fbpx
×
Ha még 9985 Ft értékben vásárolsz,
akkor a GLS / Foxpost
KISZÁLLÍTÁS INGYENES!
0 db termék
0 Ft

Netamin PCOS / Inzulinrezisztencia + Fogyás válogatáscsomag1 havi adag

Netamin Inzulinrezisztencia/PCOS + Fogyás válogatáscsomag
 • Speciális fogyókúrás összeállítás inzulinrezisztencia és/vagy PCOS esetére
 • Komplex és természetes támogatás…
 • a hormon- és anyagcserezavarok elleni küzdelemhez
 • az egészséges vércukor- és inzulinszint fenntartásához
 • a zsír energiává történő alakításához, testsúly csökkentéséhez
raktáron
Normál ár: 13125 Ft
Állandó csomagkedvezménnyel: 11990 Ft
A te megtakarításod:-1135 Ft (9%)
Kosárba teszem

Rendezd a felborult inzulinháztartást és aktivizáld a zsírégető folyamatokat!

Kedvezményes termékcsomag a testsúlycsökkentés támogatására, 13125 Ft helyett -9% kedvezménnyel csak 11990 Ft-ért!

Egészséges, alacsony energiatartalmú étrend és sok mozgás – ennyi a sikeres fogyás titka, ugye? Sajnos az inzulinrezisztenciában szenvedők számára a képlet mégsem ennyire egyszerű. Felborult inzulinháztartással sokszor még a legnagyobb eltökéltség mellett sem akar megmoccanni a mérleg nyelve.

az inzulinrezisztencia ördögi köre

Szervezetedben az inzulin feladata, hogy a vérben lévő cukor (glükóz) bejutását segítse a sejtekbe. Az inzulin tulajdonképpen egy kulcs, ami kinyitja a sejtbe vezető ajtót a glükóz számára. Ha már bejutott, a sejt energiaként felhasználja azt.

Inzulinrezisztenciáról beszélünk, ha a sejtek nem képesek megfelelően felhasználni a glükózt, mivel ellenállnak az inzulinnak (rezisztensek rá). Olyan ez, mintha az ajtókon lévő zárak berozsdásodtak volna: a kulcs már nem fordul el bennük, ezért a glükóz sem tud bejutni a sejtbe.

A véráramban felhalmozódó glükózt a tested zsírként raktározza el, de így a sejtek nem jutnak energiához, ezért üzennek is az agynak, hogy táplálékra van szükségük. Eluralkodik rajtad a farkaséhség, amit szénhidrátban gazdag ételekkel csillapítasz: az „ördögi kör” pedig újraindul.

Mi tudja megtörni ezt az ördögi kört? A sejtek inzulinérzékenységének javítása!

A növekvő inzulinérzékenység hatására csökken az inzulinigény, ami alacsonyabb vércukorszintet, kevesebb zsírraktározást, aktívabb zsírégetést, több energiát és csökkent éhséget eredményez.

Speciális válogatáscsomagunk olyan tudományosan bizonyított hatóanyagokból áll, amelyek megfelelő étrend és rendszeres fizikai aktivitás mellett támogatják:

 • a szervezet inzulinérzékenységét, így az egészségesebb glükózanyagcserét és a vércukorszint optimalizálását,
 • az étvágy szabályozását,
 • a zsír energiaként történő felhasználását.
Szakértőink összesen négyféle terméket válogattak össze számodra, melyek összértéke 13125 Ft. Ebben a csomagban azonban -9% kedvezménnyel, mindössze 11990 Ft-ért szerezheted be őket!

A csomag a plusz kilók ellen küzdő, policisztás petefészek szindrómában (PCOS) szenvedő hölgyek számára is tökéletes választás, hiszen ez a hormonális probléma majdnem minden esetben kéz a kézben jár az inzulinrezisztenciával. Ebből következően a hatékony fogyás PCOS esetén is csak az inzulinháztartás helyreállításával lehetséges!

A csomag tartalma:

Netamin L-karnitin komplex tabletta zöld teával és krómmal

Az L-karnitinnek fontos szerepe van a szervezet energiatermelésében, a zsír energiává alakításában. Egy 2017-es összefoglaló tanulmány szerint az L-karnitin hasznos az inzulinrezisztens betegek kezelésében.1 Egy 2016-os klinikai vizsgálatban a karnitin PCOS-es nőknél csökkentette a testsúlyt, derék- és csípőbőséget és az inzulinrezisztenciát.2 A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. A zöld tea anyagcsere-serkentő hatóanyagai révén hozzájárulhat a normál testsúly fenntartásához.

Netamin Mio-Inozitol por

A mio-inozitol egy vitaminszerű anyag, ami nélkülözhetetlen a sejtek közötti kommunikációhoz. Kutatások szerint a mio-inozitol természetes inzulinérzékenyítő, ezért nagy sikerrel alkalmazható például PCOS, inzulinrezisztencia, metabolikus szindróma, 2-es típusú cukorbetegség esetén.3,4 Egyes tudományos vizsgálatok szerint a mio-inozitol akár ugyanolyan hatékony lehet az inzulin- és egyéb hormonszintek javításában és a testsúly csökkentésében, mint az inzulinrezisztencia és diabétesz esetén leggyakrabban alkalmazott gyógyszeres kezelés!5-7

Netamin Alfa-liponsav (ALA) kapszula 200 mgNetamin Alfa-liponsav (ALA) kapszula 200 mg

Az alfa-liponsav csaknem minden emberi sejtben természetesen jelen van. Kofaktorként részt vesz az egészséges glükózanyagcserében és energiatermelésben. Egy 2018-as tudományos összefoglaló cikk szerint az ALA csökkenti az éhgyomri vércukorszintet, inzulinszintet és inzulinrezisztenciát.8 Egy 2017-es összefoglaló szerint az ALA csökkenti a testtömeg-indexet és átlagosan 1,27 kg-mal több fogyást eredményez, mint a hatóanyagmentes placebo.9

Netamin Almaecet 400 mg kapszula

Az almaecet alkalmazásának nagy hagyománya van a diétázók, fogyni vágyók körében. Kutatások alapján az almaecet segíthet az éhségérzet és kalóriabevitel csökkentésében, míg egy 2009-es vizsgálat szerint a mindennapi ecetfogyasztás csökkenti a testsúlyt, testtömeg-indexet, zsigeri zsírt és derékbőséget.10-12 Kutatások azt is kimutatták, hogy a rendszeres ecetfogyasztás javíthatja az inzulinérzékenységet és segíthet kiegyenlítettebbé tenni a vércukorszintet.10,13-1


Hivatkozások:
1 Xu Y, Jiang W, Chen G, et al. L-carnitine treatment of insulin resistance: A systematic review and meta-analysis. Adv Clin Exp Med. 2017;26(2):333-338.
2 Samimi M, Jamilian M, Ebrahimi FA, et al. Oral carnitine supplementation reduces body weight and insulin resistance in women with polycystic ovary syndrome: a randomized, double-blind, placebo-controlled trial. Clin Endocrinol (Oxf). 2016;84(6):851-857.
3 Croze ML, Soulage CO. Potential role and therapeutic interests of myo-inositol in metabolic diseases. Biochimie. 2013;95(10):1811-1827.
4 Unfer V, Facchinetti F, Orrù B, et al. Myo-inositol effects in women with PCOS: a meta-analysis of randomized controlled trials. Endocr Connect. 2017;6(8):647-658.
5 Nas K, Tűű L. A comparative study between myo-inositol and metformin in the treatment of insulin-resistant women. Eur Rev Med Pharmacol Sci. 2017;21(2 Suppl):77-82.
6 Nehra J, Kaushal J, Singhal SR, et al. Comparison of Myo-inositol versus Metformin on anthropometric parameters in polycystic ovarian syndrome in women. Int J Pharm Pharm Sci 2017;9:144-8.
7 Shokrpour M, Foroozanfard F, Afshar Ebrahimi F, et al. Comparison of myo-inositol and metformin on glycemic control, lipid profiles, and gene expression related to insulin and lipid metabolism in women with polycystic ovary syndrome: a randomized controlled clinical trial. Gynecol Endocrinol. 2019;35(5):406-411.
8 Akbari M, Ostadmohammadi V, Lankarani KB, et al. The effects of alpha-lipoic acid supplementation on glucose control and lipid profiles among patients with metabolic diseases: A systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials. Metabolism. 2018;87:56-69.
9 Kucukgoncu S, Zhou E, Lucas KB, et al. Alpha-lipoic acid (ALA) as a supplementation for weight loss: results from a meta-analysis of randomized controlled trials. Obes Rev. 2017;18(5):594-601.
10 Liljeberg H, Björck I. Delayed gastric emptying rate may explain improved glycaemia in healthy subjects to a starchy meal with added vinegar. Eur J Clin Nutr. 1998;52(5):368-371.
11 Johnston CS, Buller AJ. Vinegar and peanut products as complementary foods to reduce postprandial glycemia. J Am Diet Assoc. 2005;105(12):1939-1942.
12 Kondo T, Kishi M, Fushimi T, et al. Vinegar intake reduces body weight, body fat mass, and serum triglyceride levels in obese Japanese subjects. Biosci Biotechnol Biochem. 2009;73(8):1837-1843.
13 Johnston CS, Kim CM, Buller AJ. Vinegar improves insulin sensitivity to a high-carbohydrate meal in subjects with insulin resistance or type 2 diabetes. Diabetes Care. 2004;27(1):281-282.
14 Brighenti F, Castellani G, Benini L, et al. Effect of neutralized and native vinegar on blood glucose and acetate responses to a mixed meal in healthy subjects. Eur J Clin Nutr. 1995;49(4):242-247.
15 Johnston CS, Steplewska I, Long CA, et al. Examination of the antiglycemic properties of vinegar in healthy adults. Ann Nutr Metab. 2010;56(1):74-79.

Hozzászólások

Szedés

Időszak: Mit vegyél be a Inzulinrezisztencia/PCOS + Fogyás válogatáscsomagból?
Reggeli előtt: 2 gramm Netamin Mio-inozitol por (2 csapott mokkáskanálnyi, vagy 4 ml-nek megfelelő mennyiség) folyadékban elkeverve
Ebéd előtt: 1 db Netamin Almaecet kapszula, bő folyadékkal
Ebéd vagy edzés előtt: 2 db Netamin L-karnitin komplex tabletta, bő folyadékkal
Ebéd és vacsora között, lehet mindig ugyanazon időszakban: 1 db Netamin Alfa-liponsav kapszula
Vacsora előtt: 1 db Netamin Almaecet kapszula, bő folyadékkal

Hatóanyag táblázat

Netamin Alfa-liponsav (ALA) kapszula 200 mg

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (1 kapszula)
Alfa-liponsav 200 mg

Netamin Almaecet 400 mg kapszula

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(2 kapszula)
*NRV%
Almaecet por
(5% savtartalommal)
800 mg -

Netamin Mio-Inozitol por

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(2 gramm)
*NRV%
Inozitol (myo-inositol) 2000 mg -

Netamin L-karnitin komplex tabletta zöld teával és krómmal

Hatóanyag A napi adag tartalmaz
(2 tabletta)
NRV%
Króm 100 mcg 250%
L-karnitin
(L-karnitin-tartarát)
682 mg -
Zöld tea kivonat
(30% polifenol tartalommal)
100 mg -

*NRV%: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel százaléka

Kinek ajánljuk?

Fogyást támogató

Fogyókúrás étrend kiegészítésére, a zsírégető, emésztést serkentő folyamatok támogatására.

Nőknek ajánlott

A női egészséget támogató, gyógynövény és vitamin tartalmú készítmények. Fejlesztésük speciálisan a nők szervezetéhez, egészségügyi problémáihoz igazodott.

30 napos visszafizetési garancia

A bontatlan termék árát 30 napon belül visszafizetjük!*

Részletek:

*A pénzvisszafizetés bontatlan termékekre vonatkozik. A pénzvisszafizetési igény a számlázási naptól számított 30 napon belül érvényesíthető, KIVÉVE könyvek esetén, ahol 14 napon belül jelezd kérlek ilyen irányú igényedet.

A rendeléstől számított 30 napon belül postacímünkre juttasd vissza az alábbiakat:

– A terméket eredeti csomagolásban (több darab rendelése esetén minden terméket).
– A termékkel kapott eredeti számlát.
– Egy rövid levelet, amelyben megindoklod a visszaküldést. Mi nem fogunk mérlegelni, ez a könyvelésünkhöz elengedhetetlen.
– Kérjük, hogy a csomagot ne utánvétes csomagként add fel, mert ezt nem áll módunkban átvenni, hiszen a csomag tartalma ismeretlen előttünk a felbontásig!

Székhelyünk és postacímünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.

A beérkezéstől számított 30 napon belül, a vásárlás módjával megegyező módon fizetjük vissza a termék vételárát:
– Utánvétellel történő rendelés esetén postai úton (ún. rózsaszín csekkel) történik a visszafizetés.
– A weboldalunkon keresztül történő bankkártyás fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Előreutalással történő fizetés esetén átutalással történik a visszafizetés.
– Ha személyesen vásároltál tőlünk, akkor kérjük, hogy fáradj be irodánkba, előzetesen értesítve ügyfélszolgálatunkat ezen a telefonszámon: +36 70 601 9999

A visszaküldés költségét nem tudjuk átvállalni. Megértésed köszönjük!

Fontos! Csak akkor tudjuk visszafizetni a termék árát, ha a fenti pontok mindegyikének eleget tettél!

Megjegyzés: Kizárólag a közvetlenül a netamin.hu oldalról rendelt termék(ek)re vonatkozik a pénzvisszafizetési garancia. Más viszonteladóinkat nem kötelezhetjük erre, ezért a náluk vásárolt termékekre az adott viszonteladó egyéni szabályzata vonatkozik.

Vevői vélemények a(z) “Netamin PCOS / Inzulinrezisztencia + Fogyás válogatáscsomag” termékről

Oszd meg véleményed, tapasztalataid termékünkről és mi kupont küldünk cserébe!
A vélemény írásához be kell jelentkezni. Szabályzatunkat a véleményírásról ide kattintva éred el.
 1. Boglárka
  2022-06-28 - 11:50

  A négy termék kombinációja egy havi használattal, heti 3x edzéssel és alacsony szénhidrát étrenddel centikben mérhető változást hozott, mind egységes fogyásban, mind a has és csípő tájékról. Nagyon meg vagyok elégedve a csomaggal, persze edzés és étrend nélkül ez sem működik és nem hoz olyan hatást.

5327
Edzel és mégis hízol? Itt van 7 lehetséges ok!

Edzel és mégis hízol? Itt van 7 lehetséges ok!

Létezik ilyen? Rendszeresen mozogsz, alaposan megizzadsz minden edzésen, mégsem akar mozdulni a mérleg nyelve. Sőt, talán még rosszabb a helyzet – azt veszed észre, hogy a nadrágjaid kicsit szűkösebbek lettek derékban, és a mérleg is mintha többet mutatna, mint legutóbb. Bizony, megeshet, hogy edzés mellett is hízol, de ez egyáltalán nincs rendjén. Mutatjuk a leggyakoribb […]

A cukorbeteg étrend alapjai

A cukorbeteg étrend alapjai

Hogyan épül fel a cukorbeteg étrend? Miket érdemes fogyasztani és mit végleg elhagyni a tányérodról, ha cukorbeteg vagy prediabéteszes vagy? Mi az a glikémiás index? Tippek egy egészséges, tartható étrend összeállításához – mert nem csak a mennyiség de a minőség is nagyon fontos!

Akik ezt a terméket vásárolták, még ezek közül is tettek a kosarukba!

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.