértésed köszönjük!

Fontos! Csak akkor tudjuk visszafizetni a termék árát, ha a fenti pontok mindegyikének eleget tettél!

Megjegyzés: Kizárólag a közvetlenül a netamin.hu oldalról rendelt termék(ek)re vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia. Más viszonteladóinkat nem kötelezhetjük erre, ezért a náluk vásárolt termékekre az adott viszonteladó egyéni szabályzata vonatkozik.

Vevői vélemények a(z) “Netamin Izomregenerációt támogató csomag” termékről

Oszd meg véleményed, tapasztalataid termékünkről és mi kupont küldünk cserébe!
A vélemény írásához be kell jelentkezni. Szabályzatunkat a véleményírásról ide kattintva éred el.
  5323

  Akik ezt a terméket vásárolták, még ezek közül is tettek a kosarukba!

  Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.